Kdy se začne prodávat S75?

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod danio 4. 1. 2006 15:59

hej?tak fajn....ale je to cena aj z s tou 128mb kartou a sluchadlami?ale to je fuck,aj tak si ho kupim...
danio
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 4. 1. 2006 17:21

No, opravdu tam má být i ta karta :wink: . Četl jsem i o Stereo BT Headset, ale nevím (resp. nedalo se vyčíst), jestli bude v krabici nebo jako dokoupitelené příslušenství. Každopádně byla by ostuda, kdyby tam nebyly aspoň takové sluchátka, jaké se dodávají k M75.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod danio 4. 1. 2006 17:57

jasne jasne.....tak potom je to fajn cena.... :D ....uz aby tu to bolo....ale co ma faklt sere je ten display...toho velmi lutujem...ale co uz,lespie za rovnuku cenu asi tazko dostanem.... :wink: ...alebo hej?
danio
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 4. 1. 2006 18:05

No, možná Motorola MPx220 :wink: .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Slávek 5. 1. 2006 16:21

2 týden v lednu asi 7.800,-
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pepke-pletke 5. 1. 2006 23:31

História je svedkom doby, dňom pravdy, životom pamiatky, majstrom života a hlásateľom uplynulých čias.
pepke-pletke
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod will27 5. 1. 2006 23:58

Siemens vzdycky neco po*****... Kdyby tam dali lepsi display...treba z SX1,a zvedli cenu o litr,tak se bude prodavat desetkrat lip....
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod danio 6. 1. 2006 02:19

tiez si myslim....ja tiez vaham kvoli tomu displayu...sakra siemens
danio
Junior

Odeslat příspěvekod will27 6. 1. 2006 02:29

Mel jsem S65 a ten display me pekne stval.... u s75 je to lepsi,ze ho zmensili,ale dneska uz je standart QVGA... Display je fakt dulezitej... Kdyz jsem koukal treba na videoklip na mym Qteku a porovnaval to s N70...velkej rozdil.... Ne jen,ze Qtek je mnohem rychlejsi,nez ta lemra N70,ale ma rozliseni 320*240 oproti 176*208....... Nevim jestli siemens s rozlisenim 132*176 muze neco nabidnout.... Byt tebou jdu do Mpx 220....je levna,funkcema nabita a ma mnohem lepsi display... Byl jsem skalni fanda siemensu,ale tema displayema si to u me po...... Firemni strategie je tak o rok a pul vzadu....
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod danio 6. 1. 2006 03:03

ale ta motorola sa mi vobec ale vobec nepaci....fuj...ble.....a ten siemens velmi,aj preto ho chcem a ja som tak rozmyslal,ze ten display mi je aj tak nahovno....ja som nenarocny uzivatel....chcem aby to prehravalo mp3,malo aspon nejaky fotak,teda aspon megapixel,nejake dve tri hry a je to....no hlavne to mp3 tam chcem....to je premna fuckt dolezite...no a co sa tyka displaya,na to budem akurat tak prezarat fotky co som nafotil a nic viac...
danio
Junior

Odeslat příspěvekod will27 6. 1. 2006 12:24

Mimochodem na ty S65 se na fotky na displayi moc koukat neda.... Ja nevim...jeste tu neni a myslim ze tu jsou lepsi mobily... Jestli jsi nenarocny uzivatel,tak co treba zkusit SE D750...ta je uz za dobrou cenu a jeste spadne... Ma lepsi display,fotak,pamet..mp3 umi taky... Ten siemens je hezkej,ale ty maly cudliky nic moc a ten display je horor...beru to tak k CX75..to je low end... Ale nechapu,ze k M75 a S75 uz nedaji sakra neco lepsiho... U siemense si ted uz nemam co vybrat...SXG je super,ale za tu cenu bez OS... Nevim,jestli jde siemens uzivatelum vstric...
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ConPower 6. 1. 2006 14:14

2 will27: CX75 není low-end, patří do střední třídy. A s M75 má prakticky totožnou funkční výbavu, jen M75 je out-door. Takže to tu neplantej..
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod danio 6. 1. 2006 16:14

no lenze d750 stoji na pausal este celkom dost....a kupovat z bazaru to sa mi velmi nechce....a inac sa mi ani velmi nepaci...iste ma lepsi display a fotak,ale ja to az tak velmi nepotrebujem...len sa bojim ,ze ten siemens bude zamrzat a take veci...no ale aj tak si pockam tak do februara mozno do marca na nove ponuky....mozno daju nieco zaujimave....alebo zlacnia nejake tie veci....
danio
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 6. 1. 2006 16:31

Když tolik odkládáli vydání, tak myslím, že by snad v tu dobu dolaďovali FW :oboze .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod danio 6. 1. 2006 16:49

tak to dufam aj ja.....inak ConPower ty mas terazky aky fon?....neviem,ale este davno som cital ,fakt som si neni isty...ale nemas k700?len tak pre info...
danio
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka