Podělte se svými skušenostmi s telefonem S75.

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod apofis(smazano) 11. 3. 2006 12:53

Ja osobne by som si ho nekupil. nicim zvlastnym nieje. mam zatial s65 a pockam si kym pride s88. ale ak sa nahodou objavi do vtedy se k800i tak budem mat prvy krat iny fon nez siemens. dufam ze do 4 mesiacov sa uz v CR budu dat kupit
Apofis Pd crew
apofis(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wir-jin 11. 3. 2006 18:11

DjTuning píše:Aku prumernou datovou velikost maji fotky v plnem roliseni?Bylo tady psane,ze prislusenstvi pasuje i z rady x65,vztahuje se tahle informace taky na externy blesk (FL-600)?Umi prohrat video mp4 s AAC zvukem s celkovym dat.tokem pres 256kb/s korektne i fullscreen?

Fotky co jsem sem házel mají necelých 200kB...je to tam i napsané :wink: blesk z x65 pasuje ale osobně jsem ho nevyzkoušel. Ale když ho má jeden týpek ze siemens mánie k SXG a fachčí tak je to jasné. To video vyzkouším a napíšu dojmy....

2 apofis: No taky bych počkal na S88 ale to nebude Siemens. Ikdyž vypadá v poho nebude tam možnost patchování atd. a to by mi chybělo....k800i vypadá mazecově co se týče výbavy ale zatím jsem si nenašel cestu k jeho designu a navíc má Joystick. W950i taky nevypadá špatně ale dotykový displej bych asi nechtěl....
One of Djs Affair project
Siemens C35i->ME45->M55->S75->SE W880i->HTC HD2->HTC 8S->Lumia 925
HTC HD2 (Leo) Segal - Těžko ho zabít
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DjTuning 11. 3. 2006 19:48

Zmyslim stejne.Ak budou u meho operatora k vyberu soucasne,bude zalezet uz jen na mich prioritach,ktere se ale do 01/2007 mohou jeste castecne zmenit,proto si nedovolim ted odhadnout,co se stane!Jedna vec je ale jista,k800i si to s tym QCIF videem u mne hodne pokazil!
DjTuning
Junior

Odeslat příspěvekod vlasta 11. 3. 2006 23:34

Ahoj. Tak jsem si ho konečně opatřil a i díky Vám. Zatím ho používám jako modem, teď z něj píši. Mám ale několik poznatků. Myslel jsem, že S65 nepředčí a předčil. Ve všem. Je to úplně jiný telefon. Bystrý a rycclý. "Fotoaparát" dělá daleko hezčí obrázky a i zabudovaný "blesk" je platný. Zvuk je opravdu monumentální. Přístup ke kartě je excelentní a displey, to je pokoukéní. :))
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod Wir-jin 15. 3. 2006 21:39

2 vlasta: Tobě blesk neosvicuje horní polovinu fotky? Já jsem to vyřešil tenkým proužkem lepící pásky a přejel jsem to tenkou lihovkou....výsledek je uspokojivý....Jen by mě zajímalo jestli jsem to tak měl jen já a nebo je to u všech....
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Caddy 16. 3. 2006 01:46

vlasta: jo, display, to je pokoukani....na jednotlive pixely :-D
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vlasta 17. 3. 2006 11:38

2 Wir: Blesk je v pohodě, funguje normálně.
2 Caddy.: Nerozumím?
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod Wir-jin 17. 3. 2006 19:47

2 vlasta: Já nemyslel že nefunguje, ale jestli při focení s ním ti osvětlí tak docela nepříjemě horní část fotky...Zkus to a kdyžtak napiš....

2 Caddy: No já jsem spokojen, informací je se na displej vejde dost, osvětlení mám nastaveno na 50% a stále svítí tak 2X víc než cokoliv z řady x65 a ty barvy teda píšou....jinak rastr jde trochu vidět, ale zase tak patrné jako u mojí bývalé M55 to neni :D

Nahrál jsem si do mobilu nový FW a to 24 (neoriginální). Žádné nové poznatky jsem zatim nezachitil, jen ve psaní zpráv, kde při napsání výkřičníku nebo otazníku se před něj vloží mezera, ze začátku to byla sranda ale už mi to leze na nervy. naštěstí se objevila oficiální verze která bude snad lepší, a už je i neoficiální 26. Idu do toho...

Jinak zkoušel jsem si telefon mírně upravit a mám teď nové ukazatele signálu a baterie (i s procentama), taky jsem si vylepšil fotografie a to změnou komprese JPG. Už mi dokonce pomocí patchu jede i java na pozadí (uměl to jen media player) Takže zatím spokojenost....
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Wir-jin 20. 3. 2006 15:22

Wir-jin píše:... psaní zpráv, kde při napsání výkřičníku nebo otazníku se před něj vloží mezera, ze začátku to byla sranda ale už mi to leze na nervy.....e/quote]

Tak jsem zjistil že to dělají znaky (obsažené v nule) jen když je vkládáte do zprávy. Né na konec slova ale když zjistíte že někde chybí čárka nebo výkřičník a najedete na místo kde je chyba tak po vyťukání příslušného znaku nulou se vloží i mezera popř se před znak dá nasledující písmeno v textu...řeší to hledání znaků pomocí hvězdičky....ale v zápalu psaní prostě mačkáte nulu. !Pozor u tečky, tedy jediného zmáčknutí nuly se napíše vše v pořádku...

Jinak zatím je telefon stabilní a vypne se snad už jen jednou za dva dny a to mu dávám hodně zabrat...(např dokážu dvě tři hoďky pařit hry a do toho poslouchat mp3 a v tom poslat pár sms....) už jsem se díval na film který má 126 minut, třikrát po sobě se video seklo ale pokaždé dál a na počtvrté už jel film celý a od té doby ten stejný film frčí kdykoliv a nesekne se vůbec...
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kovid 24. 3. 2006 14:41

chtel sem se zeptat,jaky mobil je lepsi NA JAVA HRY NOKIA 6230 NEBO SIEMENS S 75
kovid
Junior

Odeslat příspěvekod Wir-jin 25. 3. 2006 13:06

Podle toho v jakém ohledu myslíš "lepší java hry"
Nokia má lepší displej, Siemens má zase rychlejší javu. Velké plus je u Siemensu že si java hry dáš jednoduše do mobilu sám přes kábl, nebo infra, BT a nebo dokonce i MMS. Klidně si tu hru stáhneš i na kartu a pak ji přímo odtud nainstaluješ do mobilu. Jak je to s nokií to přesně nevím ale hru si určitě nepošleš pomocí IrDA, BT ani MMS....
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sigurd 25. 3. 2006 16:28

Podporuje S75 spusteni vice aplikaci najednou? A jakou nejvetsi prilohu odeslu a prijmu pres email? Diky
Nokia N82 (již třetí kousek)
sigurd
Junior

Odeslat příspěvekod sigurd 25. 3. 2006 16:29

Podporuje S75 spusteni vice aplikaci najednou? A jakou nejvetsi prilohu odeslu a prijmu pres email? Diky
sigurd
Junior

Odeslat příspěvekod Bonfire 25. 3. 2006 20:15

vice aplikaci najednou jde jenom u MIDP 3.0 a to zadny MT v soucasnosti nema, a nejvetsi prilohu jsem osobne nezkousel, ale myslim ze by nemel byt problem, malo veci u siemensu je nesmyslne limitovane...
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sigurd 25. 3. 2006 23:04

Takze napr. z icq si "neodskocim", treba do kalendare? A odeslu emailem alespon tri fotky v nejvetsim rozliseni?
sigurd
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka