Benq-Siemens S68

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod chalmi 14. 4. 2006 19:03

máš správně nastavené časové pásmo a automatickou aktualizaci času?
chalmi
chalmi
Junior

Odeslat příspěvekod Bobr (novy) 14. 4. 2006 19:21

nastaveno Praha a automatická kontrola času vypínám,neb necestuji dál než je naše pásmo(zatím),na LG7020 je to v pohodě.
Bobr (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod chalmi 15. 4. 2006 09:19

Na těch příchozích sms se mi také zobrazuje čas o 2 hodiny později,než je reálný.
Ještě k předchozímu dotazu: Mazat sms naráz: možnosti/označit/smazat označené
chalmi
chalmi
Junior

Odeslat příspěvekod Bobr (novy) 15. 4. 2006 12:50

Moc díky za radu,hned to otestuji mazaní sms,ty 2+hod snad až nový fw-zajimavé je,že odchozí volání a příchozí či zmeškané ukazuje správně,tedy dle nastavení mobilu...Občas dostanu sms a zobrazí se na displeji ikonka ale nezahraje :hm

:!: Tak stačí posunout časové pásmo v mobilu a seřídit znova čas na displeji a SMS chodí správně...je prostě chybka v sw22 :!:
Naposledy upravil Bobr (novy) dne 25. 4. 2006 16:40, celkově upraveno 1
Bobr (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod hajkan 18. 4. 2006 23:12

Jelikož na téma aktualizace firmwaru zatím nikdo nereagoval relevantní zkušeností, píši pro toto fórum zkušenost zahraniční. V několika popisovaných případech nešlo firmware stáhnout celý (přes SOA), takže zájemci pouze vyhodili pár eur oknem. Zatím jediné úspěšné řešení bylo popsáno v podobě CD s nejnovějším firmwarem a speciálního kabelu, pomocí nějž šlo dostat firmware do mobilu (u nás by to patrně nebyl problém i přes BT). Obojí je v zahraničí nabízeno servisem Benq-Siemens, o ceně není zmínka. Probudí někdo také naše dobře placené odborníky v českých servisech? Máme v ČR vůbec servis Benq-Siemens? Nebudou se u Siemense vymlouvat na Benq a u Benqu na Siemens?
hajkan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bonfire 19. 4. 2006 14:10

S68 je siemens, s tim by nemely byt problemy. S88 to je neco jineho..
a do S68 pres BT novy firmware nedostanes
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Liskni_si 22. 4. 2006 10:30

Ja jsem update firmwaru zkousel. Stahlo to zhruba 700 kilo dat, pak to chtelo vypzap, asi 20 minut to updatovalo a bylo. Stoji to sice neco, ale funguje to.

Co se oprav tyce, tak sem si toho moc nevsiml, protoze jsem to delal dost brzo po koupi. Telefon mi strasne padal jeste pred updatem pri prijimani konf. sms (pravdepodobne kvuli wap push, protoze jsem mel nejak divne nastaveny wap, ze se vypinal i pri nem). Dneska se mi to vyplo uprostred stack attacku a zapomnelo to veskere nastaveni, co jsem od posledniho vypnuti udelal (profily, jas displeje).

Jeste jsem mel problem se sitovanim v jave, telefon vypne GPRS po 30s neaktivity, coz u IRC klienta dost vadi. Volal jsem jim tam a vysvetlil jsem jim ze to je spatny a rekli mi ze to predaj na vyvojovy oddeleni. Tezko doufat, ze se neco zmeni, takze jsem si musel do toho IRC klienta dopsat nejaky keepalive.

Kdesi jsem zahledl, ze rusove uz maji fw 30 pro winswup, nebo tak neco, nezkousel jsem, nemam kabel, winswup ani windows.
Liskni_si
Junior

Odeslat příspěvekod achos 26. 4. 2006 08:44

no koukam ze ten telefon neni softwarove nic moc sama chyba ..dokonce kamosovo otec ho jeste ten den kdy ho koupil bezet reklamovat,ptz se seknul pri kazdem prichozim hovoru.Ale dizajnove je dobry.Ja ho objednal a dnes na me uz ceka na poste a premyslim jestli se na to nemam vykaslat.CO byste mi poradili ???
achos
Junior

Odeslat příspěvekod zivan (novy) 26. 4. 2006 09:09

No sama chyba...me ani jednou nezamrznul a jedinou chybu, kterou jsem nasel je posun casu u SMS.
zivan (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod achos 26. 4. 2006 09:12

no a jak je mozne,ze vsichni tady pisou jak je na prd a tobe to slabe az na naky cas v smskach v cajku ? :hm
achos
Junior

Odeslat příspěvekod Martas06 26. 4. 2006 10:53

Me se S68 moc libi,takova odpoved BenQ-Siemensu na RAZRY od motoroly,ovsem bez fotaku a podobnych "hovadinek"...pro lidi kteri telefon pouzivaji primarne k tomu,k cemu byl kdysi navrzen,idealni foun.
Ja vzhledem ke svemu zamestnani pouzivam odolnejsi ME75 a jsem spokojenej,asi bych ho nevymenil,narozdil od M75 je to "fesak" a dokazuje za ani outdoory nemusej vypadat osklive.
Nevite zda BenQ-Siemens Mobile,planuje nejaky outdoor pod novou znackou??
Pokud bude lepsi nez tenhle,budu mit zajem,ale popravde receno nevim co by se dalo zlepsovat,kdyz chci telefon pouzivat k "normalni" praci......kdybych byl hracicka,poridim si smartphone na WM ci Symbian.........
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod descent 26. 4. 2006 11:45

Ta mě se zdá, že fw je už s číslem 32 a vzhledem k tomu, že se dál koupit s fw 22, tak je to dost velký skok. FW mnoho vyřeší!
descent
Junior

Odeslat příspěvekod Liskni_si 26. 4. 2006 13:04

Ja na FW27 problemy se SMS nemam a taky to zas az tak moc nepada. Momentalne vlastne ani nevim, co dalsiho by mi to melo delat spatne. Kazdopadne je k dispozici minimalne FW30 na SWUOTA.
Liskni_si
Junior

Odeslat příspěvekod chalmi 26. 4. 2006 13:27

Můžeš poslat link na ten novej FW?

Dá se zrealizovat přes BT,když není kabel?

(jak to potom probíha se "vypzap"?
chalmi
Junior

Odeslat příspěvekod zivan (novy) 26. 4. 2006 14:38

2 achos: mam v nem porad fw22
chalmi psal, ze ma problem s nastavenim leveho bocniho tlacitka a prepinanim temat, me oboji funguje, mel jsem kosmetickou vadu na pozadi pri psani nove sms, ale po restartu telefonu uz je to v pohode
Komunikaci s PC i PDA jsem taky rozbehal. Takze zbyva jen ten cas u SMS - testnu aktualizaci firmwaru.

Zadne dalsi zpravy o problemech tu nevidim. Ty jo?

Je fakt, ze nevyuzivam vse. Volam, pisu sms, obcas se pres nej pripojim na ICQ, synchronizace s PC.
zivan (novy)
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka