a v cem je teda 6230i lepsi? nikdy sem neprisel na to, co ten telefon dela nejlepsim. ani po osobnim kontaktu a zevrubnym prolezenim...perfect_stranger píše:Chcel som si ho aj kúpiť aj ja,ale tak dlho odkladali jeho uvedenie na trh, že som si po dlhom čase kúpil Nokiu(6230i) a keď ho porovnám s S75, tak nemám čo ľutovať. K tomu vylaďovaniu FW čo spomenul ConPower, tak to asi sranduješ, nie? V S55 bola normálne fungujúca až asi 20 rada a myslím finálna bola 91S S65 je to niečo podobné... A ako dlho budú ladiť S75? Aj preto si ju nekúpim. Plus po prečítaní recenzií nezávislých recenzentov(nežijú z reklami a ani nepredávajú telefóny) vyšla v hodnoteniach viac ako slabo. Predpotopný displej, slabé foto, hybridné prehrávanie mp3, problémy s 3GP... No a ako na tom bude s EDGE tiež nie je isté. Siemens je nadnárodná mega spoločnosť a na mobilnom trhu nebola proste dostatočne flexibilná, aj to bol jeden z dôvodov zbavenia sa mobilnej divízie. Takže good bye Siemens a welcome BenQ. Aj keď som bol fanúšikom tejto značky, už sa teším na nové modely, ktoré asi ale budú až 3G... /quote]