Fůra dotazů o M65

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pilarius 17. 5. 2005 05:29

[quote="Heduš";BYLA JSEM od 24.12.2005 hrdou majitelkou M 65 v krásném oranžovém provedení.e/quote]

Zajímavé :lol:
pilarius
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 17. 5. 2005 06:01

Hm, tak výdrž je vždy individuální, maximálně bez používání, s vypínáním na noc vydrží třeba 5-6 dní, ale při běřném používání jenom 3-4 a při častém 1-2.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Advisor 17. 5. 2005 06:09

M-65 funguje bezvadne...ak chceš zmeniť značku na miesto Alcatelu za Siemens, určite budeš prekvapený a spokojný.Mám Siemensy niekoľko rokov a rôzne typy - M-65,S-65,S-55.CX-65.CF-62...používame ich celá rodina a bezproblémov. Ten tvoj pocit je len strach zo zmeny značky a nie z problémov, ktoré píšeš...je to ako s autom...každé je iné...ale inak - vrelo doporučujem. :tleskani :tleskani :tleskani
Advisor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bismarck 17. 5. 2005 06:55

Ja mam M65-ku asi 2 mesiace a je pravda,ze mi asi 2 razy zatuhol. Ale hlas reproduktora je v poriadku, vypinam si podsvietenie cez den a takto vydrzim 3-4 dni, ale bez vypinania na noc, co si myslim, je celkom slusne. Volam tak akurat 15-20 minut denne, nejake sms a par fotiek. A prach? Ak tak len na klavesnici a v okoli 5-smeroveho ovladaca. Takze zatial spokojnost. Akurat ma este napadla jedna drobnost. Ked uz dochadza baterii dych, nepocitajte s nejakym telefonatom, uz nevydrzi a v priebehu par okamihov hovor ukonci...
Ale je to naozaj dobry mobil. Je to jeden z prvych siemensov, ktory je naozaj dobry a dostatocne odolny!
bismarck
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krtenek 17. 5. 2005 07:20

_eF_ píše:SE K700i... Co se vydrze tyka, vydrzi dyl. Rekl bych tak o den az dva, v zavislosti na pouzivani, bez vypinani na noc (a dokazal bych ji vymlatit za den (: ).
No tak pokud nepouštíš rádio, mp3 a BT, tak vydrží stejně. Předpokládám ale, že to rádio a BT bude používáno.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Redswift 17. 5. 2005 09:17

1a. pravda je, že když si dám hlasité handsfree úplně nahlas,tak kvalita zvuku je velmi nízká. Ale to s těmi 5 minutami není pravda,protože já volám třeba i přes 30 minut a hlava mě rozhodně nebolí.
1b. já už jsem si kvůli tomu firmware nechával aktualizovat
1c. už jsem si zvykl
2a. podsvětlení bych úplně nevypínal nebo nic neuvidíš, ale já ho mám jen na 10% a je pravda, že mi vydrží déle.
2b. mě už párkrát spadl honě velkou silou na zem a drží :)
3. kromě toho, že se občas sekne nic
4. klávesnici si nemůžu vynachválit. Píše se mi na ni přímo skvěle
Alcatel OT Easy, Nokia 3310, Siemens MT50, Siemens M65, SE K750i, SE K800i, Samsung Galaxy S, LG G2, LG G6, Xiaomi Mi Note 10 Pro, Pixel 7
Redswift
Junior

Odeslat příspěvekod lopaticak 17. 5. 2005 09:31

Sem 1/2 roku majitel M65ky a tu sou moje odpovedi:

1a) V pohode a bez problemu, s bolenim hlavu jsem se nesetkal
1b) Mam dodnes FW12!!! (cili dost stary) a kousne se mi tak jednou za dva mesice... FW 43 je v tomto smyslu uz dost odladena
1c) Postupne zvysovani hlasitosti vyzvaneni je jedna z uzasnych vlastnosti siemensu, ktera se da samozrejme vypnout (nastaveni hlasitosti vyzvaneni 1, 2, 3, 4, postupne)

2a) cca 2-3 dny pri normalnim volani (= vetsi nez stridme:)
2b) telefon jsem kvuli vycisteni vcera otevrel a zjistil jsem, ze do mist, kam se nema dostat prach ani voda, se opravdu nedostal ani ten prach, takze v tomhle ohledu spokojenost.

3) viz 1b)

4) az na jednu vyjimku (obcas misto kontextove klavesy zmacknu tlacitko pro prijeti hovoru) je v pohode. Mmch jeste jsem nenarazil na klavesnici, ktera by me ZCELA vyhovovala - to bych si ji musel asi navrhnout sam:)

Celkove jsem s M65kou nadmiru spokojenej, jedinou pripominku mam ke krycimu sklicku displaye, o ktere je nutno se starat (teprve az kdyz tlf clovek drzi v ruce, tak vidi, ze je opravdu obrovsky a ze je nemozne, aby display nebyl poskrabany). Nicmene pravidelna udrzba pastou na zuby udrzi telefon ve sqele kondici
:D
lopaticak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Trhlajz 17. 5. 2005 10:10

Zdar vespolek, M65 jsem si poridil pred mesicem (puvodne M35i :mrgreen: ) a jsem celkem spokojen:

- kvalita hovoru je slusna (bez vyhrad)
- prace s SMS je jedinecna (psani, ovladani T9, ukladani)
- klavesnice mi vyhovuje (mala, ale pouzitalna)
- slusny velky TFT displej (ale moc "zere")
- emailovy POP3/SMTP klient pres GPRS ... (levne, vynikajici - MMS pak ztraci smysl)
- Java aplikace (sice pomalejsi, ale slusne, zvl. MicroReader)
- Fotak pouzitelny, kvalita dostatecna (=nic moc) :) :oops:
- Graficke soubory *.GIF, *.JPG ... plne dostacuje
- Audio soubory *.MID, *.WAV (16KHz ADPCM)
- Antenni konektor (pripojeni na chalupe v udoli)
- Prislusenstvi kompatibilni s predchozimi radami

Co me vadi:
- MIZERNA vydrz originalni baterky ... cca 2 dny pri beznem pouzivani
- Absence *.MP3 formatu
- Nemoznost pouziti pametovych karet (ale 10 MB pro mobil staci)
Trhlajz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lopaticak 17. 5. 2005 10:15

Trhlajz píše:Co me vadi:
- Absence *.MP3 formatu

Mmch vsechny vyhrady resi nova rada M75 :D
lopaticak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dax 17. 5. 2005 10:57

Mám M65 už skoro rok. Mám mírně zaprášenej displej a naprasklej kryt vedle klávesnice. Ale to všechno až potom co sem s ním prožil: Nejdřív sem zkoušel proud vody, pak ponor do vany... všechno vpohodě! Byl jako nový. Pár pádů ze školní lavice, když sem se netrefil (spočítejte školní dny v roce!) Dál: Pád do bazénu! (2metry vody) do sněhu, jednou taky do bahna (promiň telefone, ale pak sem ho důkladně opláchl v čïsté vodě) Divil byste se, ale telefon funguje!!! S displejem sem byl na vyčištění za 50 Kč (po tom pádu do bazénu to těsnění nevydrželo a chlorovaná voda natekla pod první sklíčko nad displejem - jsou tam 2 - no a když voda uschla tak sem musel nechat vyčistit ten chlór co tam bohužel zůstal).

Kdybych si mohl koupit novej, neměnil bych! (možná za m75 jestli toho taky tolik vydrží +MP3 atd.)
dax
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HOne 17. 5. 2005 14:38

lopaticak píše:
Trhlajz píše:Co me vadi:
- Absence *.MP3 formatu

Mmch vsechny vyhrady resi nova rada M75 :D

krom ty baterky:)
Ká sedm set padesát i:)
HOne
Junior

Odeslat příspěvekod lopaticak 17. 5. 2005 15:04

HOne píše:krom ty baterky:)

Na M75 je pouzit jiny display (stejne rozliseni, vice barev a hlavne MENSI rozmery), takze by mel mit mensi spotrebu (a display je na soucasnych telefonech zdaleka nejvetsi zrout energie). Nehlede na to, ze evoluce telefonu u Siemensu prinasi mj. mensi a mensi spotrebu tlf. (relativne k energeticke narocnosti soucastek, samozrejme) - priklad je nasnade: M55 vydrzi na stejnou baterii cca polovinu toho, co M65 (a to ma pritom vice nez 2x vetsi display)

//ConPower: pokud používáte citace, vyberte vždy jen konkrétní část, na kterou reagujete, nikoli celý strom předchozích příspěvků.
lopaticak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod obrbaz 17. 5. 2005 18:33

1, Až na né moc kvalitní foto velmi dostačující
a, Žádný problém není
b, To se mi stalo jen jednou za 8 měsíců a nebylo to při práci z sms, vyřešil to nový firmware
c, Tak toto se zatim nedá nastavit, ale určitě brzo vyjde patch
2, Tak napůl, ale nezlobyl bych se kdyby byla k sehnání lepší baterka
a, tak 3 dny
b, já jsem si tento mobyl koupil protože se mi strášně zalíbil
3, Nemám s ním v poslední době vůbec potíže
4, Na klávesnici sem si zvyk a je super
obrbaz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Terorista al-Katel 17. 5. 2005 20:39

Díky všem za odpověď, přišel jsem se vyptávat dál. (Jestli už jsou to moc konkrétní věci, klidně mě okřikněte.)

* Když se budu pídit po silnější baterii, mělo by tohle stačit? Ví někdo něco o tom výrobci?

* Jak je to s barevnými variantami? Mám eminentní zájem o šedostříbrnou ("cool grey silver"), ale co jsem se díval, tak světem vládne ta hnusná šedooranžová. ;) Dokonce jsem u některých prodejců viděl pro jednotlivé varianty různé ceny...

* A jak je to s podsvícením klávesnice? Z obrázků na MobilManii se zdá, že klávesy jsou podsvíceny celkem chabě a funkční tlačítka dokonce vůbec (!). To nějak recenzenti stáhli podsvícení na holé minimum, nebo to jinak nejde?
Alcatel OneTouch Club db (2001) -=> Alcatel OneTouch 303 (2001) -=> Nokia 3310 (2005) -=> Siemens M65 (2005) -=> Sony Ericsson K800i (2008)
Terorista al-Katel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lopaticak 18. 5. 2005 08:00

Terorista al-Katel píše:Díky všem za odpověď, přišel jsem se vyptávat dál. (Jestli už jsou to moc konkrétní věci, klidně mě okřikněte.)

* Když se budu pídit po silnější baterii, mělo by
lopaticak
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka