Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Wir-jin píše:No je to skvělý foun (funkčně, zpracováním...), ale ještě neni pořádně vychytaný firm...pokud by byl firm stabilní neni co řešit.... /quote]
To je samozřejmě nesmysl. Pokud tam je nedodělaný FW a telefon si dělá co chce, tak je to křáp. A to mam Siemensy v oblibě.Bonfire píše:SIEMENS je poruchový pouze pro lidi co tomu nerozumí
jak mu porozumis tak prestanes mit problemym/quote]
krtenek píše:Bonfire píše:SIEMENS je poruchový pouze pro lidi co tomu nerozumí
jak mu porozumis tak prestanes mit problemym/quote] To je samozřejmě nesmysl. Pokud tam je nedodělaný FW a telefon si dělá co chce, tak je to křáp. A to mam Siemensy v oblibě.s/quote]
To jistě ano. Ale v kontextu, jak jsem to napsal já, je to taky pravda.Bonfire píše:me S65 funguje spolehlive, nemuzu si stezovat. jakmile jsem ho pujcil na 1 den znamemu, rikal ze uz ho nechce ani videt... neco na tom fakt bude
samozrejme beru to s nadsazkou, je treba ho opravdu umet pouzivat.
Frankenstein... píše:Wir-jin píše:No je to skvělý foun (funkčně, zpracováním...), ale ještě neni pořádně vychytaný firm...pokud by byl firm stabilní neni co řešit.... /quote]
Co to znamena? Snad, ze spadne dvakrat denne, ze me budik nekdy vzbudi, nekdy ne? ne bo se vazne muzu bat jen takovych malickosti jako je chybne pocesteni....
Wir-jin píše:To znamená že ten telefon nebude nejspíš pro tebeTy potřebuješ něco aby to prostě jelo...já si rád s telefonem pohraju a porozumím, naučím se a už mě pak nic nepřekvapí....telefon se mi podařilo už asi 15X umrtvit a vždycky jsem ho dal do kupy...e/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků