MDA Vario (9100)

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 20. 6. 2006 20:19

Wi-Fi je OK, pres jeden hot spot ET v Brne sem stahl 1.5MB asi za 20s, takze rychlost je vpohode. VPN funguje. Diskusni skupiny: mas na mysli to co je v outlooku ? Jestli jo, tak to asi nezalezi na HW, ale na SW...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Pavlek 20. 6. 2006 20:21

jj, myslel sem presne to co je v outlooku ... takže pokud seženu správnej SW tak není problém?
Pavlek
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 20. 6. 2006 20:49

Nemel by byt, ale nevim, jestli to pujde nejak osetrit (tenhle problem jsem jeste nikdy neresil). Narychlo sem ted nasel akorat tohle: http://groups.google.com/group/microsof ... da4453bf00
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Pavlek 20. 6. 2006 21:41

super, díky moc :)
diskusní skupiny sou pro mě jeden z hlavních argumentů :) každopádně díky za pomoc, snad to pak někde sosnu
Pavlek
Junior

Odeslat příspěvekod Plegi 21. 6. 2006 17:07

Jsem zrejme retardovany. Mam ted cerstve MDA Vario. Naistaloval jsem par aplikaci. Nevim ale, jak si je minimalizuju a prepinam mezi nima. Vidim, ze jsou spustene v Nastaveni-Pamet-Spustene programy.

Dale zkousim ICQ 1.0, vse funguje, ale kdyz me nekdo napise, nepoznam kdo. Dale nevim, kde mohu autorizovat. Mozna to souvisi s tim, ze mam spatne uzpusobenou pracovni plochu a s tim viz. nahore. Tedy ze neminimalizuju programy a nevim, jak se na ne prepina.

Letmo jsem cosi precetl, ale toto nenasel.

Diky
Plegi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 21. 6. 2006 17:24

Aplikaci minimalizujes tak, ze stisknes cervenej telefonek ; ) Prepinani mezi aplikacemi: nainstaluj si program Spb PocketPlus a potom si v nastaveni tlacitek namapuj Alt+Tab treba na tlacitko T-Zones. ICQ 1.0 beta beta uz moc dobre ve WM5 nefunguje (ten program je asi 8 let starej), zkus spis AgileMessenger.
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Plegi 21. 6. 2006 17:38

Diky, zatim vse co jsem nasel, tak placene nebo trial na 15 dní. Je to i free?
Plegi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 21. 6. 2006 18:55

agile pro PocketPC je zdarma jestli se neplaetu... Jinak free muze byt jakejkoliv SW, vis jak : ) Zkus eMule.
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Plegi 21. 6. 2006 20:12

Ja myslel ten spb pocketPlus, Agile jede ok.
Plegi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod phaeton_esc 22. 6. 2006 09:53

agile je nic moc - hodne funkci ale hodne zere. lepsi je mchat (taky freeware)
Apple Macbook White (late 2007)
HTC HD2
Sony Alpha A200 (Minolta 28-85, Minolta 50)
phaeton_esc
Junior

Odeslat příspěvekod carlos007 29. 6. 2006 13:07

Mám dotaz hlavně k uživatelům MDA Vario,
taky si ho chci koupit(MDA Vario), četl jsem hodně recenzí atd. Většinou se píše že má slabé Wi-Fi.
Zajímalo by mě, jaký má asi dosah?(volné prostranství, byt,...) :?: :?:
carlos007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jakub Krieger 2. 7. 2006 14:25

Nazdárek, jsem další ze zájemců o MDA Vario a zajímalo by mě jak je to s výkonem v náročnějších aplikacích...takže jestli by mi někdo napsal osobní zkušenosti s přehráváním videa a s navigací, která ovšem jak jsem slyšel funguje docela dobře...dík moc za odp.
Jakub Krieger
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ivo M. 4. 7. 2006 00:06

carlos007 píše:Mám dotaz hlavně k uživatelům MDA Vario,
taky si ho chci koupit(MDA Vario), četl jsem hodně recenzí atd. Většinou se píše že má slabé Wi-Fi.
Zajímalo by mě, jaký má asi dosah?(volné prostranství, byt,...) :?: :?:i/quote]

S dosahem jako u notebooku asi pocitat nelze, ale jinak to neni spatne. Na byte (dvoupatrovem) jsem nenasel misto, kde by mi signal vynechaval, obcas chytnu WiFinu i od sousedu. Trochu problem je vsak, pokud se o svoji WiFinu hodne bojite a pouzivate WPA. Netusim proc, prosel jsem hodne zahranicnich diskusi, ale s WPA mi Vario fungovat nechce a nechce.
T-Mobile CZ
Ivo M.
Junior

Odeslat příspěvekod phaeton_esc 4. 7. 2006 20:35

carlos007 píše:Mám dotaz hlavně k uživatelům MDA Vario,
Zajímalo by mě, jaký má asi dosah?(volné prostranství, byt,...) :?: :?:i/quote]

mozna te potesim - me vario vidi ap ktery mam od baraku cca 150 metru (po ceste stromy) - tam kde integrovana antena v ntb ma 2 carky z 5ti, tam ma vario 1...takze si to porovnej. pripojeni je uspesne ale jen obcas, celkove bych ale rekl ze antena neni nejhorsi..na to jak je to zarizeni malinkaty
phaeton_esc
Junior

Odeslat příspěvekod Emilijano 20. 7. 2006 13:58

Ahoj,tady Emil.Mohl by mi někdo poradit,proč mi nejde na MDA Variu spustit TV archiv na Nově?Děkuji.
Emilijano
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka