Diskuze o řadě x75

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tlumex 11. 8. 2005 08:50

zdar simenzaci mel bych drobny dotaz kolega si chce koupit M75 ale odradila ho ta T9 ze se neda vypnout ta diakritika! Uz sou na to nejaky novy patche nebo uz to siemens vyresil? :oboze :oboze :oboze jinak si ho asi opravdu nekoupi ja bych si ho taky nekoupil tohle je dost veliky problem! :hm
S25->ME45->S65->CX65->M65 ->SE750i -> P1i -> Gigabyte gsmart S1205, Gigabyte 1345, Samsung galaxy duos, Samsung Core
Skoda 125L ->Opel OmegaB 2.0 16V GL-> Toyota Auris 1,6 LUNA
Opel te musi bavit :-)
A me uz nebavi :-D
Tlumex
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 12. 8. 2005 21:04

No, někde jsem četl, že Siemens vydá nějaký opravný slovník, který půjde nahradit za stávající, který diakritiku mít nebude... Moc ale účelnosti nevěřím, protože diakritika nebude slovníkem, ale editorem. Tedy alespoň tehdy, když ve slovníku diakritika vymyzí úplně, protože u x65 slovník v MMS, e-mailu aj. s diakritikou psal, pouze ve zprávách SMS diakritika nebyla.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tlumex 14. 8. 2005 18:07

:shock: hmm tak to je v pytli koupi si do svoji staricke ME45 novou baterku a bude :hm pakarna :roll:
S25->ME45->S65->CX65->M65 ->SE750i -> P1i -> Gigabyte gsmart S1205, Gigabyte 1345, Samsung galaxy duos, Samsung Core
Skoda 125L ->Opel OmegaB 2.0 16V GL-> Toyota Auris 1,6 LUNA
Opel te musi bavit :-)
A me uz nebavi :-D
Tlumex
Junior

Odeslat příspěvekod BEZY 14. 8. 2005 21:00

ConPower píše:No, někde jsem četl, že Siemens vydá nějaký opravný slovníks/quote]

Siemens asi tezko, T9ky dela specializovana firma, ne vyrobce telefonu
BEZY
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 14. 8. 2005 21:34

BEZY píše:Siemens asi tezko, T9ky dela specializovana firma, ne vyrobce telefonu

Nebo resp. si ho Siemens nechá udělat.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod InfernoX 15. 8. 2005 18:10

Zkoušel už ste někdo pomocí toho patche dát přehrávač na pozadí u CX75?A přehrává mp3 stereofonně?
InfernoX
Junior

Odeslat příspěvekod plysak1 20. 8. 2005 19:27

A nasel ste nekdo nejakou chybu, nebo sou jenom ty ostatni lepsi? [zaroven drazsi] Jestli uz nekdo tajten mobil ma, tak at napise... :roll:
plysak1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod L 22. 8. 2005 21:40

Mám CX75 a tři týdny běhala naprosto normálně. Dneska se mi ale 4x za sebou sekla (při listování v seznamu a při posílání víc sms po sobě). Pomohlo až vyndání baterky....Mám třetí siemens a nikdy se mi nic takovýho nestalo, takže nevím co s tím, když se to bude opakovat. Může mi někdo poradit??
L
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jirk4 22. 8. 2005 21:45

pecan píše:kde je C75? už je srpen! Jsem strašně netrpělivý. Doufám že nahradí moji dosluhující M55ku. Po dvou letech už jeskoro nepoužitelná:
vynechává klávesnice, odchlipuje se zadní kryt, baterka už vydrží jen 1 den. A to se k mobilům chovám dobře. Navíc fw 91 (mám asi měsíc) je strašně nestabilní.
zdarj/quote]
Mají ji například na náměstí Svobody v Brně :wink:
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod InfernoX 22. 8. 2005 22:02

L. : A jak ti na tom hrajou mp3?A co sluchátka?
InfernoX
Junior

Odeslat příspěvekod pecan 23. 8. 2005 09:58

N0k!w4r píše:
pecan píše:kde je C75? už je srpen! Jsem strašně netrpělivý. Doufám že nahradí moji dosluhující M55ku. Po dvou letech už jeskoro nepoužitelná:
vynechává klávesnice, odchlipuje se zadní kryt, baterka už vydrží jen 1 den. A to se k mobilům chovám dobře. Navíc fw 91 (mám asi měsíc) je strašně nestabilní.
zdarj/quote]Mají ji například na náměstí Svobody v Brně :wink:n/quote]

Jo, dík půjdu se tam podívat, ikdyž teď pošilhávám po cx(m)75ce 8)

Mimochodem už vím proč se mi odchlypoval kryt u m55ky viz můj příspěvek výše. Mohla za to baterka, která se po 2 letech vyboulila na obou stranách asi o 1-2mm a tím pádem už se drala ven z mobilu a chudák kryt nedoléhal. Tak sem rychle koupil novou baterii, aby mi ještě nebouchla v kapse :D
pecan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jirk4 23. 8. 2005 10:10

CXku tam maj taky, a M75 to nevim. BTW u ME45 mi taky baterka otěhodněla, zvětšila se asi o 3 mm po straně a ztloustla o 5 mm
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fred(smazano) 23. 8. 2005 16:17

ConPower píše:No, někde jsem četl, že Siemens vydá nějaký opravný slovník, který půjde nahradit za stávající, který diakritiku mít nebude... Moc ale účelnosti nevěřím, protože diakritika nebude slovníkem, ale editorem. Tedy alespoň tehdy, když ve slovníku diakritika vymyzí vb]úplně
Siemens S6 Power => Siemens C35i => Siemens MT50 + Siemens CX70
Fred(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod L 23. 8. 2005 16:39

InfernoX: sluchátka v balení s telefonem nebyla :( a ještě jsem si je nekoupila :( , doufám, že časem. :nenapadne
L
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod InfernoX 23. 8. 2005 16:46

A jak si spokojená s foťákem a s videem?
InfernoX
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka