Kdy se začne prodávat S75?

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod wosuk 9. 1. 2006 17:35

Jirk4 píše:ObrázekObrázek
samozrejmne je to hodne zkresleny, display na S75 bude mensi a snad i lip provedeny :mrgreen: (druhy obrazek je z S65)
:shock: to ovsem bude S65 po tezkym zakroku :shock:
wosuk
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 9. 1. 2006 17:44

Porovnal bych to spíš takhle :) :

S65 | S75
Obrázek | Obrázek

2 wosuk: To je S65 od TMO.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jirk4 9. 1. 2006 18:05

Obrázek
S75 | CX75 | CX75

Bude spíš tím provedením ikonek do x65, ale i tak :arrow:
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod will27 9. 1. 2006 18:42

Teda me se to novy menu moc nelibi...to stary bylo teda des...taky jsem si ho hned upravil,ale takovyhle jednoduchy animace a vubec.... Na D600 je menu nadhera...to je sakra rozdil... a musim rict,ze i na 330 samsungu jsou ty ikony hezci..
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod danio 9. 1. 2006 19:11

will27
ale zas si myslim ze ak niekto chce mobil tak sa nerozhoduje vdaka vzhladu menu...no co ti poviem,videl som aj krajsie,ale mne je to tak jedno,aj tak si stiahnem nejake temy,ktore sa mi budu pacit ...ale oproti S65 je to o dost krajsie...
danio
Junior

Odeslat příspěvekod will27 9. 1. 2006 19:35

to mas pravdu... Je to siemens,tak to pujde snadno upravit........
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod danio 9. 1. 2006 19:53

no ked si ho kupim,tak na nom bude upravovat co sa da,len sa to budem musiet naucit,bo siemens som este nemal...inak S75 ma12 ikon na ploche?...bo co ma kmos CX75 ,ten ma len 9...
danio
Junior

Odeslat příspěvekod flemo 9. 1. 2006 20:20

Co bolo, bolo. Terazky sa da aj na CX mat 12. A aj na serii 65. Staci kuknut na http://www.siemensmania.cz
flemo
Junior

Odeslat příspěvekod R32 9. 1. 2006 20:54

S75 má origoš 12 ikon.Ale mne sa najviac páči to porovnanie rychlosti S75 vyzera byť fakt dosť rychly. :D
Motorola T180 -> Nokia 3330 -> Siemens C60 -> CXT65 (fw 43) -> Benq-Siemens E71
R32
Junior

Odeslat příspěvekod wosuk 10. 1. 2006 00:37

will27 píše:Teda me se to novy menu moc nelibi...to stary bylo teda des...taky jsem si ho hned upravil,ale takovyhle jednoduchy animace a vubec.... Na D600 je menu nadhera...to je sakra rozdil... a musim rict,ze i na 330 samsungu jsou ty ikony hezci..
Nelibi se ti menu, OK... proc to resis? mas uzasnou Nokii 6230i tak se ji venuj, davej rady na foru Nokia.... Sem nelez a budes mit klid :wink:
wosuk
Junior

Odeslat příspěvekod will27 10. 1. 2006 02:11

To Woshuk: Nokii nemam... :mrgreen: Pokud se podivas dolu na podpis,tak to mozna uvidis...

Co sem rek tak spatnyho...jen se mi nelibi....U S65 to bylo prvni,co sem predelaval...

To danio: Naucit se patchovat a tak je v poho... nejvetsi praci da vytvoreni loaderu... U S 65 to byla operace tak hodinu......
Kdyz uz mas loader,tak je vse v pohode... Pak uz jen stahnes patch ,otevres ho ve V-klay nebo Papua utils a loadnes ho tam...
Jen si dej pozor na dve veci... Baterka musi byt vzdy nabita,aby se ti to nevyplo a nesmi ti behem patchovani vypnout proud...to se pak ten telefon zrejme uz neozivi( a nebo hodne tezko a moc penez)....

A jestli to vypadalo,ze S75 nejak shazuju,tak teda ne... Jedine,co na ni schledavam spatny,je ten display, a ten benchmark tady mi naznacil,ze siemens uz konecne prestal delat lemry,jako cela 65 rada byla... Neberte mi to za zle,ale S65 jsem mel moznost primo porovnat s 6230 a Nokie byla o dost rychlejsi...

A JESTE DODAM PRO WOSHUKA: NEJSEM NOKIOFIL..........nikdy sem nokii nemel a mit nebudu,pokud neudela poradnej telefon pro praci...
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod wosuk 10. 1. 2006 09:46

will27 píše:To Woshuk: Nokii nemam... :mrgreen: Pokud se podivas dolu na podpis,tak to mozna uvidis...

Co sem rek tak spatnyho...jen se mi nelibi....U S65 to bylo prvni,co sem predelaval...
pardon, s tou nokii sem si to zamotal s panem "perfect_stranger"...
wosuk
Junior

Odeslat příspěvekod danio 10. 1. 2006 17:28

no a uz ho tu mame a za pekny peniaz... :D ...tak a teraz pockat kym ho orange da do ponuky a hura sa do obchodu...
to will27
....no tak to som pocul,ze ked si musim davat bacha aby mi pri patchovani niekto nevolal,bo aj potom sa to posere,som pocul...to je dost blbe...aku mam ja smolu tak sa to aj stane...to ma potom nasi zajebu...no este sa uvidi ci budem robit podobne veci,ak budem spokojny tak najskor nie
danio
Junior

Odeslat příspěvekod Jirk4 10. 1. 2006 17:53

danio: K tomu je patch který simuluje SIM kartu ;) A při přehrávání FW je telefon vypnutý.
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod danio 10. 1. 2006 18:01

to Jirk4
no vies si predstavit ako sa ja dotoho rozumiem...nikdy som nemal siemens...toto mi bude musiet niekto dokladne a podrobne vysvetlit...alebo si najdem niekde navod,ak take niekde je...kazdopadne sa tesim,ze ho konecne zacnu predavat...
danio
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka