od Erky 27. 6. 2005 12:29
Chtěl bych se zeptat, protože to určitě někdo z Vás bude vědět (určitě Beckham), jestli lze nějakým způsobem provést přenos Java her z mobilu do PC nebo z mobilu do mobilu?
Přenos her z počítače do mobilu přes PC Suite + doinstalovaný Java loader je OK, ale když bych chtěl přenést hru z mobilu do PC, jak je tomu např.u Siemens M65, tak tam prostě možnost "Odeslat" není a v Programu PC Suite mi to zahlásí, že soubor je chráněn autorským právem (přitom jsem chtěl zpět do PC přenést na zkoušku hru, kterou jsem si do mobilu poslal z PC) a u všech her v pravé části programu - tj.část co je v mobilu - je u názvu souborů znak zámku.
Přijmul by Alcatel 756 hru poslanou přes IrDa např.ze Siemensu M65, nebo to jde jenom přes zmíněný program v PC ?
Na Siemens M65 (asi i CX65) jde odeslat hru instalovanou v PC bez nutnosti speciálního softwaru jen přes infraport a i z mobilu jde dát Odeslat přes IrDa, ale jinak ovládání tohoto telefonu, jak jsem měl možnost vyzkoušet, je oproti Alcatelu 756 hrozné.
V Alcatelu vím v každém okamžiku, kde se nacházím a je to vše velice přehledné a i když by nešel zajistit přenos her z mobilu do PC (+ příjem z jiného mobilu nebo Odeslání z tohoto mobilu na jiný mobil) i tak je sice složitělší možnost, ale přeci jen možnost hru poslat z jiného mobilu do PC a poté přes PC Suite do Alcatelu. Hru kterou mám v mobilu mám i v PC (kromě 2 co byly v mobilu již při zakoupení), takže i poslání na jiný mobil (např.kamaráda) lze zajistit posláním z PC přes infra.
Alcatel 756 je prostě se všemi svými možnostmi (včetně mp3 - oproti mobilům, které tuto možnost nemají - např.zmíněný Siemens M65 i CX65) vynikající telefon. Funguje skvěle a za celou dobu co jej mám (od roku 2004) jsem se nesetkal s žádným problémem funkčnosti.
Předem děkuji za Vaše vyjádření.