Podělte se svými skušenostmi s telefonem S75.

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Joker2 16. 4. 2006 06:27

Otazka pre majitelov tohto sikovneho telefonu?Po dlhsom pouzivani telefonu ked uz mate naformatovanu baterku aka je realna vydrz?Dakujem.
Joker2
Junior

Odeslat příspěvekod Wir-jin 16. 4. 2006 17:52

Telefon mám skoro dva měsíce...Pokud s telefonem nic moc nedělám, pár sms dva hovory, pár fotek tak to vyjde na 3 dny a (nevypínám na noc, podsvětlení mám na 50% ale bohatě stačí a zaří víc než cokoli z řady x65 na 100%, a při poslouchání mp3, nebo kdykoliv zapnu sluchátka <aktivace profilu headset> jsem si nastavil podsvětlení jen na 10% a to je vyhovující, pro přepnutí mp3 atd. to stačí...)

No ale pokud se nudím a hraju i několik hodin hry a poslouchám mp3 většinou druhý den nabíjím...
One of Djs Affair project
Siemens C35i->ME45->M55->S75->SE W880i->HTC HD2->HTC 8S->Lumia 925
HTC HD2 (Leo) Segal - Těžko ho zabít
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod math 26. 4. 2006 23:18

nikto nevie ci na S75 funguje
miniopera aj cez panoramu?
math
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jirk4 1. 5. 2006 15:26

Nesetkali jste se nekdo s tim, ze Vam karta dodana k telefonu nefungovala ve ctecce? + nepodarilo se Vam ji nejak rozjet?
Formatoval jsem to ve vsem co podporovalo mmc, zaplnoval, formatoval a nic. Takze jestli to ve ctecce nerozjedu, tak je mi karta na nic. Kdyz tak, diky za tipy.
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Frankenstein... 16. 5. 2006 13:27

Tak ja teda nevim, ale porad se tady resi jak je to skevelej foun, ale porad na nem neco nefunguje, tak mi to teda vysevetlete :hm
Frankenstein...
Junior

Odeslat příspěvekod Wir-jin 16. 5. 2006 20:24

No je to skvělý foun (funkčně, zpracováním...), ale ještě neni pořádně vychytaný firm...pokud by byl firm stabilní neni co řešit....
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Frankenstein... 16. 5. 2006 21:51

Wir-jin píše:No je to skvělý foun (funkčně, zpracováním...), ale ještě neni pořádně vychytaný firm...pokud by byl firm stabilní neni co řešit.... /quote]

Co to znamena? Snad, ze spadne dvakrat denne, ze me budik nekdy vzbudi, nekdy ne? ne bo se vazne muzu bat jen takovych malickosti jako je chybne pocesteni....
Frankenstein...
Junior

Odeslat příspěvekod Bonfire 17. 5. 2006 05:30

zalezi na ruznych okolnostech :-) myslim ze ted uz se sam od sebe zase tak casto nevypina a budik podle mych informaci budi :wink:
ale jak ma Wir-jin v podpisu:
SIEMENS je poruchový pouze pro lidi co tomu nerozumí
jak mu porozumis tak prestanes mit problemy
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Frankenstein... 18. 5. 2006 07:55

Tak to se mi spis zda jako, ze jste dost zaujaty :wink: bud to funguje nebo ne :hm
Frankenstein...
Junior

Odeslat příspěvekod krtenek 18. 5. 2006 08:02

Bonfire píše:SIEMENS je poruchový pouze pro lidi co tomu nerozumí
jak mu porozumis tak prestanes mit problemym/quote]
To je samozřejmě nesmysl. Pokud tam je nedodělaný FW a telefon si dělá co chce, tak je to křáp. A to mam Siemensy v oblibě. :twisted:
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bhelm5 18. 5. 2006 15:04

Mám S75,fw 24 - mám správně nastavený čas i zónu časovou, ale když mi přijde SMS, příchozí čas této SMS je vždy o cca. 2 hod. dále, než jaký je skutečný čas nastavený v mobilu. Operátora mám Vodafone.
Narazil jste někdo na něco podobného? Děkuju.
bhelm5
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bonfire 18. 5. 2006 15:30

krtenek píše:
Bonfire píše:SIEMENS je poruchový pouze pro lidi co tomu nerozumí
jak mu porozumis tak prestanes mit problemym/quote] To je samozřejmě nesmysl. Pokud tam je nedodělaný FW a telefon si dělá co chce, tak je to křáp. A to mam Siemensy v oblibě. :twisted:s/quote]

me S65 funguje spolehlive, nemuzu si stezovat. jakmile jsem ho pujcil na 1 den znamemu, rikal ze uz ho nechce ani videt... neco na tom fakt bude :wink:
samozrejme beru to s nadsazkou, je treba ho opravdu umet pouzivat.
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod krtenek 18. 5. 2006 15:45

Bonfire píše:me S65 funguje spolehlive, nemuzu si stezovat. jakmile jsem ho pujcil na 1 den znamemu, rikal ze uz ho nechce ani videt... neco na tom fakt bude :wink:
samozrejme beru to s nadsazkou, je treba ho opravdu umet pouzivat.
To jistě ano. Ale v kontextu, jak jsem to napsal já, je to taky pravda.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Wir-jin 20. 5. 2006 17:33

Frankenstein... píše:
Wir-jin píše:No je to skvělý foun (funkčně, zpracováním...), ale ještě neni pořádně vychytaný firm...pokud by byl firm stabilní neni co řešit.... /quote]

Co to znamena? Snad, ze spadne dvakrat denne, ze me budik nekdy vzbudi, nekdy ne? ne bo se vazne muzu bat jen takovych malickosti jako je chybne pocesteni....

To znamená že ten telefon nebude nejspíš pro tebe :wink: Ty potřebuješ něco aby to prostě jelo...já si rád s telefonem pohraju a porozumím, naučím se a už mě pak nic nepřekvapí....telefon se mi podařilo už asi 15X umrtvit a vždycky jsem ho dal do kupy a teď se drží už asi třetí týden co se nevypl, nezasekl a ani se nezpomalil (prostě jede bez chybyčky) a to mu dávám pořádně zabrat....No hold když víš jak na to, tak tě nic nerozhodí. Je to taky ¨v tom že já už svého mazlíčka neberu jako telefon ale jako něco mnohem víc....a když dostanu do ruky Nokii tak je to prostě hrůza...jako by mě zavřeli v tom telefonu do čtyř zdí....takhle mám se Siemensem téměř neomezné možnosti....a to nejsem programátor 8)
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Frankenstein... 20. 5. 2006 19:00

Wir-jin píše:To znamená že ten telefon nebude nejspíš pro tebe :wink: Ty potřebuješ něco aby to prostě jelo...já si rád s telefonem pohraju a porozumím, naučím se a už mě pak nic nepřekvapí....telefon se mi podařilo už asi 15X umrtvit a vždycky jsem ho dal do kupy...e/quote]

Zato ja ve skutecnosti programator jsem a samozrejme si rad "pohraju" vylepsim, kdyz je cas. Ale kdyz pracuju, tak samozrejme nemuzu byt s pocitem, ze se neco muze kazdou chvili pokazit...

//ConPower: Necitujte prosím tolik příspěvků.
Frankenstein...
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka