Nutně sháním Alcatel OT S853!Nevíte,kde je k máni?

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Carismatico 1. 1. 2006 17:45

OneTouch píše:Je tam i patch na verzi 4.16, což by mohlo být to samé jako verze 4.17. (respektive je tam celá verze 4.17 a patch pro verzi 4.16) Nainstaloval jsem ho, ale ničeho nového jsem si nevšim

A vypadá to, že už se chystá: eurl]http://www.citymobil.cz/vypis-produktu.php?ktg=11&PHPSESSID=1af8014cf8fc58e437752bf9b3f76633[/url]

S toho ze tam je napsanej bych nebyl moc zhavej na tech strankach uz je od konce listopadu, to co tam je muze vydrzet az do brezna
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod erik.aragorn 1. 1. 2006 19:20

Ozaj nevie niekto ci ide PC siute co je na Alcatel aj na Sagem myX5-2 a lepsie???? alebo so Sagemom si potyka len Wellphone??
diki

PC Suite mam v najnovsej verzii.

este raz diki
Your pretty face go to hell!!!!!!!

Siemens A25, Alcatel OT 320, Sagem Myx5-2,Nokia 6280, EuroTel/T-Mobile SDA, Orange SPV M3100 WM6, Orange SPV C100, Palm Treo 750 + 8GB microSDHC
erik.aragorn
Junior

Odeslat příspěvekod erik.aragorn 2. 1. 2006 23:02

kto preda popripadne dokaze zohnat alcatel s853????
ja by som ho kupil do 8000Sk ale nie kradnuty!!!!!!!!!!!!!

Siemens A25, Alcatel OT 320, Sagem Myx5-2,Nokia 6280, EuroTel/T-Mobile SDA, Orange SPV M3100 WM6, Orange SPV C100, Palm Treo 750 + 8GB microSDHC
erik.aragorn
Junior

Odeslat příspěvekod OneTouch 3. 1. 2006 20:05

Ty stránky Alcatelu jsou teď takové jednoduché a přehledné (řekl bych, že jsou přímo One Touch) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jen aby v rekonstrukci nezůstaly už navždy :nenapadne
Alcatel OT S853 + 512MB miniSD
OneTouch
Junior

Odeslat příspěvekod mihals 5. 1. 2006 06:50

tak uz sem se na 853 vykaslal a koupil si radsi iPod 60GB video... uz me to stvalo tenkrat, kdyz sem cekal stejne na 715. vzpominate si? mela vyjit v zari a ja ji kupoval az v unoru... to samy 756... mela byt na jare a kupoval sem ji v zari. chtel sem pockat na 853 do konce roku a porad ani vidu ani slechu, tak sem si udelal vetsi radost a vubec toho nelituju... ted koukam na videa v rozliseni 320x240, perfektni displej, reprodukce zvuku spickova... a s ALCATELEM se uz bezte vycpat!!! vlastnil sem jich celkem 6, ale moje trpelivost uz dosla... snad za rok koupim nejaky novejsi model... vam, co na nej presto budete cekat, preji mnoho radosti s 853!!! skoda toho marketingu...
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod radoch (novy) 6. 1. 2006 11:58

mihals píše:tak uz sem se na 853 vykaslal...

tak tos zklamal ... ja ti ho pak nekdy za rok ukazu :mrgreen:
radoch (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 6. 1. 2006 19:48

Rozumné rozhodnutí!

Za rok? Tak to jsi opravdu optimista...to už by Alcatel mohl zvládnout :lol:
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod erik.aragorn 6. 1. 2006 23:20

ahoj YAMATO ty si staly pesimista :-)
ze ta to bavi, nic v zlom.
bud zdrav

erik.aragorn
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 6. 1. 2006 23:26

A tebe ještě baví čekat? Při vší úctě, ten telefon začíná rychle zastarávat a ještě není v prodeji!

Ale taky buď zdráv a držím palce!
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mihals 7. 1. 2006 06:59

no reknete: da se tomuhle odolat? :) bylo mi vazne smutno, kdyz sem se rozhodnul nekoupit dalsiho "Alika" do sbirky, ale myslim, ze nejsem jediny, kdo od toho upustil... alcatele alcatele, ve ztrate zakazniku ti to opravdu jde :(
Obrázek
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod Alcatel 7. 1. 2006 08:03

Nevíte kdy bude představen nějaký nástupce Alcatelu S853? :mrgreen: Přece jenom už je to starší model a něco novějšího by Alcatel potřeboval. :wink: :mrgreen:
A co Beckham? On už to fakt tady zabalil? :cry:
Alcatel
Junior

Odeslat příspěvekod erik.aragorn 7. 1. 2006 10:04

ale aj tak by som ho bral , naco mi bude nejaky 3G telefon, ked tie funkcie nevyuzijem?? mne funkciami vyhovuje upne, ale si dam doniest z nemecka nejaky teda uz 3G telefon do 7000-5000Sk co som tam videl inak nabite tehly a inak lacne, nie ako tu.
ale aj tak, ten alcatel by som bral tak ci tak.

erik.aragorn
Junior

Odeslat příspěvekod radoch (novy) 7. 1. 2006 11:44

mihals píše:no reknete: da se tomuhle odolat? :)

nic proti (peace) ... ale mne to prijde jak videohra s autickama, teda resp. je to jeste telefon?
radoch (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod mihals 8. 1. 2006 05:36

radoch píše:
mihals píše:no reknete: da se tomuhle odolat? :)

nic proti (peace) ... ale mne to prijde jak videohra s autickama, teda resp. je to jeste telefon?

ehm, sorry kamo, ses trosku vedle - precti si taky predchozi prispevky a nekoukej jen po obrazkach :wink: ... tohle je iPod pate generace (posledni top line), 60GB v cerne barve. telefonovat to sice neumi, ale filmu, obrazku a mp3 si tam nasazim "trosku vic" nez na 853 :wink: .... a o zbytek se mi bohate postaraji braskove 715 a 756 :D
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod radoch (novy) 8. 1. 2006 10:29

nikdo ucenej z mraku nespadl ... ostatni je otazka zajmu
-na music mam flashku
-na video mam maxtor/wd/seagate/quantum (bych pri chuzi nebo na kole pri koukani na video asi jiste upad :) )
-na telefonovani mam obdobu
-...
-kdo si chce dat nausnici do jazyka (ci jak se to zove), at si poslouzi :mrgreen:
radoch (novy)
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka