Petice za SXG75

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod BEZY 29. 4. 2006 18:18

jste-li nespokojení majitelé SXG75, kteří chtějí jeho výraznější SW podporu, připojte se k naší petici: http://www.siemensmania.cz/forum/viewto ... sc&start=0

Je jistě možné, že BenQ-Siemens v době sbírání podpisů nový FW vypustí, pokud se tak stane, dojde ke zmražení zmíněné diskuze, možná se pak bude v budoucnu hodit. No a když nový FW nevyjde, tak se bude pokračovat...
BEZY
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 29. 4. 2006 18:39

Jste se inspirovali tímhle? :)
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BEZY 29. 4. 2006 19:09

tím taky, ale hlavně peticí za FW pro SX1 ;-)
BEZY
Junior

Odeslat příspěvekod Martas06 29. 4. 2006 22:18

Nechci sejckovat ale bojim se ze vam majitelum SXG75 to bude platny jako v pripade uzivatelu V3x...maj tam nabusenej nVidia :!: chip,ale FW na nej uplne se... a vubec nevyuziva,jedine tak pri stremovani videa a TV pres 3G(kde na to ale brat...ze,to radsi normalni TV tuner v mobilu....)
Treba se BenQ-Siemens zachova lip nez motorola a bude umet naslouchat pranim,uzivatelu.....(jinak se jim sklady s SXG jen tak nevyprazdnej.)
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Duch Fóra 5. 5. 2006 23:39

Chlapci, vykašlete se na petici. Vyměňte ty cihly za normální, kompletně dodělaný telefony a bude vám fajn.
Duch Fóra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fandas 6. 5. 2006 15:01

no a to jsem si chtel koupit za 2mesice SXG75... takze asi spis ne a koupim s75... :roll:
fandas
Junior

Odeslat příspěvekod Wir-jin 6. 5. 2006 19:57

Já chtěl taky SXG a dokonce jsem na něj měl many, ale právě FW mě odradil....a tak mám to co mám (viz. podpis) a ještě mi patnáct stováků zbylo! :D
Naposledy upravil Wir-jin dne 7. 5. 2006 13:00, celkově upraveno 1
One of Djs Affair project
Siemens C35i->ME45->M55->S75->SE W880i->HTC HD2->HTC 8S->Lumia 925
HTC HD2 (Leo) Segal - Těžko ho zabít
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BEZY 7. 5. 2006 10:22

[quote="Duch Fóra";Chlapci, vykašlete se na petici. Vyměňte ty cihly za normální, kompletně dodělaný telefony a bude vám fajn.
BEZY
Junior

Odeslat příspěvekod Bonfire 7. 5. 2006 14:01

ja beru SXG75 a pockam na novy fw. vzdycky se mi to vyplatilo (SL45i, MC60, S65)
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Wir-jin 11. 5. 2006 19:41

Pokud se objeví nový FW a bude vychytaný měním S za SXG...takže se taky připojuji k petici
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Martas06 11. 5. 2006 20:25

Je skoda ze to siemens takhle podelal......foun se mi jinak moc libi,ale pripada mi to ze se tvari jak SMART a pritom neni..(proc to nemohl byt nastupce SX-1?)
Pry bezi primarne na LINUXu ale jak tam dostat nejaky soft? mimo javy samozrejme......
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bonfire 11. 5. 2006 20:59

BREW pres wap... jinak nic. ale mi to ani tak nevadi, java mi staci.
a novy FW pro SXG75 (FW22) by se mel v nejblizsi dobe ukazat na siemensmanii takze majitele SXG75 se maji na co tesit :)
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martineams 11. 5. 2006 21:08

Zdravím všechny. Petice je dobrý nápad ale obávám se že jsme pro výrobce pouze malým trhem než aby reagoval na nějaké zoufalé pokusy o nápravu. Muselo by se tohle rozjet ve spolupráci s cizinou, globálně. Tenhle mobil jsem moc chtěl. Zůčastnil jsem se fóra na siemensmanii a tam jsem prohlásil že nechci žádný dodo. Je to hrůza co všechno se dá dneska prodat a nepochopím lidi kteří si tenhle polotovar koupí a pak marně vzhlížejí k zázraku zvanému nový firmare. Tohle ale bohužel jak čtu recenze a fóra není jenom problém siemensu. Navíc si myslím že benq odpískal všechno co zplodily původně u siemensu. Tenhle mobil je jasným příhladem. Dneska jsem rozhodnutý jít do nějakého smartmobilu. Moji představu naplňuje N80. Počkám až bude normálně v prodejí a ukáže se jaký "dodo" to bude. Doufám jen že se jednou najde nějaký výrobce mobilů, který udělá neco pořádně tak aby to fungovalo hned bez potřeby bastlení firmare ap. Já peníze nekradu a proč by mě měl někdo okrádat. Chci jen aby to fungovalo tak jak má.
martineams
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wir-jin 12. 5. 2006 17:37

Bonfire píše:BREW pres wap... jinak nic. ale mi to ani tak nevadi, java mi staci.
a novy FW pro SXG75 (FW22) by se mel v nejblizsi dobe ukazat na siemensmanii takze majitele SXG75 se maji na co tesit :)

Zdá se mi že jeden majitel tohoto Siemensu na Siemanii má fw22 (myslím že jsem ho zahlédl někde na tamějším fóru) a jeho postřehy nebyly tak nějak zářivé a osvobozující....no ale uvidíme....každopádně si počkám....
Wir-jin
Mírně pokročilý