Benq-Siemens S68

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zivan (novy) 12. 4. 2006 07:58

S tim nemam problem, nastavim cislo, funguje, vypnu a zapnu telefon a je tam porad.
zivan (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod chalmi 12. 4. 2006 13:32

Vlodila se další chybička: Nastavení/témata/.... jde nastavit(teda byl nastaven)Standard.
Ostatní dvě nejdou aktivovat-foun hlásí chybu
chalmi
Junior

Odeslat příspěvekod zivan (novy) 12. 4. 2006 13:50

Jakou mas verzi firmware?

V tematech jsem nasel zatim jedinou chybu. Pri nastaveni jineho nez Standard a zvoleni nove SMS mi na chvili problikne modra obloha. Ale to je jen kosmeticka vada.

Zmenu temat jsem zkousel a funguji mi vsechny.
zivan (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Bonfire 12. 4. 2006 16:58

temata by mely jit jenom ty urcene pro S75/SL75, starsi siemensy maji temata trochu jine
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chalmi 12. 4. 2006 19:06

Mám FW22
chalmi
Junior

Odeslat příspěvekod KarelMlha 12. 4. 2006 20:32

chalmi, zivan:
Kolik znaků se vejde do popisu úkolu a kolik do poznámky ? Díky. :?:
KarelMlha
Junior

Odeslat příspěvekod hajkan 12. 4. 2006 23:58

Už si někdo z majitelů zkusil aktualizovat firmware (via SOA - SWUOTA, údajně je to dost drahé - názor ze zahraničí)? Na stránkách výrobce v diskuzi někdo zmínil verzi 27 (rychlejší zapínání/vypínání atd.) už před týdnem, přičemž při koupi v Německu měl verzi 22. Má s tím už někdo v ČR zkušenosti? Pár chyb, jak je v příspěvcích zřejmé, se ve verzi 22 vyskytuje (na zahraničních webech v diskuzích je problémů popisováno více). Také česká verze MPM je na stránkách výrobce ke stažení. Kontroloval někdo, je-li novější, než ta, kterou koupil s mobilem?
hajkan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zivan (novy) 13. 4. 2006 00:55

Do popisu ukolu jsem napsal max. 50 znaku, do poznamky 160 znaku.

Aktualizovat firmware jsem nezkousel...pujci nekdo kartu s nonstop tarifem? Ted mam 22.

MPM mam ze stranek vyrobce ve verzi 4.06.08.21.0 v cestine a po spravnem nakonfigurovani bluetooth se mi pripoji. V krabici zadny soft neni.

Z tech 26 MB je volnych asi 15MB(v telefonu jsou 3 temata, melodie...) a neni problem tam nahrat tech 15MB dat.
zivan (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod zivan (novy) 13. 4. 2006 16:54

Nastaveni WAPu, MMS...atd. jde provadet pres konfiguracni sms z webu BenQ.
http://benqmobile.wdsglobal.com/advance ... phone=S68#

Kdyz jsem prvni sms pro nastaveni wapu dal rovnou instalovat, tak se mi vypnul telefon. Podruhe jsem dal zmenit nastaveni, vybral profil a uz to probehlo v pohode.
zivan (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod BillyBob 13. 4. 2006 19:22

zdravim... chtel jsem se zeptat jestli to bere jako vyzvaneni soubory wav.... diky za odpoved
BillyBob
Junior

Odeslat příspěvekod zivan (novy) 13. 4. 2006 21:02

Jo bere wavy.
zivan (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Bobr (novy) 13. 4. 2006 21:49

jde na S68 smazat přijaté anebo odeslané sms najednou? jdou mi jenom mazat po jednom,,,a co kabel na com-dá se někde sehnat?
Bobr (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 13. 4. 2006 21:59

tak ho mam v ruce, je to fakt nadhernej mobil, fakt jsem zustal v nemem uzasu, jak se to povedlo, ten design nema chybu...

stejne tak je parada, jake funkce za tech par korun dostanu, BT, email...fakt to je trefa do cerneho

jen skoda, ze je to zase zabity displayem a siemensovskym menu

Kdyby to melo tenhle design a parametry a jen dali display, co mi svymi pixely nebude trhat oci, uz bych si ho nechal
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod chalmi 14. 4. 2006 04:02

Pro nastavení WAP A MMS jsem si byl v prodejně Vodafone-poslali mi konfigurační sms pro M65 (S68)jim nic neříká.Je zajímavé,že se obě "chytly". Proběhlo to úplně stejně-instalovat,vypnutí atd.Je to překvapivé,ale funguje to!
Výdrž baterie je dost slabá-max 1,5 dne (asi 10-15 minut volání a pár sms)
Vtechnickém popisu mi nějak uteklo,že foun podporuje jen krátké sms-zjistil jsem to až při psaní první! Má chyba.
Vlastní soubory-organizace a práce s nimi-paráda!
chalmi
Junior

Odeslat příspěvekod Bobr (novy) 14. 4. 2006 16:24

při přijetí sms se ukazuje v kolik došly hodin,ale mě ukazuje o 2hod.více než je nastaven na mobilu hl.čas.Nevíte jak na to? (S68)
Bobr (novy)
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka