Kdy se začne prodávat S75?

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod wosuk 8. 1. 2006 01:26

danio píše:to vlasta
bo som povedal ze tam chcem mp3 prehravac,aspon megapixel a pametove karty samozrejme...
pametovku pod baterkou...
wosuk
Junior

Odeslat příspěvekod Wolfov 8. 1. 2006 01:41

2wosuk: nekde na netu se tim nejaky typek zabyval a vygeneroval v rgb spektru linearni prechod v 16b a 18b.Lidske oko nepozna rozdil.Pokusim se to dohledat a hodim to sem,ale dnes uz se mi nechce.
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod will27 8. 1. 2006 01:42

Ja nevim,co tady furt resite s tou pametovkou pod baterkou...no boze... Ja ji treba nikdy jeste nevyndaval.... Mozna je to tim,ze mini usb je rychly.....
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Wolfov 8. 1. 2006 01:45

2will27: je fakt,ze vetsina lidi se spokoji s komunikaci pres kabel,nebo BT,ale dnes uz neni problem,umistit slot na pristupne misto,bez nutnosti vypnuti pristroje.Navic S65 je dukazem toho,ze Siemens to umi...

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod will27 8. 1. 2006 01:52

No jo....jde to... ale jsou i jiny reseni...viz to mini usb u Qteka... Na co pak vyndavat kartu.....Pichnes kabel,zazalohujes a dobijes mobil a na kopirovani je to dost rychly.... Ctecku karet ani nepouzivam...
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Wolfov 8. 1. 2006 01:55

Osobne ctecku taky nevyuzivam,nicmene tady jde o princip.Je to jednoznacny krok zpet,ktery u Siemensu neni obvykly.Vetsinou to,co pouzijiu rady S pouziji i v rade nasledujici,nebo to vyresi jeste lepe...

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod M. 8. 1. 2006 01:58

No to teda nevim. SLka mela pametovku, S55 ne, ta umela hlasove ovladani, S65 uz ne, o displeji a radiu v SX1 ani nemluve...
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Wolfov 8. 1. 2006 02:02

Mluvim tu o S rade,ne o SL a SX.SL-vyborne funkce+styl,SX-OS.S rada je pro managery.Hlasove ovladani ja osobne vubec nepouzivam a myslim ze nejsem zdaleka sam,ale mas pravdu.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod danio 8. 1. 2006 02:09

pockat pockat...teraz som troska mimo....S75 ma kartu pod baterkou? to by bolo blbe...vsak CX75 nema pod baterkou,ak dobre viem...doteraz som si myslel ze S75 ma naboku,alebo to si z niecim mylim,moze byt...no neva
danio
Junior

Odeslat příspěvekod danio 8. 1. 2006 02:14

tak nie...karta ide tesne nad konektor napajania...
danio
Junior

Odeslat příspěvekod Wolfov 8. 1. 2006 02:56

2danio: mas recht! :D Karta je tesne nad sys.konektorem!

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Stephen-Eng 8. 1. 2006 03:33

jo...je nad konektorem, nevim proc resite jestli je to spatne nebo ne mit kartu pod baterkou...ona jde vyndat zvenku.

Steve
Alcatel OT DB -> Sony CMD-J6 -> Motorola Accompli 008 -> Nokia 3410 -> Nokia 8310 -> Nokia 6230 -> SonyEricsson W800i -> SonyEricsson K750i
Stephen-Eng
Junior

Odeslat příspěvekod Wolfov 8. 1. 2006 03:40

Ted uz to vim,ale pred nekolika minutami psal wosuk ze je pod baterkou a ja mu veril,aniz bych si to overil...ted uz je to ale jasne!

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirk4 8. 1. 2006 10:42

Jojo - opravdu ta karta je tam, kde byla u S65ky, viz -> http://www.club-siemens.net/galleries/s75/s75_06.jpg
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wosuk 8. 1. 2006 11:34

Wolfov píše:Ted uz to vim,ale pred nekolika minutami psal wosuk ze je pod baterkou a ja mu veril,aniz bych si to overil...ted uz je to ale jasne!
psal sem ze pod baterkou, ale u 6230i...
wosuk
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka