Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
ConPower píše:No, někde jsem četl, že Siemens vydá nějaký opravný slovníks/quote]
BEZY píše:Siemens asi tezko, T9ky dela specializovana firma, ne vyrobce telefonu
Mají ji například na náměstí Svobody v Brněpecan píše:kde je C75? už je srpen! Jsem strašně netrpělivý. Doufám že nahradí moji dosluhující M55ku. Po dvou letech už jeskoro nepoužitelná:
vynechává klávesnice, odchlipuje se zadní kryt, baterka už vydrží jen 1 den. A to se k mobilům chovám dobře. Navíc fw 91 (mám asi měsíc) je strašně nestabilní.
zdarj/quote]
N0k!w4r píše:pecan píše:kde je C75? už je srpen! Jsem strašně netrpělivý. Doufám že nahradí moji dosluhující M55ku. Po dvou letech už jeskoro nepoužitelná:
vynechává klávesnice, odchlipuje se zadní kryt, baterka už vydrží jen 1 den. A to se k mobilům chovám dobře. Navíc fw 91 (mám asi měsíc) je strašně nestabilní.
zdarj/quote]Mají ji například na náměstí Svobody v Brněn/quote]
ConPower píše:No, někde jsem četl, že Siemens vydá nějaký opravný slovník, který půjde nahradit za stávající, který diakritiku mít nebude... Moc ale účelnosti nevěřím, protože diakritika nebude slovníkem, ale editorem. Tedy alespoň tehdy, když ve slovníku diakritika vymyzí vb]úplněSiemens S6 Power => Siemens C35i => Siemens MT50 + Siemens CX70
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků