Podělte se svými skušenostmi s telefonem S75.

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tomsjoy 29. 3. 2006 23:31

znamená to, že si tedy hry můžu bez problémů vyměňovat třeba s někým přes mail?
dají se java hry najít ve výměnných P2P sítích? Máte s tím někdo zkušenosti? Existují nějaké free java hry?
kolik místa zabírá průměrná java hra?
Díky za odpověď.
tomsjoy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wir-jin 30. 3. 2006 16:37

No když jsem kámošovy z mojí S75ky na jeho poslal Jimma (java aplikaci) přes MMS (pak i přes BT a IrDA) tak proč by to nešlo přes maila? :wink: Pár her jsem v p2p sítích našel ale vesměs pro K750i takže nic...Free java hry samozřejmě existují, ale většinou nestojí za nic. Jsou to jen ty nejjednodušší...
Java hra ti zabere podle rozsáhlosti, použitých zvuků atd...takový jednoduchý had může mít pár kilobajtů...3D hry s parádní grafikou a ůrovněmi mají tak 150 - 200 kB některé i víc. Nemusíš se bát v telefonu je 27MB místa (po vymazání všech původních obrázků, zvuků a videí, ale většinou jsou to jen trapárny) a v balení dostaneš 128MB kartu takže žádný strachy. A v telefonu neni žádné omezení na paměť - je celá sdílená, a ani žádné omezení na aplikace (třeba max. velikost aplikace musí být tolik a tolik)...
Jen jsem ještě nenašel hru kterou bych mohl hrát přes BT...to furt hledám...když najdu, písnu...
One of Djs Affair project
Siemens C35i->ME45->M55->S75->SE W880i->HTC HD2->HTC 8S->Lumia 925
HTC HD2 (Leo) Segal - Těžko ho zabít
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomsjoy 30. 3. 2006 20:08

Dík za odpověď . S P2P si mě moc nepotěšil, těšil sem se jak si hned telefon naplnim spoustou skvělejch her :( To je vážně škoda, že tohle nefunguje, tim spíš když ty soubory sou tak malý, to by se to dalo šířit fakt rychle.
To je fakt divný, proč to lidi nedávaj na net, tak jako filmy, hudbu...?
tomsjoy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bonfire 30. 3. 2006 20:16

spousta skvelych her na siemensy je na netu na nekolika mistech, jenom chce vedet kde :wink:
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomsjoy 30. 3. 2006 20:52

a prozradíš nám to?
tomsjoy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomsjoy 31. 3. 2006 00:41

Mimochodem jsem si včera S75 koupil a doma jsem si všim, že má jeden vadnej subpixel - na černém pozadí je stále svítící červený bod.
Myslíte že jde telefon reklamovat? Existují nějaký normy na displeje MB třeba jako na monitory LCD?
tomsjoy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomsjoy 31. 3. 2006 13:10

přes bluetooth jde hrát třeba Marble Madness:)
tomsjoy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bonfire 31. 3. 2006 17:55

tomsjoy píše:Mimochodem jsem si včera S75 koupil a doma jsem si všim, že má jeden vadnej subpixel - na černém pozadí je stále svítící červený bod.
Myslíte že jde telefon reklamovat? Existují nějaký normy na displeje MB třeba jako na monitory LCD?k/quote]

bez to reklamovat..
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bonfire 31. 3. 2006 17:56

tomsjoy píše:a prozradíš nám to?t/quote]

tady urcite ne, tady by to hned smazali :wink: neni to legalni
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Murphy2 3. 4. 2006 18:59

Jsem zděšen z fw.Je pravda, že se seká až 5* za hodinu?Znamená to, že se hned po koupení musí lézt na interntet kvůli fw22? [/b]
Murphy2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bonfire 3. 4. 2006 19:14

ano, u S75 urcite. na zacatku to siemens pos**l s tema strasnyma firmwarama... ale podle zkusenosti je to v novych firmwarech uz o dost lepsi :wink:
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Wir-jin 3. 4. 2006 20:29

jj u oficiálního FW 24 který mám jede vše v poho a sekne se mi snad tak 1-2X do týdne...no a někdy ani to ne....ale FW 12 je totálně na pytel. Jestli v tomhle FW rozjedete někdo video na dýl než 35 vteřin běžte s tím rovnou zažádat o zápis do Guinnesovky ;)
One of Djs Affair project
Siemens C35i->ME45->M55->S75->SE W880i->HTC HD2->HTC 8S->Lumia 925
HTC HD2 (Leo) Segal - Těžko ho zabít
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Murphy2 4. 4. 2006 14:01

Jo jo dík a jak na to stahování?
Murphy2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomsjoy 4. 4. 2006 22:17

Mám pár dotazům k různým funkcím:

Jde se kompletně zbavit loga operátora, tzn. ne ho jen nahradit nějakým obrázkem,ale aby úplně zmizlo?

Jde po spárování se přes bluetooth s jiným MB nebo PC procházet jeho složky a soubory jako to umějí jiné telefony?

Chtěl jsem si nastavit budík, aby mi zvonil jen v pondělí, ale zjistil jsem, že aby mi v po opravdu zvonil v pondělí, musím ho ve skutečnosti nastavit na něděli:) Máte podobnou zkušenost? Prošel jsem veškerá nastavení (nastavení začátku týdne...) ale příčinu se mi nepodařilo zjistit.

Díky za všechny rady.
tomsjoy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomsjoy 4. 4. 2006 22:20

Kdyby byl někdo tak hodnej a chtěl se se mnou podělit, kde se dá splašit nějaká ta hra, tak: tomworld@seznam.cz
tomsjoy
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka