Nutně sháním Alcatel OT S853!Nevíte,kde je k máni?

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod YAMATO 23. 11. 2005 18:14

Erik.aragon: co to plácáš, že mám něco proti Slovákům? Kde jsi to vzal? Doufám, že si děláš srandu!

Nepodařené telefony měla snad každá značka, ale ne každá to takhle nezvládla. Alcatel má chování státního podniku.
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod radoch (novy) 23. 11. 2005 20:07

jsou statni podniky, jsou nestatni podniky ___ taky placas bludy >>> znas strategii managementu alcatelu? velmi pochybuju!
radoch (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 24. 11. 2005 05:03

OK, dost navážení se do sebe.
Ale myslím, že o kvalitě managmentu hovoří situace okolo S 853, ne?
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod radoch (novy) 24. 11. 2005 19:13

jo, management ... (at statni / nestatni) ... a vo tom to je! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
radoch (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod OneTouch 7. 12. 2005 01:44

Stránky Alcatelu http://www.my-onetouch.com/ jsou konečně v rekonstrukci, tak snad z toho něco vyleze. Ty bývalé byly příšerné a hlavně neaktualizované. V současné době tam už lze stáhnout PC SUITE 4 k Alcatelu S853!!
Alcatel OT S853 + 512MB miniSD
OneTouch
Junior

Odeslat příspěvekod OneTouch 7. 12. 2005 01:46

A má to 450 MB :oboze
OneTouch
Junior

Odeslat příspěvekod mihals 7. 12. 2005 03:45

copak o to, ze to ma 450MB, ale maji nejaky pomaly server, tak to budu tahat 14 dni :( ....
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod mihals 7. 12. 2005 19:30

tak sem sosnul PC Suite 4 pro S853 a hned si vyzkousel, jak se edituje video. trosku sem se ale zarazil, kdyz mi program nahlasil, ze VIDEO MUZE BYT DLOUHE MAX. 5 MINUT A 5MB... tak doufam, ze kdyz prekonvertuju nejakej film v jinym programu a hodim ho na pametovku, ze to pujde :?
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod OneTouch 7. 12. 2005 20:43

mihals píše:... program nahlasil, ze VIDEO MUZE BYT DLOUHE MAX. 5 MINUT A 5MB...

Ono to píše doslova tohle: Varování: Při použití tohoto nastavení kvality nebo rychlosti může vést k tomu, že kódované video překročí maximální velikost povolenou telefonem (5120 Ko).

V Úpravě zvuků to zase píše "Zvolte část zvukového záznamu, kterou chcete ponechat" (tj. 30s). Melodie ale určitě půjde nahrát celá, tento program je asi jen na úpravu MP3 vyzvánění.

Nejvíce mě překvapilo, že PC Suite komunikuje s Alcatelem jen přes USB kabel a IrDA port. Bluetooth není na výběr. Přitom podle posledních zpráv by tam měl být plnohodnotný Bluetooth, stejně tak neomezené nahrávání videa... Ten BT třeba půjde, jen ne přes PC Suite, ale u videa je jasně napsáno, že velikost povolená telefonem je těch 5MB. :hm

Používám teď SE D750i a ten program od Alcatelu "upravit obraz" je na to jak dělaný :mrgreen: Už jsem využil i úpravu videa. :wink:
OneTouch
Junior

Odeslat příspěvekod mihals 9. 12. 2005 04:43

hmm, treba to omezeni videa je jen pro vnitrni pamet a na karte bude mozny mit neomezene velky video (SNAD).

s tim BT - (SNAD) vydaji dalsi verzi PC Suite, ktera uz BT bude umet.

NEBO, soubory bude mozne prenaset pres BT, ale ne pres ALC program (to by ale bylo docela hloupy...)
^^^kdyz ALC slibil plnohodnotne BT...

uprava obrazku v ALC programu? :hmm: ani nahodou! program dela obrazky zbytecne velky (velky na data) a na displeji bud neostry, nebo preostreny :? Photoshop to zachrani :D .

uprava videa v ALC programu? :hmm: ani nahodou! neda se na to koukat, lepsi je si vyeditovat video v WMM a potom prekonvertovat treba v Mpegable X4 life :wink:

HOWGH
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod mihals 21. 12. 2005 05:19

pribyl dalsi link ke stazeni PC Suite, tentokrate patch ve verzi 4.17 tak sem zvedav... treba to uz bude umet BT :D

ale jejich šnekoidní server (11k/s) je na zabiti :?
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod OneTouch 21. 12. 2005 15:56

Je tam i patch na verzi 4.16, což by mohlo být to samé jako verze 4.17. (respektive je tam celá verze 4.17 a patch pro verzi 4.16) Nainstaloval jsem ho, ale ničeho nového jsem si nevšim

A vypadá to, že už se chystá: http://www.citymobil.cz/vypis-produktu.php?ktg=11&PHPSESSID=1af8014cf8fc58e437752bf9b3f76633
OneTouch
Junior

Odeslat příspěvekod OneTouch 24. 12. 2005 21:40

OneTouch
Junior

Odeslat příspěvekod COLT 25. 12. 2005 19:01

Je to alespoň zajímavá informace. Čeština tam samozřejmě zatím nebude, ale snad přibude a cena se časem ještě sníží.
C25, C35, OT701, OT715, Myx6, OT535, 5110, 3100, CX70, N70
COLT
Junior

Odeslat příspěvekod erik.aragorn 25. 12. 2005 21:47

No som zvedavy ako to bude spolupracovat so sagemom :-))
inak som uz zvedavy ako vyzerat "najnovsi" alcatel s853, aj je celkom lacny, smola je len to ze ked uz tak dlho sa pripravuje mohli mu dat uz podporu 3g sieti aleb 3,5g siety ci uz rovno 4g siety:-)))
nie zartujem, ale s tou 3g to tak mohli urobit, inac starti ma predajnosti, a alcatel sa dostane do vaznych predajnych problemov, fanatici ako sme mi mu moc nepomozeme.
ale ja tak francuzi robia vyborne mobili. ci uz Alcatel alebo Sagem.
hawk dohovoril som
Your pretty face go to hell!!!!!!!

Siemens A25, Alcatel OT 320, Sagem Myx5-2,Nokia 6280, EuroTel/T-Mobile SDA, Orange SPV M3100 WM6, Orange SPV C100, Palm Treo 750 + 8GB microSDHC
erik.aragorn
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka