Podělte se svými skušenostmi s telefonem S75.

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Dragonnx 30. 12. 2006 12:12

Bonfire píše:rozebral bych ho, procistil, a zjistil jestli deska klavesnice sedi tak jak ma.. co si s nim vyvadel?

Ale jak rozebrat :cry: ?? Ty šroubky pod baterkou nejdou vyšroubovat :cry: ?! Já nevím, co jsem s tím dělal, jen jsem jazykem zkoušel jestli baterka dává volty, ale tím to asi nebude :lol: :lol: :cry: ?! Jo a zkouším dát svojí SIM kartu do mobilu a píše mi to: Prosím vložte SIM kartu

POMOZTE!!
Neopunk & Emo = my music love
Dragonnx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bonfire 30. 12. 2006 17:07

sroubky jdou sroubovakem TORX5, jestli ne tak vyvrtat nebo jiny drasticky zpusob :)
jestli porad pise vlozte SIM tak to taky muze byt spatnym kontaktem, a nebo ti odchazi zakladka..
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flemo 30. 12. 2006 17:17

Bonfire píše: a nebo ti odchazi zakladka..

Alebo odchadza SIM - v inom telefone si ju skusal?
flemo
Junior

Odeslat příspěvekod Dragonnx 31. 12. 2006 01:29

Bonfire píše:sroubky jdou sroubovakem TORX5, jestli ne tak vyvrtat nebo jiny drasticky zpusob :)
jestli porad pise vlozte SIM tak to taky muze byt spatnym kontaktem, a nebo ti odchazi zakladka..

Díky za tipy ... jiný drastický způsob používat radši nebudu. A když mi odchází základka, to znamená co?? A není možný, že je něco s baterkou?? Je trochu z boku nakřuplá (ten plíšek) ... už delší dobu, nejde to nadoraz zacvaknout.

For flemo: Potřebuju být na příjmu, mám půjčený mamky předešlý foun a na něm moje SIMka funguje, takže v tom určitě chyba nebude.
Dragonnx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bonfire 1. 1. 2007 13:21

baterkou to nebude, kdyby jo tak to nejde ani zapnout :)
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dragonnx 1. 1. 2007 22:54

For Bonfire: To je pravda :lol: .
Dragonnx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vassilij 5. 1. 2007 19:26

jestli si ty sroubky zkousel ***** tak uz ti ho nikdo nereklamuje-poznaj ze ses v tom hrabal. bez TORX c.5 to nejde. je to fakt z nakeho mekeho olova sroubovakem sem ho prakticky znicil a zustane tam navzdy.
Vassilij
Junior

Odeslat příspěvekod Neosh 30. 4. 2007 13:51

Mám často tento problém:

telefon se rozsvítí, objeví se číslo volající osoby a aniž by se ozvalo zvonění telefon vytuhne tzn. stále na displeji svítí číslo volajícího, ale nereaguje na stisk žádného tlačítka. Jediné řešení jak jej zprovoznit je vytáhnout baterii. Zajímavé je, že se toto projevuje jen u některých čísel a to pravidelně.

Dokáže mi někdo poradit?
Neosh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mucasco 30. 4. 2007 21:04

To bude fw, protože o tomto problému nic nevím. Mrkni na siemensmania.cz a zeptej se.
mucasco
Junior

Odeslat příspěvekod Wir-jin 8. 5. 2007 01:19

Nedělá to náhodou u čísel uložených na Sim kartě?

Zjistil jsem že telefon zpomalí práci se zpravami (a to znatelně) pokud je nějaká sms uložená na simkartě. To se stává pokud telefon vyplýtvá všechno místo pro zprávy ve vlastní paměti.Po smazání (přesunutí do archivu) všech sms na simce se telefon rozběhl opět do standartní rychlosti. Možná je to taky stářím mojí sim (kolem šesti let)...
One of Djs Affair project
Siemens C35i->ME45->M55->S75->SE W880i->HTC HD2->HTC 8S->Lumia 925
HTC HD2 (Leo) Segal - Těžko ho zabít
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bonfire 8. 5. 2007 09:22

ja mam SIM z roku 1999, a nez mi nabehnou SMS a kontakty tak to trva strasne dlouho (i 5-10min) ale pak docela pohoda..
Bonfire
Mírně pokročilý

Předchozí stránka