Nutně sháním Alcatel OT S853!Nevíte,kde je k máni?

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 11. 11. 2005 10:45

Není to finální verze. Na druhou stranu pokud v telefonu není nějaká funkce a nezmiňuje se o ní ani manuál, nevěřím, že ve finálním telefonu bude. A manuál v případě Bluetooth také píše pouze o handsfree.

K S853 jsem založil novou diskuzi nad otázkami a odpověďmi.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod erik.aragorn 13. 11. 2005 12:11

Ale oni ho planuju vylepsit, a typujem ze tam daju nejake funkcie na viac
Your pretty face go to hell!!!!!!!

Siemens A25, Alcatel OT 320, Sagem Myx5-2,Nokia 6280, EuroTel/T-Mobile SDA, Orange SPV M3100 WM6, Orange SPV C100, Palm Treo 750 + 8GB microSDHC
erik.aragorn
Junior

Odeslat příspěvekod karBoss 13. 11. 2005 12:53

Tentokrat sem tom stihl!!!!! Dik moc...
karBoss
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 13. 11. 2005 15:52

Oni ho ještě budou vylepšovat? Tak to se na trh nedostane nikdy :mrgreen:
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod erik.aragorn 13. 11. 2005 16:01

pesimista si YAMATO

Siemens A25, Alcatel OT 320, Sagem Myx5-2,Nokia 6280, EuroTel/T-Mobile SDA, Orange SPV M3100 WM6, Orange SPV C100, Palm Treo 750 + 8GB microSDHC
erik.aragorn
Junior

Odeslat příspěvekod mihals 13. 11. 2005 17:13

pokud Alcatel nedotahne BT do "full" verze a prehravani videa zustane pouze u jednoduchyho prehravace, ktery ani neumi pauznout, nebo "pretocit" video treba do pulky (ne vzdy mam to stesti se kouknout na cely video), tak u me 853 ztraci vyznam. k cemu bych si potom mel kupovat 1GB kartu, ktera bude prakticky vyuzitelna jen na mp3? k tomuto ucelu mam mp3 prehravac... jinak se zbytkem funkci jsem spokojen :o)
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 13. 11. 2005 22:20

To erik.aragorn: spíš realista, co si chceš nalhávat, vždyť to sám vidíš. Kolik termínů už tu bylo? Alcatel je směšný!
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Alcatel 14. 11. 2005 01:47

Je sice v hodně ohledech fakt směšný, ale jeho telefony mají pro mě neodolatelné kouzlo. Alcatel je prostě jedinečný. :mrgreen: Vím, že příjde zase pozdě a že vrcholné mobily jiných výrobců budou funkčně trochu dál, že propagace bude zase nulová - i prodej, ale Alcatel je vždycky aspoň něčím překoná. Jako třeba teď podporou EDGE (proti některým), svým vzhledem (ovládací tlačítka na boku) nebo pořádné stereo reproduktory s 3D zvukem.

Podívej se třeba na OT 757, jehož cena se pohybuje kolem 5000Kč. Alcatel S853 přichází s hodně věcmi navíc (větší displej s vyšším rozlišením, stereo reproduktory, dálkové ovládání s jackem 3.5mm, EDGE, poloBluetooth, MP3 přehrávač, větší paměť + podpora levných paměťových karet, lepší foťák + video, rádio, mini USB port... - no je toho celkem dost)
Alcatel
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 14. 11. 2005 01:59

No jo, ale pořád jen přichází, ještě nepřišel, v tom je ten problém! O kolik potencionálních kupců přišel na úkor SE K750/W800, N6230i a jiných?

A je to škoda, protože za ty peníze by ho lidi kupovali rádi...kdyby byl. Takhle si radši koupili sice dražší, ale lepší a hlavně již prodávané telefony...

IMHO ten poloBluetoth bych dal spíš do mínusů, vždyť to spíš naštve. Mě osobně by nevyhovovala ani ta redukce, ale to je věc názoru...jinak všechna čest, zvláště za ty peníze by byl super...byl.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod erik.aragorn 14. 11. 2005 15:29

Aj na mna ma Alcatel iste kuzlo asi aj tym ze jedinecny a nema ho vela ludi, a vie vzdy prekvapit.
Preco este neni vo finalnej verzii???
asi preto ze dokoncuju vyskumne stredisko a teraz sa tam sustredia na vsetky veci.
YAMATO hej realita je ina, ale co ty vies??

erik.aragorn
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 14. 11. 2005 15:54

Kouzlo to je, ale určitě nechtěné. Nechápu, jak s takovou politikou dokáže Alcatel obstát...

Třeba o takovém S853 bych i já uvažoval, kdyby neměl těch pár chyb jako polofunkční BT (třeba je opraví) a hlavně kdyby už dávno byl. Takhle jsem šel do sice dražšího, ale kvalitního a hlavně existujícího K750.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Stormi 14. 11. 2005 16:01

YAMATO presne s tebou souhlasim je to sice celkem naslapanej foun ale "neexistuje" neprodava se a kdovi kdy se ho dockame! pokud ale bude do Vanoc jsem ochotny si ho poridit mist D nebo K750i :)
Nokia 3310--SonyEricsson T300--Siemens CF62-- K750i--Nokia 6300 & Sony Ericsson M600i--?
No MONEY, no FUNNY...
Vtáťa

Koupím Motorolu RAZR V3 nabídky via SZ ;)
Stormi
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 14. 11. 2005 16:48

No a to už je právě otázka, zda se to vyplatí. Cenově už asi ani ne, vždyť už teď je D tak kolem 8000. Aokud jde o porovnání funkcí, tak má SE navrch.

Leda že budou k S853 kvalitní sluchátka a dostatečně velká karta, pak by se asi ještě vyplatil...

A s těmi Vánocemi...pochybuji.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Návštěvník 15. 11. 2005 06:10

Sluchatka na S853 asi nebudou, ale mel by byt podstatne kvalitnejsi zvuk z reproduktoru (resp. nejkvalitnejsi). Asi bys rad videl jack 3.5 mm primo v mobilu, ale uvedom si, ze to zadny mobil nema. Pokud bude Bluetooth v plne verzi + E-mail + PTT (a podle recenze vypada, ze ano) + pokud vylepsi SMS, coz urcite ano, bude se jednat o jeden z nejlepsich mobilu na trhu bez OS. Samozrejme nejvetsi a jediny problem (pro Alcatel tradicni) je velmi pozdni uvedeni do prodeje a zadny oaznak propagace. Ale zase - jak uz jsem tady parkrat cetl - nebude ho mit kazdy jouda :->
Návštěvník

Odeslat příspěvekod YAMATO 15. 11. 2005 08:05

Hm, repráky jsou u mobilu podle mě spíš taková blbinka.

Takže dokoupit sluchátka a asi i kartu, ne? A už se nám to prodražuje...

Hm, jouda...já bych si tak spíš připadal, kdybych na něj pořád čekal (bez urážky)...zatím ho nemá nikdo a joudové dávno mají výborné K750/W800, N6230i atp.
YAMATO
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka