Benq-Siemens S68

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod gabrook 17. 8. 2006 09:37

Jaké máte zkušenosti s velikostí zbrazované části displeje u S68?
Po přeinstalování SW (z 22 na 38 ) se mi na displeji po obvodu zobrazuje asi 3mm černý okraj. Jsem přesvědčen, že dříve se mi zobrazovalo okýnko celé. Jak to máte na vašich founech?
gabrook
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 17. 8. 2006 19:54

Tak to je divné, zkus do mobilu nahrát nějakou vhodnou tapetu a podívej se, jestli zmizela její část, nebo ne. V prvním případě je to na reklamaci, v druhém je to v pořádku.

BTW nevíte někdo, jestli TMO customizuje svoje S68-čky? Mám pocit, že už to tu padlo, že jim nic nedělá, ale pořád to nemůžu najít a chci si být jistý.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zivan (novy) 29. 8. 2006 14:10

2gabrook: a u fw 22 jsi to nemel nebo jsi si toho vsimnul az ted a zda se ti to divny?

Ja to mam s fw 30 taky cerny okraj, ale mam cerne pozadi, tak to neni videt.
zivan (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod gabrook 29. 8. 2006 20:03

zivan píše:2gabrook: a u fw 22 jsi to nemel nebo jsi si toho vsimnul az ted a zda se ti to divny?

Ja to mam s fw 30 taky cerny okraj, ale mam cerne pozadi, tak to neni videt.

Jsem skoro přesvědčený, že u fw 22 tam ten černý okraj nebyl, ale ptal jsem se přes oficiální stránky výrobce a odpověděli mi, že je to normální, že sklíčko je větší než displej. Tak jsem si toho asi před tím nevšiml.
Jinak mi fachá výborně, ale mívám občas taky, jak už to někteří psali přede mnou, problémy s komunikací s PC. A to jak přes kabel, tak přes Bluetooth. Někdy ne a ne se propojit. Zajímavé, že s notebookem to komunikuje bez problémů.
gabrook
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod finn 30. 8. 2006 13:39

Mne to blbne i s notebookem :? A okraj tam mam od zacatku. Ale jinak parada 8)
finn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jiří Šilha 31. 8. 2006 21:23

Ahoj..

tak mám dva dny S68 a už je tu závada.. před chvílí jsem zjistil, že nejdou vibrace. Když dam zkoušku vibrací, tak nic neni slyšet. Když si dam mobil k uchu, tak slyšim, jakoby malé rupání.. tzn., že se snaží vibrovat, ale nejde.. :cry:

hmm, takže mě čeká reklamace..
Jiří Šilha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jiří Šilha 31. 8. 2006 21:33

No, tak jsem to zprovoznil..

kamarád mi poradil, ať si pustím zkoušku vibrací a ať s ním zkusím v místě, kde je motůrek bouchat o dlaň.. rozběhl se :) Prej to mohlo být jen nějaké smítko.. nebo špatná poloha rotůrku motorku..

no.. nikdy se mi to nestalo, tak jsem začal panikařit :)
Jiří Šilha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zivan (novy) 12. 9. 2006 23:14

Mate nejaky zaruceny postup pro pripojeni S68 pro synchronizaci? Ja mam posledni dobou cim dal vetsi problem ji proevest. Porad hlasi, ze telefon nei pripojeny :-(
zivan (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod gabrook 13. 9. 2006 06:21

Mám ten problém taky. Připojuji se přes USB kabel s využitím MPM. Navykl jsem si ale na postup, při němž se mi synchronizace celkem daří:
Při zapnutí počítače mám připojený kabel se zapnutým mobilem. MPM je vhodné mít nastavený na pozadí, aby se aktivoval již při načítání Windowsu (nebo jej ihned spouštět).
Obvykle se objeví hláška, ať se prověří připojení mobilu. Poté telefon vypnu a vzápětí zapnu. To se již vždy chytne, odkliknu něco ve smyslu „zkusit znovu“ a propojení funguje dokud nevypnu MPM.
To, že nenaskočí hned napoprvé závisí asi také na nastavení vlastního počítače, vyšší úspěšnost okamžitého propojení mám u Notebooku než u PC (u obou Win. XP) nebo také pokud se hlásím do systému jako administrátor.
Přeji se synchronizací mnoho úspěchů a když objevíš něco méně krkolomného, tak se ozvi.
gabrook
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zivan (novy) 13. 9. 2006 09:18

No ja nemam kabel a pripojuji se pres bluetooth. Drive se mi synhronizace darila skoro pokazde, ted uz je to o dost horsi. Nakonec jsem ji udelal pres software pro bluetooth, mam tam volbu PIM Synchronization. Funguje to okamzite, zadny problem s pripojenim telefonu. Problem nebude tedy s bluetooth, ale v softwaru od Siemensu.
zivan (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod chalmi 13. 9. 2006 19:06

Používám připojení kabelem přes MPM.Také jsou problémy.Dost mi pomáhá:Jak se otevře MPM a hlásí,že není připojen žádný telefon,tak vytáhnu z founu kabel a znovu zastrčím.Většinou se po pár vteřinách chytne.
chalmi
chalmi
Junior

Odeslat příspěvekod Domo 14. 9. 2006 09:13

Uvazoval jsem o koupi tohoto founu,designově se mi moc líbí,ale jak tady koukám tak,aby člověk měl strach ho koupit.PC nemám tak event.úpravy doma bych provádět nemohl a ty nové fw asi moc také neřeší.Je to škoda.
Domo
Junior

Odeslat příspěvekod gabrook 14. 9. 2006 14:00

Já jsem S68 koupil někdy koncem července u Cybexu, byl s SW 22, neběžel úplně korektně, ale bez problémů ho vyměnili za z novší várky. Mám nyní originál nastavení s SW 30, kromě toho, že vyžaduje větší trpělivist při synchronizaci s PC, funuje zcela bezchybě. Pokud byl nějaký problém, tak to souvislo s tím, že jsem ho neuměl ovládat (např. atypický způsob přesměrování hovoru na Blutooth), v této souvisloti oceňuji velmi vstřícné poradenství výrobce e-mailem přes oficiální stránky. Asi to nebude tak zlé, jak se z dikuze o broblémech jeví. Alespoň já jsem s koupí naproto spokojen.
gabrook
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chalmi 20. 9. 2006 19:24

Nainstaloval jsem si FW47. Foun se jeví jako rychlejší.FW je dostupné na of.stránkách
chalmi
chalmi
Junior

Odeslat příspěvekod zivan (novy) 23. 9. 2006 06:37

Zkusil jsem update pres GPRS a uz mam taky FW47. Telefon se mi opravdu zda rychlejsi. S FW30 se mi obcas stavalo, ze jsem neco potvrdil a telefon 1s "cekal", ted jsem na to jeste nenarazil.
Prvni odeslana SMS ma taky spravny cas...ze by bylo konecne vyresen vlekly problem?
zivan (novy)
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka