headset??

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Pip 9. 2. 2006 16:32

dobry den,
koupil jsem si BT headset Siemens HHB600 a pokud jej pripojim na nabijecku tak dioda na nem jen kratce blikne cervene (coz signalizuje nabijeni) a ihned zacne svitit zelene (ze je baterie nabita), pritom pokud jej zapnu tak nereaguje na pripojovani telefonu (postupuji presne podle navodu).. v navodu je popsano ze pokud jsou s nim problemy tak mam zmacknout urcitou kombinaci tlacitek a headset zablika, to jsem udelal a headset ani neblikl... nevi prosim nekdo co s tim? jestli to neni vadny kousek?? Headset byl zakoupen novy u Cybex.cz. Dekuji
Pip
Junior

Odeslat příspěvekod M. 9. 2. 2006 16:34

Nech to nabijet dele a pak uvidis.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Pip 9. 2. 2006 16:37

nechal jsem to pres 45 minut "nabijet".. dioda stale sviti zelene ale nereaguje absolutne na vubec nic... jo a taky jsem to zkousel podle navodu sparovat s telefonem, akorat ze byl jen pripojen k nabijecce a takhle funguje, jenze jak ho odpojim tak zas nejde...
Pip
Junior

Odeslat příspěvekod Pip 9. 2. 2006 17:11

nevite nekdo co s tim?? mam to poslat do servisu??
Pip
Junior

Odeslat příspěvekod Pip 9. 2. 2006 18:41

myslite ze by pomohlo ho nechat zapnuty aby se uplne vybil a potom ho zkusit znovu nabit??? na zarucni opravu se mi ho moc posilat nechce..
Pip
Junior

Odeslat příspěvekod M. 9. 2. 2006 18:49

Pokud nereaguje ani na restart, tak bych ho reklamoval.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Pip 9. 2. 2006 19:07

nemuze byt treba problem s akumulatorem?
Pip
Junior

Odeslat příspěvekod M. 9. 2. 2006 19:09

A da se vyndat?
M.
Expert

Odeslat příspěvekod serzino 9. 2. 2006 19:31

Mam tiez toto sluchadko a pri prvom nabijani mi urobilo to iste.Skusal som ho vyp.a zapnut a stale nic.Potom stacilo stlacit primanie hovoru s druhym tl.Tusim,ze to bolo to oproti nabijaniu.Potom sa uz nabijal .Po naciti sparujes a hotovo.
serzino
Junior

Odeslat příspěvekod Pip 9. 2. 2006 19:42

kdyz sundam mikrofon i s takovym malym krytem tak vidim sroubek... je to klasickej T05 co je i na telefonech, ale moc se mi do toho lezt nechce, abych neztratil zaruku...
Pip
Junior

Odeslat příspěvekod Pip 9. 2. 2006 19:56

ted jsem zkousel ruzky kombinace ale vsechny fungujou jen pri pripojene nabijecce a zapnutem headsetu... kdyz zmacknu tlacitko telefonu a tlacitko mute tak blika: cervena-zelena-cervena-zelena-cervena-zelena-cervena-zelena-cervena-zelena a tak porad dokola asi 10s kdyz zmacknu telefon a vol+ tak blikne cervene a 5x zelene a tahle sekvence jde dokola asi taky 10s.. ale nabijet se nechce porad...
Pip
Junior

Odeslat příspěvekod serzino 9. 2. 2006 20:02

Tak neviem.Este by som skusil vybrat nabijacku a znova zapojit do siete par krat za sebou.
serzino
Junior

Odeslat příspěvekod Pip 9. 2. 2006 20:06

tak jsem zkusil dokonce i to!! :-D a nic... porad to samy... v manualu pisou ze kdyz to blika cervene a zelene tak to je zresetovany...
Pip
Junior

Odeslat příspěvekod serzino 9. 2. 2006 20:08

Podla toho co si napisal tak to vyzera naozaj na bat.Vypni sluchadko a skus to stou nabijackou.Alebo ,ked blika na cerveno a hned potom na zeleno,tak az zasvieti na zeleno tak odp.a zapoj nabijacku.
serzino
Junior

Odeslat příspěvekod Pip 9. 2. 2006 20:19

to blika docela rychle, to se skoro neda stihnout... ale zkusil sem to a furt to samy... uz z toho sluchatka zacinam bejt zklamanej... prosim opravdu nevis co to presne bylo za kombinaci??
Pip
Junior

Další stránka