Podělte se svými skušenostmi s telefonem S75.

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ConPower 5. 2. 2006 19:16

No, u Siemensu (už i u CX65) to bývá zpravidla při spuštěné Javě tak, že se Tě telefon zeptá, jestli chceš SMs-ku přečíst. Tak ji přečteš, potom se jakoby vrátíš zpátky, ale místo toho se telefon vrátí do aplikace.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod krtenek 6. 2. 2006 08:06

ConPower píše:No, u Siemensu (už i u CX65) to bývá zpravidla při spuštěné Javě tak, že se Tě telefon zeptá, jestli chceš SMs-ku přečíst. Tak ji přečteš, potom se jakoby vrátíš zpátky, ale místo toho se telefon vrátí do aplikace.e/quote]
Teda mě se M65 nikdy nezeptal, jestli chci SMS přečíst! Jak to? Jě někde chyba? Mám FW 43.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 6. 2. 2006 13:46

Hm, tak to je divné... Fakt můžu odpřísáhnout, že několikrát, když jsem na CX65 hrál nějakou hru, přišla mi SMS-ka a telefon se mě zeptal, jestli ji chci přečíst. Tak jsem ji přečetl, hned i odpověděl a pak se telefon automaticky vrátil do hry.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod krtenek 6. 2. 2006 15:12

ConPower píše:...na CX65 hrál nějakou hru..../quote]
Nebude to rozdílem mezi spuštěnou pouze hrou a spuštěnou aplikací připojenou k internetu?
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 6. 2. 2006 16:10

Není, stalo se mi to i u Jimma. Prostě moje CX65 v tomto (Java a SMS) problém neměla.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bonfire 11. 2. 2006 13:40

jj, napise se ti Prijata nova textova zprava, a myslim ze na leve dialog.tlacitko je napis Cist
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod krtenek 11. 2. 2006 18:48

Tak u mě nic. Proč? Za co?
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tony.som.ja 11. 2. 2006 19:33

Ja mam CX75 a tiez sa ma to opyta vzdy.Neviem kde mas problem ked to funguje na CX65 malo by aj u teba.
- Nokia 5800 XM Red
- iPod 30GB 5G White
- ASUS M51V Multimedia
Tony.som.ja
Junior

Odeslat příspěvekod krtenek 12. 2. 2006 12:27

1) No nic, to nechme, není to důležité. :wink:

2) Umí teda S75 minimalizovat Java aplikaci? :?:
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wosuk 12. 2. 2006 16:49

krtenek píše:Umí teda S75 minimalizovat Java aplikaci? :?:>/quote]
uz sem na to jednou odpovidal, myslim ze dost jasne. jde delat s telefonem temer vsechno, ale tak na pozadi jako to udela napriklad n6630 nebo SE k700i to neumi. jak mas silnej signal, si pri bezici java aplikaci neprohlidnes....
wosuk
Junior

Odeslat příspěvekod krtenek 13. 2. 2006 07:38

wosuk: Neumí, OK, díky. :cry:
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wosuk 14. 2. 2006 16:17

krtenek píše:wosuk: Neumí, OK, díky. :cry:-/quote]
ja doufam, ze se na to objevi brzo nejakej patch, nebo ze to s novym firmware pribude.. ten co mam (fw 20) neni zadna slava :? , tesim se na oficialni verzi
wosuk
Junior

Odeslat příspěvekod pogik 24. 2. 2006 18:32

Kde muzu nastavit pripojeni k netu pres gprs? pro java aplikace - jimm, atd ... Wap mne nezajima. Mam vodafone, nikde jsem nenasel navod ani automaticky nastaveni, v techforu , píšou (http://www.techforum.cz/ptejtese_detail.php?pid=12293) že to má stejné jako ME75, ale buď to není pravda nebo jsem pako, ale kazdopadne nemuzu najit na ceste "Menu > Nastavení > Výměna dat > Datové služby" posledni zminenou vec ...

poradte mi prosim
pogik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wosuk 25. 2. 2006 15:11

pogik píše:Kde muzu nastavit pripojeni k netu pres gprs? že to má stejné jako ME75, ale buď to není pravda nebo jsem pako, ale kazdopadne nemuzu najit na ceste "Menu > Nastavení > Výměna dat > Datové služby" posledni zminenou vec ...
poradte mi prosim /quote]
primo na strankach vyrobce pres konfiguracni sms http://www.benqmobile.com/cds/frontdoor/0,2241,cz_cs_0_108509_rArNrNrNrN,00.html
to nastaveni je stejny, ale trochu jinej system.. u S75 je to nastaveni/vymena dat/online nastaveni
wosuk
Junior

Odeslat příspěvekod Wir-jin 27. 2. 2006 12:46

Tákže jo! Zítra je doma! Nakonec vyhrál souboj s SXG který má much a much a bude trvat dlouho než se na všechny dojde a vychytají se...
Včera jsem si ho objednal a zítra mi přijde můj vlastní S75...už to chtělo změnu a M55 jako by to cítila se začala včera samovolně vypínat (jen občas) jako by žárlila :lol: Takže hned jak se mi dostane do rukou písnu (možná napíšu i uživatelskou recenzi)...
One of Djs Affair project
Siemens C35i->ME45->M55->S75->SE W880i->HTC HD2->HTC 8S->Lumia 925
HTC HD2 (Leo) Segal - Těžko ho zabít
Wir-jin
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka