Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Bonfire píše:jj, u prenosu pres BT to je normalni rychlost (moje S65 oboustranne kolem 40KB/s)
rastr je videt, ale musi se na to clovek chtit koukat (vetsi ale mohl bejtCaddy píše:takze se mi taky uz dostal do ruky, jen rychle zhodnoceni na prvni pohled:
libi se mi: design, zvuk reproduktoru, ani na nejvyssi hlasitost hudba nijak nechrci, parada..
nelibi se mi: display, je maly s hodne viditelnym rastrem, stale stejne siemensovske menu a taky, ze se opatlava (ale to je dan za hezky vzhled...)
celkove tak trochu zklamani, cekal jsem od dlouho ocekavaneho hi-endu fakt neco vic....
wosuk píše:coze? S65 sem mel a nikdy sem z bt nevymackl vic nez pres kabel, coz bylo cca 10-11kB.. mam doma i SE k700i a ten frci pres bt kolem 25kB bavime se oba o stejnejch pismenkach?
zahada. mel sem nekolik S65 doma, kazda jinej firmware a datum vyroby, ale vsechny stejne pomaly..Bonfire píše:wosuk píše:coze? S65 sem mel a nikdy sem z bt nevymackl vic nez pres kabel, coz bylo cca 10-11kB.. mam doma i SE k700i a ten frci pres bt kolem 25kB bavime se oba o stejnejch pismenkach?
asi zalezi na BT adapteru a firmwaru BT modulu. bratranec ma K700, jede tak 40kB/s a S65 tak 38 kB/s. (kdyz uz tak dbate na pismenka)
treba K750i a N6230 fungujou i 40KB/s mezi sebou...
wosuk píše: mimochodem v cem zklamani? funkce? nebo jiny ovladani? je toho celkem dost co by se dalo chtit vic od telefonu.. me momentalne nic nenapada. mozna, kdyby slo nastavit automaticky stahovani mailu..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků