Podělte se svými skušenostmi s telefonem S75.

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ConPower 15. 1. 2006 00:02

Ježiši, no jo, 16 kB :oops: . Nějak mně to zas nedocvaklo :hm .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod wosuk 16. 1. 2006 12:30

po 5ti dnech mučení telefonu, muzu zodpovedne rict, ze sem hodne spokojen 8) pres bt z telefonu do PC rychlost cca 50kB naopak cca 30kB, telefon sam je dost rychlej. bohuzel mi nejak bt zlobi, casto se mi prerusuje spojeni (pouze u pripojeni na internet) pres kabel funguje na 100%.. jeste sem nedopatral kde je chyba.. celkove je telefon kvalitni, nic nevrze, je krasne pevnej. potesilo me, ze nataceny video se netrha jako u ostatnich modelu, da se pouzit zoom i pri nataceni coz taky u ostatnich neslo.. taky se mi libi, ze muzu poslouchat MP3 (zvuk taky mile prekvapil) zaroven bejt na icq a hrabat se na internetu :) ted me napada jedna muska, ze si nepamatuje nastaveni blesku, FW doufam vyresi.. byla tam spousta veci, ktery me desily, ale na konec se ukazalo, ze to byla chyba uzivatele :mrgreen:
wosuk
Junior

Odeslat příspěvekod vlasta 16. 1. 2006 19:00

wosuk:"pres bt z telefonu do PC rychlost cca 50kB naopak cca 30kB,"
Ta rychlost se mi zdá pekelně pomalá. To je normální? :|
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod Bonfire 16. 1. 2006 19:17

jj, u prenosu pres BT to je normalni rychlost (moje S65 oboustranne kolem 40KB/s)
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlasta 16. 1. 2006 19:57

Rychlost.: Jsem opět zmaten. Rychlost zubu, je 50(30)kb/s nebo 40 KB/s? :roll:
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 16. 1. 2006 20:04

Když už tak kladeš důraz na velikost písmen, tak [50/40/30] kB/s :wink: .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BEZY 16. 1. 2006 20:17

CP>on je to docela rozdíl, jestli napíšu 10mb (milibitů) nebo 10MB (megabajtů). To neni jen důraz na písmena ;-)
BEZY
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 16. 1. 2006 21:04

Jistě, u mili a mega to je hodně důležité, ale u kb a kB se na to nějak kašle.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod wosuk 17. 1. 2006 14:17

Bonfire píše:jj, u prenosu pres BT to je normalni rychlost (moje S65 oboustranne kolem 40KB/s)
:shock: coze? S65 sem mel a nikdy sem z bt nevymackl vic nez pres kabel, coz bylo cca 10-11kB.. mam doma i SE k700i a ten frci pres bt kolem 25kB bavime se oba o stejnejch pismenkach?
wosuk
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 17. 1. 2006 15:49

takze se mi taky uz dostal do ruky, jen rychle zhodnoceni na prvni pohled:

libi se mi: design, zvuk reproduktoru, ani na nejvyssi hlasitost hudba nijak nechrci, parada..

nelibi se mi: display, je maly s hodne viditelnym rastrem, stale stejne siemensovske menu a taky, ze se opatlava (ale to je dan za hezky vzhled...)

celkove tak trochu zklamani, cekal jsem od dlouho ocekavaneho hi-endu fakt neco vic....
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod wosuk 17. 1. 2006 16:18

Caddy píše:takze se mi taky uz dostal do ruky, jen rychle zhodnoceni na prvni pohled:

libi se mi: design, zvuk reproduktoru, ani na nejvyssi hlasitost hudba nijak nechrci, parada..

nelibi se mi: display, je maly s hodne viditelnym rastrem, stale stejne siemensovske menu a taky, ze se opatlava (ale to je dan za hezky vzhled...)

celkove tak trochu zklamani, cekal jsem od dlouho ocekavaneho hi-endu fakt neco vic....
rastr je videt, ale musi se na to clovek chtit koukat (vetsi ale mohl bejt :? ) S65 mela mnohem hrubsi display a kdyz sem se koukal na obrazky, tak sem si fakt zadnyho rastru nevsimnul,koukal sem na obrazek.. mimochodem to zapatlani taky neni skoro znat pokud ho clovek nehleda natacenim na svetle :mrgreen: (fakt se ale matla jako cune) mimochodem v cem zklamani? funkce? nebo jiny ovladani? je toho celkem dost co by se dalo chtit vic od telefonu.. me momentalne nic nenapada. mozna, kdyby slo nastavit automaticky stahovani mailu..
wosuk
Junior

Odeslat příspěvekod Bonfire 17. 1. 2006 16:57

wosuk píše: :shock: coze? S65 sem mel a nikdy sem z bt nevymackl vic nez pres kabel, coz bylo cca 10-11kB.. mam doma i SE k700i a ten frci pres bt kolem 25kB bavime se oba o stejnejch pismenkach?

asi zalezi na BT adapteru a firmwaru BT modulu. bratranec ma K700, jede tak 40kB/s a S65 tak 38 kB/s. (kdyz uz tak dbate na pismenka :) )
treba K750i a N6230 fungujou i 40KB/s mezi sebou...
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wosuk 17. 1. 2006 17:24

Bonfire píše:
wosuk píše: :shock: coze? S65 sem mel a nikdy sem z bt nevymackl vic nez pres kabel, coz bylo cca 10-11kB.. mam doma i SE k700i a ten frci pres bt kolem 25kB bavime se oba o stejnejch pismenkach?

asi zalezi na BT adapteru a firmwaru BT modulu. bratranec ma K700, jede tak 40kB/s a S65 tak 38 kB/s. (kdyz uz tak dbate na pismenka :) )
treba K750i a N6230 fungujou i 40KB/s mezi sebou...
zahada. mel sem nekolik S65 doma, kazda jinej firmware a datum vyroby, ale vsechny stejne pomaly..
ted cerstvej pokus s M75: 7,9kB/s..
wosuk
Junior

Odeslat příspěvekod danio 17. 1. 2006 17:41

kaslat na S75,presedlavam na S88 ...ked dorazi dufam ze bude mat dobru cenu a ked nie pojdem do K750i a ta dufam ze dovtedy o nieco zlacnie...
danio
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 18. 1. 2006 01:56

wosuk píše: mimochodem v cem zklamani? funkce? nebo jiny ovladani? je toho celkem dost co by se dalo chtit vic od telefonu.. me momentalne nic nenapada. mozna, kdyby slo nastavit automaticky stahovani mailu..

Ja Ti ani poradne nevim...proste jsem cekal vic...cekalo se na nej dlouho, mela to byt bomba...no a kdyz jsem uvidel ten display, tak me to nejak otravilo....to neustale stejne a zmatene siemensovkse menu taky...funkce spatny nema, to ne...vzhledove je taky pekny...hezky hraje ;) ...v podstate je to vsechno jen v tom displayi a SW...
Kdyz vezmu do ruky 6230i nebo K750i, tak mam z tech telefonu podstatne lepsi pocit...pockame si na SXG, ma stejne pekny design a pritom uz poradny display...to by mi mohlo trochu napravit tohle rozcarovani :)
Caddy
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka