Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
x-fawkes-x píše:Chtěl bych si jeden z nich koupit,zdají se mi dobře funkčně vybavené.Pokud chce Siemens vrátit scou slávu zpět,měly by stát kolem 7000(M75,CX75),12000(SXG 75).to je můj názor.Prosím pište svoje.Děkujit/quote]
A to myslíš vážně, nebo máš jen dobrý den? M75 bude stát asi 10k, CX75 tak 8.5k a SXG75 MINIMÁLNĚ 16k (při uvedení na trh)d/quote]
***** píše:No, já mám dojem, že třeba CX75 o moc míň než 9000Kč stát nebude. A je to celkem škoda. Oproti CX65 - ošklivější design (podle mě), bluetooth, mp3, paměťová karta, MPx foťák a 262 tisíc barev. Škoda, že mu chybí EDGE, pak by to byl hit. Takhle asi přece jen půjdu v létě raději do CX65. Mohl by být (v kamenných obchodech) kolem 4500Kč.n/quote]
***** píše:No já bych nad řadou x75 úplně hůl nelámal. CF75 jako levnější stylovka vypadá celkem dobře, navíc podpora EDGE. Uvidíme, kolik bude stát, šanci u mě jistou taky má.
To Bezy: To fakt CX75 nebude mít v krabici kartu a sluchátka? Tak to je teda docela síla!!!t/quote]
BEZY píše:***** píše:No já bych nad řadou x75 úplně hůl nelámal. CF75 jako levnější stylovka vypadá celkem dobře, navíc podpora EDGE. Uvidíme, kolik bude stát, šanci u mě jistou taky má.
To Bezy: To fakt CX75 nebude mít v krabici kartu a sluchátka? Tak to je teda docela síla!!!t/quote]
Takhle, u M75 budou sluchátka 2-stereo a obyč.. U CX jen to obyč. A karta-u M75 bude mít kartu s 32MB-to je tak leda na vyhození, lepší je si rovnou koupit aspoň 256MB.
wizaard-já bych řadu x75 taky ještě nezatracoval. Pokud Siemens představí pořádnej našlapanej S75 nebo mobil se Symbianem (nemusí to být SX2) tak bude určitě z čeho vybírati/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků