Kdy se začne prodávat S75?

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod danio 7. 1. 2006 17:22

suhlasim z willim....6230i ma fakt pekny display
danio
Junior

Odeslat příspěvekod vlasta 7. 1. 2006 17:49

2 willi+danio.: Čtvercový display velikosti 3x3, je pro práci se složkami telefonu těžko použitelný. Pokud se Vám ale líbí, já Vám to neberu. Můj názor a zkušenosti jsou jiné. Vyhovuje mi obdélníkový a větší display. Ahoj.
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod danio 7. 1. 2006 17:51

to vlasta
no pre mna by bol urcite postacujuci.... ja nepotrebujem mobil na pracu,cize mne by fakt ale fakt vyhovoval....
danio
Junior

Odeslat příspěvekod vlasta 7. 1. 2006 17:53

2 danio. Proč potom vyhazovat 9 tisíc. Na zavolání stačí model za 1 500.
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod danio 7. 1. 2006 18:35

to vlasta
bo som povedal ze tam chcem mp3 prehravac,aspon megapixel a pametove karty samozrejme...
danio
Junior

Odeslat příspěvekod will27 7. 1. 2006 18:35

Uprime receno,pokud ma clovek dobre oci...tak na 6230i se da zobrazit vice jak na obdelnikovem display s65 nebo s75....akorat je to mensi...
Pravda je,ze kazdymu vyhovuje neco jineho... Pro me je dulezitejsi jemny rozliseni,aby na display nebylo vsechno zubate...(spatne zkusenosti s S65)...pro nekoho zase jen velikost.... Myslim,ze 6230i nejsou vyhozeny penize...(i kdyz ji nemam a nokie nemam rad)... je to velice dobrej telefon... Me ale nezaujal... S75 je vzhledove dobra,funkcne prumer a za rozumny penize.... Jedine,co te muze od koupe teda odradit je display a firmware..(kterej ale muzes doma snadno co mesic upgradovat..) Skoda,ze se ti nelibi ta MPx 220... Za takovy penize lepsi mobil nez MPx220 nesezenes..to mi ver...
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod danio 7. 1. 2006 18:49

no jo,mpx220 sa mi teda vobec nepaci....no neva,nieco bude...este pockam nejaky ten mesiac.kamos si objednal akurat Cx75 tak si ho dobre obzrem a potom sa rozhodnem...a ktovie...mozno kupim nieco,co som tu vobec nespominal...
danio
Junior

Odeslat příspěvekod vlasta 7. 1. 2006 18:49

2 will.: Z MpX 220 mám strach. Není tady podpora . Zkušenosti kamarádů. Je vymakaný. Já ale nemám véčka rád. Mám pocit, že je v autě rozlomím. Ale můj problém, proč se poohlížím po fóru je to EDGE. Takže cena nových i jetých telefonů s klass 10, se mi zdá nepřiměřená. Takže S75 je nejpřijatelnější řešení.
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod danio 7. 1. 2006 18:57

ako ja by som si kupil aj d/k750i kedy trocha klesla cena na pausal,bo dat v bazari min 8000 nato nemam a rodicia by nedali...bo aj tak idem tento rok na lyzovacku zo skolou to je dalsich min 5000...a zas niesme ziadny bohaci,takze tak...najradsej by som si kupil na pausala a ked uz v bazary tak maximalne takych 6000 by som obetoval...a na pausal by som dal tak do 3000 az 3500 Sk...cize ak by klesla k750 o takych 1500-2000 korun uz by som kupoval ale to nebude tak skoro si myslim
danio
Junior

Odeslat příspěvekod will27 7. 1. 2006 21:14

K 750 ma klesnout...ale urcite to nebude o 1500...
2 Vlasta...jestli chces neljevnejsi tel s EDGE...souhlas... Jen jeste nikdo nevi,jak to u siemensu bude behat... Ale ja verim,ze dobre... Za ty penize je to super telefon... Jak rikam...nebyt toho displaye,muze se merit s 6230i a K750.... S65 jsem mel rok a parkrat me zlobila... No uvidime,az tu ta S75 bude...pak lze vynest definitivni soud...
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod danio 7. 1. 2006 22:40

no ja by som si na k750i bol ochotny pockat tak do juna keby klesla na max 3500Sk...len otazka je ci orange bude nadalej ho bude predavat,bo sa vravi ze aj nie aj ano,tak teraz neviem...ale ako vravim,kuknem kamosov CX75 ,pozrem display a tak a uvidi sa....kazdopadne ani N70 nema ovela lepsi rastr ako S75...a ak ide len o velkost displaya,tak mne staci...
danio
Junior

Odeslat příspěvekod will27 7. 1. 2006 22:45

To mas recht..N 70 taky nic moc... Ja ti radim abys pockal... Nebo si prohlidni to CX a rozhodni se podle nej.. Pravda je,ze kdyz nemas moznost to porovnat,tak ti to vadit nebude...S65 to byla jina hruza... To byl fakt hrubej display.. S75 uz ho ma preci jen o krok dal... Kdyz pockas,chybu neudelas :D Ale myslim ze S75 bude celkove OK a za vyborny penize....
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod danio 7. 1. 2006 23:19

vsak sa uvidi....inak co ma k750 v zakladnom baleni...?
danio
Junior

Odeslat příspěvekod wosuk 8. 1. 2006 00:10

vybirat telefon podle rastru je ubohost..... ale konkretne na 6230i muze bejt luxus koukat na wapu na miss mokry tricko u t-mobile :mrgreen: ctverecek milimetr na milimetr :mrgreen:
wosuk
Junior

Odeslat příspěvekod Wolfov 8. 1. 2006 00:16

2danio: v zakladnim baleni K750i pro cesky trh dostanes samozrejmne telefon,baterii,nabijecku,kartu s redukci(64MB),sluchatka,manual,nejake reklamni letaky,cd,dat.kabel-doufam,ze jsem na nic nezapomnel.
2wosuk: samozrejmne,ze by na N6230i slo zobrazit vice veci nez na S65(S75),ale ing. z Nokie to nejak nezvladli.Souhlasim s tebou,ze S75(pokud se dostane na trh behem nasledujiciho mesice,nebude zadne prumerne orezavatko.Ale rozdil mezi 65k a 262k barev na displey opravdu nepoznas.Jednak je otazka,jestli s touto skutecnosti pocitaji programatorove a blnou paletu barev opravdu vyuziji,a za druhe je taky rozdil v technologii vyroby.Od dob,kdy byly vyrabeny a montovany predevsim pouze 65k displeye se zmenily nektere parametry displeyu a staly se jakymsi standartem.Rozdil mezi 65k a 262k displeyem se stejnym rozlisenim i velikosti muze byt dan jeho nastavenim,ale i fyzickymi parametry,ktere se mohou lisit.Muze byt odlisna viditelnost rastru,jas,kontrast,rychlost odezvy,zorny uhel,atd.Takze je velmi pravdepodobne,ze 262k dipley se ti bude jevit lepsi nez 65k,ale zdaleka to nemusi(a zpravidla ani neni) byt dano poctem barev.
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka