Siemens S65

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Martas06 24. 4. 2006 21:53

Tak to jsem netusil a omlouvam se za pripadne mateni a straseni s 15MB prenaseni pres GPRS.
Jestlize je to takzvana "inteligentni" aktualizace do velikosti rekneme 1MB ktera proste obnovi jen urcite veci nejsem proti sluzbe S.O.I v zadnym pripade proti.
Porad lepsi,nez z PC spustit aktualizaci a modlit se aby nedejboze behem nasledujici pulhodiny,nejakej pitomec v okoli,nevyrazil "Nozovky" na privodu do baraku......posledni dobou to nejakej kr... udelal dvakat za sebou!!!!
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod yeek 24. 4. 2006 21:57

Já to zkoušel asi před půl rokem, siemens CX70, FW43, stáhlo se to bez problému, ale instalace se zasekla a svítil bílý display a konec.....definitivně. Dost jsem se bál, že mi nevezmou reklamaci, ale naštěstí to dopadlo, ale stejně jsem tak byl 14 dnů bez telefonu. Nevím proč se to stalo, nemám tam ani žádný patch... jediné co jsem měnil byly ikonky v menu....
Takže není-li váš telefon v záruce, radši koupit kabel, jelikož mému telefonu pak v opravě museli vyměnit střeva:-(
yeek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Martas06 24. 4. 2006 22:02

Zajimavy....radsi to zkouset nebudu a spolehnu se na kombinaci PC-Kabel.
Ze by kvuli ikonam ktery si tam mel aktualizace neprobehla uspesne,to je mozny ale ze to dok...lo "flashku" to bude chyba nekde jinde ne?
Spis ono S.O.I nemaj vymakany a zlobi to....
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos1407 24. 4. 2006 23:07

Mi povedat,ci by sa dal spominany kabel pouzit na patchovanie M65?
Milos1407
Junior

Odeslat příspěvekod Dragunov87 26. 4. 2006 19:41

Ja si ho idem zajtra kupit za 599.- (Myjava-Rybotel)
Dragunov87
Junior

Odeslat příspěvekod hary.jh 7. 5. 2006 14:59

k tomu přehrání přes GPRS: nastavíš správu přístroje (kompletní návod je někde na mobilmanii), spustíš tu správu, telefon začne stahovat data, stáhne to, restart, začne instalace, po dokončení znova restart, zapne se a už jedeš s novym FW, jen mě naštvalo, že to nebyl ten poslední, co byl v tej době k dostání pro můj telefon, ale lepší než nic, jo a stálo mě to necelých 50kč, takže hawaj
hary.jh
Junior

Odeslat příspěvekod Bonfire 7. 5. 2006 19:18

me to pise ze neni update dostupny (asi to je tim ze mam fw58 :wink: )
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Bonfire
Mírně pokročilý

Předchozí stránka