CX65 a skryté složky

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod map 15. 5. 2005 15:23

Tak jsem si koupil Siemens CX65. V programu Mobile Phone Manager jsem po připojení přes infraport viděl tři složky

/cache
/config
/data

Jenže jsem si já blbec nechal poslat konfigurační SMS pro WAP od T-Mobile, což mi zablokovalo složky /cache a /config (již jsou vidět jen /data).

Je možné tyto složky znovu nějak odblokovat?
No one can hear when you're screaming in digital...
map
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S@dlo 15. 5. 2005 15:28

Ano stahni si tenhle soft Open Disc Tools tady http://cx65.fansiemens.com/download.php?sekce=10 ale po vypnutí telefonu se ti zase skryjou takže to budeš muset opakovat.
Chcete mě?Berte jsem poslední.
S@dlo
Junior

Odeslat příspěvekod map 15. 5. 2005 15:32

Díky, na to je ale asi potřeba kabel, co? Původně jsem je tam měl viditelné i přes infraport.

Absolutně nechápu přístup T-Mobile, že mi zároveň se zprávou pro konfigurací WAPu takhle zablokuje tyto složky (a kdoví co ještě).

Na druhou stranu můžu nadávat jen sám sobě, že jsem si vůbec nechal tuto konfigurační zprávu vůbec poslat :(.
map
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Popi 15. 5. 2005 15:41

Tak k nim zajdi a řeš to... oni ti blokují něco o čem v konfigurátoru nebyla řeč, tudíž by to měli umět i smazat ne? nebo alespoň odblokovat... :wink:
..?
Popi
Junior

Odeslat příspěvekod Petroubek (novy) 15. 5. 2005 16:26

Nechápu, jak ti mohla konfigurační SMS zablokovat přístup k diskům Cache a Config. A co už vůbec nechápu je to, že jsi je měl viditelné od koupení mobilu. Jsi první člověk, kdo to takhle měl všechno přístupné. Každopádně přes Open Disc Tools to jde znovu "zviditelnit", ale po vypnutí mobilu je už zase neuvidíš. Jestli to funguje přes IrDA to nevím, musíš vyzkoušet. První program, který se ti spojí s telefonem musí být po připojení telefonu právě OD Tools a až potom MPM.
Petroubek (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod map 15. 5. 2005 16:30

Tak ten program funguje i s infraportem. Vyřešeno. :)

Viditelné jsem je opravdu měl, taky se tomu divím. A po zaslání konfigurační SMS opravdu zmizely. Je to telefon koupený normálně z kamenného obchodu, jen byl v krabici s logem Orange France. I vzadu na přístroji je malinkaté logo Orange.
map
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod demolator 15. 5. 2005 20:43

Petroubek píše:... Jsi první člověk, kdo to takhle měl všechno přístupné...u/quote]

Nastroje - Moznosti priecinka - Zobrazit - Ukazat skryte subory a priecinky

A mas to aj ty 8)
demolator
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hondaq 15. 5. 2005 23:27

demolator píše:
Nastroje - Moznosti priecinka - Zobrazit - Ukazat skryte subory a priecinky

A mas to aj ty 8)

Myslíš? Podle mě je to divný, protože ty složky by si od výrobce neměl mít přístupný...a když jo tak mi vysvětli naco by na to dělali rusové patch? A nebo proč by existoval OD Tools? :?:
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...
Hondaq
Junior