Benq-Siemens S68

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Reaper721980 23. 3. 2006 09:33

Na CeBitu jsem měl možnost si tímto a dalšími modely hrát a musím říci, že se opravdu povedl je tenký, díly dobře sedí a nevržou, bohužel opravdu chybí IrDA, ale telefon je rychlý s kvalitní klávesnicí, snadným ovládáním, příjemným designem a dobře se drží v ruce. Je to telefon jen pro práci, ale paměti má celkem dost, celých 26 MB a ne 8 :pozor2 jak zde někdo uvedl. Zajímavější byla snad jen S88 s OLED displayem :mrgreen:
Reaper721980
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chalmi 23. 3. 2006 11:15

Sleduji dost bedlivě nabídky operátorů i int.obchodů a zatím nikde není.
Nebo se mýlím?
chalmi
chalmi
Junior

Odeslat příspěvekod zozik 23. 3. 2006 13:00

chalmi píše:Sleduji dost bedlivě nabídky operátorů i int.obchodů a zatím nikde není.
Nebo se mýlím? /quote]

Neni no,co je na tom:)?Casem se objevi...
zozik
Junior

Odeslat příspěvekod zivan (novy) 23. 3. 2006 13:34

Divny...jeste vcera jsem pres google nasel asi 3 obchody, kde psali, ze datum dodani je 2 dny...a ted google nic nenajde.
zivan (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 23. 3. 2006 17:36

Reaper721980 píše:Je to telefon jen pro práci, ale paměti má celkem dost, tb]celých 26 MBB/b] a ne 8 :pozor2 jak zde někdo uvedl../quote]

Jestli to je fakt tak, pak je to dost zajímavé, protože tento údaj po představení Siemens sám uvedl... Divné, že o tom na CeBIT blogu nepadla ani zmínka :hm .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vizitix 23. 3. 2006 19:46

No,vzhledem k tomu,že jsem zatim nepřišel siemensům ajni Benq-siemensům nějak na chuť,tak tento telefon je pro mě momentálně asi tak jako 5110 ;)
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod zivan (novy) 24. 3. 2006 12:05

fildas píše:No,vzhledem k tomu,že jsem zatim nepřišel siemensům ajni Benq-siemensům nějak na chuť,tak tento telefon je pro mě momentálně asi tak jako 5110 ;)-/quote]

A proč sem teda uplne zbytečne píšeš?
zivan (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod chalmi 24. 3. 2006 16:36

Prověřoval jsem kapacitu paměti na všech int.obchodech kde S68 prodávají_všude uvádí 8MB
chalmi
Junior

Odeslat příspěvekod deglaser 24. 3. 2006 17:30

KarelMlha: Predbeh si me. :tleskani
Samsung Galaxy S10e
deglaser
Junior

Odeslat příspěvekod zivan (novy) 27. 3. 2006 10:54

Nekde ho nabizeji i s MMC kartou (kterou stejne neumi precist)
http://www.aaamobil.cz/inshop/scripts/d ... temid=5063
zivan (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod hajkan 4. 4. 2006 13:51

Na http://www.aaamobil.cz už to opravili. Dle manuálu (českého v pdf, k dispozici na siemensmanii) má mít S68 jen 8MB paměti a taktéž jen akumulátor 660mAh. V údajích českých prodejců (je jich už dost) se někde vyskytuje také vyšší údaj u kapacity baterie (820mAh). Bylo by opravdu přínosné, kdyby oba údaje byly pravdivé. To však zjistí až konkretní majitelé. Mohl by někdo z nich napsat své zkušenosti do tohoto fóra? Chystám se totiž také k nákupu, a technické dotazy předem čeští prodejci většinou ignorují.
hajkan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 4. 4. 2006 19:19

2 hajkan: Řídil bych se podle těchto údajů.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zivan (novy) 7. 4. 2006 09:19

V prodejne Siemens na Andelu ho maji skladem, byl jsem se na nej podivat.

EDIT: Ale asi jim zatim moc nebude. I kdyz je to znackova prodejna, tak jim pry prisli jen 3 kusy.
Naposledy upravil zivan (novy) dne 11. 4. 2006 15:15, celkově upraveno 2
zivan (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod hajkan 7. 4. 2006 13:24

V Bohem a ODS zapomenutém kraji, v městě s 15-ti tisíci obyvatel, nejenže žádný z pěti místních prodejců mobilů S-68 nenabízí, ale ani je nezajímá, kdy jim je z jejich velkoskladu někdo nabídne. Oni se navíc potřebují nejprve zbavit muzeálních vykopávek na svých pultech, takže informovaný zákazník má smůlu. I tak se v Česku podniká, a s nemalým výdělkem (žádný z oněch pěti zatím nezkrachoval). Co tihle ještě chtějí za podporu na podnikání? Nakopat do z**** a na pracák s nimi...
hajkan
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka