Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Teda mě se M65 nikdy nezeptal, jestli chci SMS přečíst! Jak to? Jě někde chyba? Mám FW 43.ConPower píše:No, u Siemensu (už i u CX65) to bývá zpravidla při spuštěné Javě tak, že se Tě telefon zeptá, jestli chceš SMs-ku přečíst. Tak ji přečteš, potom se jakoby vrátíš zpátky, ale místo toho se telefon vrátí do aplikace.e/quote]
Nebude to rozdílem mezi spuštěnou pouze hrou a spuštěnou aplikací připojenou k internetu?ConPower píše:...na CX65 hrál nějakou hru..../quote]
uz sem na to jednou odpovidal, myslim ze dost jasne. jde delat s telefonem temer vsechno, ale tak na pozadi jako to udela napriklad n6630 nebo SE k700i to neumi. jak mas silnej signal, si pri bezici java aplikaci neprohlidnes....krtenek píše:Umí teda S75 minimalizovat Java aplikaci?>/quote]
ja doufam, ze se na to objevi brzo nejakej patch, nebo ze to s novym firmware pribude.. ten co mam (fw 20) neni zadna slavakrtenek píše:wosuk: Neumí, OK, díky.-/quote]
primo na strankach vyrobce pres konfiguracni sms http://www.benqmobile.com/cds/frontdoor/0,2241,cz_cs_0_108509_rArNrNrNrN,00.htmlpogik píše:Kde muzu nastavit pripojeni k netu pres gprs? že to má stejné jako ME75, ale buď to není pravda nebo jsem pako, ale kazdopadne nemuzu najit na ceste "Menu > Nastavení > Výměna dat > Datové služby" posledni zminenou vec ...
poradte mi prosim /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků