Diskuze o řadě x75

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pecan 4. 8. 2005 09:34

kde je C75? už je srpen! Jsem strašně netrpělivý. Doufám že nahradí moji dosluhující M55ku. Po dvou letech už jeskoro nepoužitelná:
vynechává klávesnice, odchlipuje se zadní kryt, baterka už vydrží jen 1 den. A to se k mobilům chovám dobře. Navíc fw 91 (mám asi měsíc) je strašně nestabilní.
zdar
pecan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KreuZ 4. 8. 2005 10:00

Cuz, nevite nekdo jestli se na novem M75 da spustit nejaka javova aplikace na pozadi jako je tomu treba u SE K700. jde mi konkretne o ICQ klienta Jimm
KreuZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 4. 8. 2005 11:27

2 pecan: Podle článku s prvními dojmy z MM by se měl objevit někdy v srpnu tohoto roku (i když to je už teď, že?). Pokud se Ti nechce vyčkávat, vem CX65 nebo M65, které jsou výbavou prakticky stejné s C75.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ConPower 4. 8. 2005 11:28

2 KreuZ: Tak to asi nepůjde, protože téměř celá řada x75 je postavena na základech x65 a tam to nešlo. Jedině, že by to uměl S75 (a prý i SL75), který podporuje multi-tasking.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod KreuZ 4. 8. 2005 11:52

ConPower píše:2 KreuZ: Tak to asi nepůjde, protože téměř celá řada x75 je postavena na základech x65 a tam to nešlo. Jedině, že by to uměl S75 (a prý i SL75), který podporuje multi-tasking.m/quote]

hmm, tak to je dost debilni. Kdyby to ten fon umel tak by byl fakt super a okamzite bych si ho koupil
KreuZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hondaq 4. 8. 2005 18:28

KreuZ píše:Cuz, nevite nekdo jestli se na novem M75 da spustit nejaka javova aplikace na pozadi jako je tomu treba u SE K700. jde mi konkretne o ICQ klienta Jimm

U x65 to v podstatě jde, sice přes patch ale jde to (používám to dost často) a myslím že u x75 to pujde přes patch taky :wink:
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...
Hondaq
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 4. 8. 2005 18:31

Není to ten patch ###?
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Hondaq 4. 8. 2005 19:54

jj přesně ten :)
Hondaq
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 4. 8. 2005 20:45

Tak tímhle patchem chcou maníci ze SM udělat třeba i MP3 přehrávač na pozadí :) .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Hondaq 4. 8. 2005 22:41

jo to je pravda, a celkem bych tomu i věřil...když to jde s javou tak proč by to nemělo jít s MP3...jedině snad že by to nezvládl hw... :hm
Hondaq
Junior

Odeslat příspěvekod KreuZ 5. 8. 2005 09:10

ty jo, tak diky za tip. to si to emko mozna i koupim.
KreuZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 5. 8. 2005 10:09

Hondaq píše:jo to je pravda, a celkem bych tomu i věřil...když to jde s javou tak proč by to nemělo jít s MP3...jedině snad že by to nezvládl hw... :hm /quote]

Tohle by jít mělo, protože když to funguje u x65 u WAVů (pouští si písničky ve WAVu a přitom píšou SMS-ku :mrgreen: ), proč by to nešlo u x75 u MP3?
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Rocman 7. 8. 2005 12:48

Co si myslíte o SXG75 jakýsi článek se objevil na siemensmanii, ale radši bych něco podrobnějšího. Jinak to vypadá ne nástupce SX1.
Mám rád Siemens, ale mím idolem je SE P910i
Rocman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rocman 7. 8. 2005 12:50

Co si myslíte o SXG75 jakýsi článek se objevil na siemensmanii, ale radši bych něco podrobnějšího. Jinak to vypadá na nástupce SX1.
Mám rád Siemens, ale mím idolem je SE P910i
Rocman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BEZY 9. 8. 2005 16:06

Rocman píše:Co si myslíte o SXG75 jakýsi článek se objevil na siemensmanii, ale radši bych něco podrobnějšího. Jinak to vypadá na nástupce SX1.s/quote]

Nic moc se nevi, jen to co je na SM nebo na siemens-mobile
BEZY
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka