V registri hovorov hlaska DATABASE ERROR-urobim novy hovor,ked ho skoncim a pozrem nasledne na detaily kolko trval/po stlaceni joysticku/a v tomto prehlade sa zacnem posuvat na starsie hovory a nasledne naspat,tak na ten posledny ma uz nepusti,pomoze len stlacit cerveny telefon,vypise sa DATABASE ERROR a hodi ma to na zakladnu obrazovku
pri nastaveni e-mailu ako skratky pod cislicovu klavesu alebo jednu z dvoch funkcnych klaves tam nebude e-mail,ale ? teda otaznik
ak si napisete 2 smsky s rovnakym zaciatkom napr ahoj marek,ako sa mas? a ulozite do draftov,tak po vypnuti a zapnuti fonu budu mat rovnaky datum a cas,toto tam je stale uz od uplneho zaciatku/zacinal som s fw8,tam boli obcas zle aj casy odoslanych sms
/
pri nastavenom tichom profile bez vyzvanania ak dam do mms nahrane video so zvukom,tak po ulozeni takejto mms do DRAFTS a nej naslednom nahlade sa fon spyta-Muted,unmute for presentation? dam nie,lebo chcem aby to bolo ticho,ale video v mms sa aj tak PREHRA SO ZVUKOM.
DELETE E-MAIL ON SERVER-v mail INBOX MAM 44 stiahnutych mailov,ak niektory otvorim,dam v ramci neho del on server,tak fon ten mail vymaze na serveri,vyjdem z neho a ak sa pokusim otovrit iny mail,tak pri tomto otvarani na 100% vzdy zmrzne.Ak vsak po del on server vyjdem z inboxu a znova vojdem,tak nezmrzne.
na WAPE mi nejde nastavit homepage,ak tam dam niaku napr.wap.mobilmania.cz,tak na tlacitko homepage nereaguje,ak mam v profile homepage prazdnu a stlacim homepage,tak sa pripaja na wap.siemensmobile.com
trochu problemy s MEMORY ASSISTANT,ked pozeram sms archiv,text modules a tak a vyjdem na prehlad vsetkych zloziek v telefone v memory assistante,tak zamrzne obraz ale pohyboat sa da,len kurzor nevidiet a zobrazene su len tusim tri polozky zo vsetkych.Toto je ale len taka kozmeticka chybicka
ak stiahnem mail a hned ho vymazem,tak zaznam o nom co ostane v inboxe pristupnom joystickom doprava-ked ho chcem vymazat,tak fon len ukaze tie gulicky s please wait a uz sa nic nezmeni,treba vytiahnut baterku.Obcas sa mi tiez stava ze tam v inboxe ziadny zaznam neostane,tiez zahada
obcas pri rolovani joystickom dole zacne kurzor sam od seba ist dole,az kym nepohnem joystickom hore,vtedy sa to zastavi
teraz ma uz viac nenapada,ale s 12 kou tam boli dobre bugy ako napr MODEM ERROR PRI CSD WAPE,v 16ke zase mrli DRAFTS maily,ked tam bol ulozeny co len jeden mail s prilohou hocijakou.TO BOL RIADNY BUG.