MDA Vario (9100)

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Bongoman 29. 4. 2006 10:57

Zdravim,

zamejšlim se nad koupí T-mobile MDA Vario nebo T-mobile MDA II. Rád bych znal proto pár názorů lidí který už tyhle MDčka maji. Spíš mám zájem o Vario. Líbí se mi prostě o kapánek víc. Pár recenzí sem už samozdrejmě čet a i technický parametry znám. Jde spíš jen o názor lidí, který už delší dobu přístroje užívaj a jak jsou s nima spokojený. Díky moc.

Bongoman
Bongoman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aktel 2. 5. 2006 13:54

Zdravím, dnes jsem si koupil MDA Vario a jsem velice spokojen, ani nejde moc znát jediná špatná vlastnost a to pomalý CPU. Doopravdy parádní mašinka, doporučuji...
Aktel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod meffisto6 2. 5. 2006 13:59

no neviem, mas ho este len par hodin. Myslim ze niekto kto ho pouziva uz dlhsiu dobu by poskytol lepsie nazory. Inac samozrejme nic proti..
MOTO V3 BLACK
meffisto6
Junior

Odeslat příspěvekod Aktel 2. 5. 2006 14:26

Beru, ale již mám velice moc skušeností s MDA I a HP iPAQ hx 4700 kde mám navigaci atd... , mohu teda s čím porovnávat :o) jinak jsem ho pořádně otestoval a zatím bez chyb.. i navigace jede plynule
Aktel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod meffisto6 3. 5. 2006 13:10

OK, jasnacka :-), rozmyslam aj ja o tom ze si taku hracicku poriesim.
MOTO V3 BLACK
meffisto6
Junior

Odeslat příspěvekod Aktel 3. 5. 2006 15:40

Myslím, že nebudeš litovat.. já teda zatím OK
Aktel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aaischa 4. 5. 2006 16:14

ahoj, bude to delsi odpoved ale mel jsem nekolik mdacek a takovyhlech zarizeni... mda II je fajn v tom ze je rychly ma vetsi display, vario ma wifi, klavesnici, ale rozmysli si na co mda chces jetsli ti jde o o mp3 a psani smsek ber vario... jestli na nem chces pracovat vic si snim hrat nebo koukat na filmy ber mda II protoze vario obcas jinak budes mit chut hodit z okna protoze je to občas šíleně pomalý.... a jinak bych si byt tebou koupil mda III protoze ma klavesnici, coz je jedina vyhoda varia, wifi ma taky, a taky ma rychly procesor a vice pameti...uvazuj o tom a nekupuj jen tak neco....
aaischa
Junior

Odeslat příspěvekod USER47 4. 5. 2006 16:34

aaischa píše:a jinak bych si byt tebou koupil mda III protoze ma klavesnici, coz je jedina vyhoda varia, wifi ma taky, a taky ma rychly procesor a vice pameti...uvazuj o tom a nekupuj jen tak neco....

Kde jsi vzal informaci, že MDA III má wi-fi?
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 4. 5. 2006 16:38

USER47: MDA III ma wi-fi, to je docela znamy fakt : )
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod USER47 4. 5. 2006 16:43

Kruci, to jsem nevěděl. Tak jsem zase o něco moudřejší :D . Ještě jsem si to ověřoval ve zdejším katalogu, a tam je to v popisu, ale v parametrech je, že wi-fi nemá. Ten popis jsem přehlídnul...
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aktel 4. 5. 2006 19:12

ja jsem s variem ale spokojeny, mel jsem mda a mel jsem problemy s bluetooth a prijmem hovoru, s variem nemam problemy. jinak rychlost je v celku uchazejici.
Aktel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aktel 5. 5. 2006 06:34

Tak jsem porovnával MDA III s mým Variem a musím konstatovat že Vario je 100% lepší. Uvádí, že Vario je pomalý, ale opak je pravdou PDA III je jen o něco málo svižnější, nic víc. PDA III má hodně špatnou klávesnici, s mýma prstama neovladatelná, nevýhoda při otočení na ležato u Varia bez konkurence. Vnitřní paměť na spuštěné programy u PDA III je podstatně menší, a tím se i cpu značně spomaluje. Netipický vzhled a miniaturní HW tlačítka, operačbí SW je Win mobile 2003, což je už starší, Vario má již Win mobile verze 5 !!! Interní kamera je pouze VGA 640*480, Vario má již 1280*1024 atd... je toho více. Mě by teda MDA III nepřesvědčil to jest můj názor...
Aktel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod janekjankovatej (novy) 5. 5. 2006 07:22

mám Vario půl roku a je super používám ho k navigaci, přehrávač filmů a vše bez problémů zvládá zatím není na našem trhu podle mě nic lepčího za ty prachy
janekjankovatej (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mdop 5. 5. 2006 07:26

Pro mě je teda MDA III zajímavější. Sice má taky jen QVGA a ten rast není nic moc, ale zase má úhlopříčku něco kolem 9 cm. Klávesnice je prostě něco mezi SE P910i a Treem.
mdop
Junior

Odeslat příspěvekod Aktel 5. 5. 2006 07:38

Moje řeč, MDA III je velká placka, kdo skusí Varia bude taky víc spokojen.. :D
Aktel
Kolemjdoucí

Další stránka