Benq-Siemens S68

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod achos 28. 4. 2006 07:37

jasny mam to uz sem si poradil sam :) ale dik a ted bych potreboval nejaky linky na gratis aplikace (ICQ...) a java hry dekuji
achos
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 28. 4. 2006 19:24

Linky ale jen na freeware, jinak je to bráno jako warez.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod achos 29. 4. 2006 10:20

tak mi to napiste PM nebo SZ dekuji
achos
Junior

Odeslat příspěvekod achos 29. 4. 2006 13:12

jeste jsem se chtel zeptat ..necham pres noc nabijet telfon a baterka mi vydrzi den dva..je to normalni ? nabil jsem to po druhe ..nebude to casem lepsi?A pri tom napisu jen par SMS,BT mam vypnute,pouze displej mi sviti ..cim to je ? nemam treba neco spatne nastaveneho ?
achos
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 29. 4. 2006 13:15

Podle mě to je slabou kapacitou baterky :D . Řešení se nabízí dva - buďto koupit silnější baterku, anebo snížit intenzitu podsvícení (100% dost žere, bohatě stačí i 40%). Vlastně i třetí řešení existuje - časem se výdrž o něco zvýší.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod achos 29. 4. 2006 15:46

no koukam pohotovostni rezim 300h :D tomu se akorat muzem zasmat..uz jsou v prodeji silnejsi baterky do S68 ? aha koukam ze mam podsvetleni 80% :)
achos
Junior

Odeslat příspěvekod achos 30. 4. 2006 13:17

nemuzu najit v telefonu kde se nastavuje wap pro T-MOBILE...je to uz automaticky nastavene nebo musim rucne a pokud rucne,tak kde ? :shock:
achos
Junior

Odeslat příspěvekod KarelMlha 30. 4. 2006 15:51

Tady na té stránce máš odkaz na konfigurátor a z něj si vše nastavíš pomocí sms http://t-mobile.cz/Web/Residential/Tele ... rator.aspx
KarelMlha
Junior

Odeslat příspěvekod Milan Benda 30. 4. 2006 18:55

Výborný foun !!!
Mám jej týden a hodně pracuji- hl. tel (provoláno 9 hod), sms, i ost.
fce, výdrž 2-3 dny, výborný zvuk i rychlost, design i zpracování.
Vše funguje zatím bezchybně.

+++++ Konečně malý , výkonný a krásný foun ++++++

Kdo váhá-neváhejte,hlavně ne na základě info od lidí,kteří jej neměli v ruce.

PS.Nevíte někdo, kde je možné sehnat dat. kabel a autodobíječ.
Díky
Milan Benda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chalmi 30. 4. 2006 19:02

Zatím jen"venku". U nás ještě nikde nejsou
chalmi
Junior

Odeslat příspěvekod descent 30. 4. 2006 19:16

2 Milan Benda - Jaký máš FW?
descent
Junior

Odeslat příspěvekod chalmi 30. 4. 2006 19:27

Mám FW 30
Problém s časem u doručených sms zůstal.Ale to může být i tím,že mám Vodafone.Trochu také změnila grafiku-nemůžu říci,že k horšímu.Jen barvy jsou"bledší".
chalmi
Junior

Odeslat příspěvekod Bobr (novy) 1. 5. 2006 09:42

ten FW30 byl při koupi,anebo z netu?
Bobr (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod chalmi 1. 5. 2006 12:47

Při koupi jsem měl 22 a tato je přes Net.Ale je to dost velký datový soubor,tak se to finančně dost pronese!!
chalmi
chalmi
Junior

Odeslat příspěvekod M&K 1. 5. 2006 13:31

Dnes jsem si s S68kou hral v kramu a jsem ponekud zklaman.Nevypada spatne,ale cekal jsem trochu vic (ale i tak je to moc pekny telefon),od te velke klavesnice jsem cekal skvele psani,ale je mozna az moc velka a clovek musi dost prehmatavat.Nejvice me vsak zklamala rychlost telefonu (byl tam fw 22)- skoro na kazdou akci jsem musel tak vterinu cekat,az jsem si vzdy myslel,ze nezareagovala klavesa a mackal ji znova,nebylo to moc prijemne:-/.Rozhoduji se mezi timhle a ME75,ale asi pujdu do ME75,ktera ma sice mensi pamet (ale na co je 25MB u S68,kdyz nema fotak ani MP3 vyzvaneni) a nema BT,ale je o 5 stovek levnejsi a rychla jako blesk.Jeste si asi pockam na recenzi a pokud me panove z MM nicim nenavnadi,tak at si Benq trhne nohou:).
M&K
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka