Kdy se začne prodávat S75?

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ConPower 6. 1. 2006 16:53

Jo, já mám teď K700i, ale fandím Siemensu :wink: .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod danio 6. 1. 2006 18:49

ja nemam oblubenu znacku mobilov....aj ty vidis ten display ako tragediu?ja by som chcel tiez lepsi display,ale nejak ma to netankuje ze nie je najlepsi...mne sa strasne paci ten design,mp3 to prehrava,megapixel ma a este k tomu s bleskom cize ked bude dobra cena,co by byt mala,tak ide dotoho...
danio
Junior

Odeslat příspěvekod perfect_stranger 6. 1. 2006 19:47

Chcel som si ho aj kúpiť aj ja,ale tak dlho odkladali jeho uvedenie na trh, že som si po dlhom čase kúpil Nokiu(6230i) a keď ho porovnám s S75, tak nemám čo ľutovať. K tomu vylaďovaniu FW čo spomenul ConPower, tak to asi sranduješ, nie? V S55 bola normálne fungujúca až asi 20 rada a myslím finálna bola 91 :-) S S65 je to niečo podobné... A ako dlho budú ladiť S75? Aj preto si ju nekúpim. Plus po prečítaní recenzií nezávislých recenzentov(nežijú z reklami a ani nepredávajú telefóny) vyšla v hodnoteniach viac ako slabo. Predpotopný displej, slabé foto, hybridné prehrávanie mp3, problémy s 3GP... No a ako na tom bude s EDGE tiež nie je isté. Siemens je nadnárodná mega spoločnosť a na mobilnom trhu nebola proste dostatočne flexibilná, aj to bol jeden z dôvodov zbavenia sa mobilnej divízie. Takže good bye Siemens a welcome BenQ. Aj keď som bol fanúšikom tejto značky, už sa teším na nové modely, ktoré asi ale budú až 3G...
perfect_stranger
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 6. 1. 2006 20:11

Asi jsi můj příspěvek nečetl dost pozorně. Psal jsem, že když už to uvedení do prodeje tolik odkládají, že aspoň pořádně doladí FW :wink: . A jelikož prodej S55 a S65 trochu uspěchali, telefony padaly a lidi reklamovali.

Můj názor na displej je takový smíšený. Ten na CX65 se mi fakt líbil, barvy OK, jemnost z blížky trošku slabší, ale šlo to. Když jsem si ale poškrábal sklíčko displeje, byla to hrůza (za to ale displej nemohl). Pokud bude pořádně tvrdé sklíčko a ten displej, jemnější než předtím, se nenechá poškrábat, až tak by mi to nevadilo. Některé přechody budou trochu hrubší, ale takové jsou i u 176 × 220 pix. (K700i, když se to tak vezme, taky není zrovna nejjemnější). Na nezřetelné přechody je třeba QVGA při normální velikosti displeje. Mně se displeje x75 zdají celkem OK, C75 a ME75 v recenzích chválili, ty jsou ale taky trochu jiná kategorie. No, mohli tam dát stejný displej jako do SXG75, ale to by se zas ta moc nelišila od S75.

Je to zamotané, ale já bych ty displeje až tolik neodsuzoval.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod will27 7. 1. 2006 00:51

Nevim nevim.......K 700i ma dobrej display...a S75 ho mit lepsi nebude... A to je tu uz K700 nejakej ten patek.... Ja nevim..podle me kdyby S75 vyjela pred rokem bylo by to dobry... Zaspala dobu...
A CX je asi fakt takovej stred...sorry..
Ale k tem siemensum bych rekl tohle.... V posledni dobe po.... 2 veci.... S75 mela mit display jako SXG75 a SXG 75 mela mit OS... To bych pak siemens chvalil... Ten display CX neni moc dobrej... jemnost se zlepsila ale na ukor velikosti...proc? Maji uz dva roky na trhu SX1....ta ma dobrej display...Proc ho nepouzili a vymejslej takovy blbosti jako 132*176.. nechapu...
Jak psal perfect_stranger : GOOD BYE SIEMENS
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod danio 7. 1. 2006 01:51

perfect_stranger
..tomu ver ze aj ja by som kupil 6230i lenze je az moc drahy...ako vyse 5000 na pausal je dost prehnane...a co sa tyka S75,chces povedat ze prehrava zle mp3? tak to nie je dobra sprava...ja chcem mob hlavne kvoli mp3...tak si asi budem musiet pockat dokym zlacnie k750i...alebo by mohli dat do ponuky este samsung X700 tusim,ci ako sa to vola...aj ten sa mi zda celkom fajn,az nato ze mp3 nehraju na pozadi...ale to mne osobne az tak velmi nevadi...boze,to je strasne...vzdy sa najde nieco preco si ten dany mobil nekupit...bud su drahe alebo jednoducho na h*vno
danio
Junior

Odeslat příspěvekod will27 7. 1. 2006 02:07

Njn....Tak to chodi...kdyz chces kvalitu,musis zaplatit... Ale u mobilu je to horsi tim,ze proste vzdycky je nejakej necim lepsi... Neexistuje spicka...musis si vybrat podle toho,co chces... Ja treba ozelel fotak...kterej stejne skoro nepouzivam.... Ale display...na ten koukas furt.. Za chvili te zacne stvat,jako me na S65...
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod danio 7. 1. 2006 02:29

fajn....ja nepotrebujem spicku,vobec...ti poviem co chcem....kvalitny display (co sice S75 nema),potom megapixel,a hlavne ale hlavne mp3 a pravda pamatove karty.....vsetko okrem toho displaya S75 ma,preto som rozmyslal,a este aj dobra cena...tak potomky sa spytam....co dostanem v zakladnom baleni k750i? viem ze pametovku nie,co tak sluchatka? a do k750i idu drahe pametovky...boze budem rad ked si do leta nejaky telefon zozeniem....vravim mne by uplne stacila tak X700 samsung...
danio
Junior

Odeslat příspěvekod will27 7. 1. 2006 03:07

Ja ti poradim.... Kup si K750 z druhy ruky...jeste se zarukou... Pravda ze na SE jsou drahy pametovky,ale siemens pouziva RS-MMC a ty jsou myslim jeste drazsi...nejlevnejsi jsou mini SD karty(ne micro). A ty podporuji motoroly... Ja nevim,ale prijde mi,ze ta MPx220 by pro tebe byla fajn... a navic ma OS,coz se hodi... Spoustu prehravacu muzes dohrat...pouste si i klipy v divX formatu... A navic kdyz je ted za 6000Kc...... Kdybych se rozhodoval o telefonu do 10 000...jdu do ni...
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod krtenek 7. 1. 2006 10:46

will27 píše:Ale display...na ten koukas furt.. Za chvili te zacne stvat,jako me na S65...
Pokud nemáš stále s čím srovnávat (s jemnějším displejem), tak ne. Já například na M65 neustále čtu knížky, smažím ICQ a jediné co mě opravdu rozčiluje, je nízká výdrž baterie, resp. vysoký odběr displeje i při 10 % intenzitě podsvícení. :?
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vladco 7. 1. 2006 12:08

ConPower píše:Když tolik odkládáli vydání, tak myslím, že by snad v tu dobu dolaďovali FW :oboze .z/quote]

Naštěstí u Siemensů není nahrání novýho FW žádný problém ( snad jedinná velká výhoda těchto mobilů), to si může udělat každej sám, kdo má kabel, takže můžeš pak mít pořád nejnovější, když to budeš trošku sledovat.
OxidVodný
Vladco
Junior

Odeslat příspěvekod will27 7. 1. 2006 12:20

To krtenek: No ja nevim...me stval ten hrubej rastr... Koukni se na jemnost displaye... Je to jeden z nejhorsich telefonu na trhu... Na fotky se moc neda koukat... A hlavne me stvalo,ze byl treba oproti 6230 pomalej(animace z pametovky,nebo videa) a blbe vyresena pamet...¨Pametovku nebral jako disk,ale jen jako uloziste... Nemohl si z ni mit prirazene zvoneni,ci pozadi...Vsechno to kopiroval a duplikoval do telefonu...To me stvalo... Jestli bude S75 taky tak pomala,uz nadobro zatratim siemens... Uvidime... Jak ji nekde zahlidnu,odzkousim si ji... S75 je pekna vzhledove..ale dovnitr bohuzel zatim nevidime...
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Jirk4 7. 1. 2006 12:40

krtenek píše:
will27 píše:Ale display...na ten koukas furt.. Za chvili te zacne stvat,jako me na S65...
Pokud nemáš stále s čím srovnávat (s jemnějším displejem), tak ne. Já například na M65 neustále čtu knížky, b]smažím ICQ Q/b]a jediné co mě opravdu rozčiluje, je nízká výdrž baterie, resp. vysoký odběr displeje i při 10 % intenzitě podsvícení. :?>/quote]

GPRS se je celkem velký žrout :)
will27: teb display ma sice stejne rozliseni, ale je mensi = vetsi jemnost
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod will27 7. 1. 2006 13:59

JJ.to vim.... S tou jemnosti jsem to myslel spis na s65... S75 ma ale taky katastrofalni rastr...vzdyt je to novej telefon... Meli tam nacpat QVGA... to by byl atraktivni telefon....
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod wosuk 7. 1. 2006 14:24

termin by mel byt do 16.ledna za 6999.- viz. http://www.mobilestore.cz
wosuk
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka