M55 prestava reagovat.

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod M&K 4. 6. 2005 21:53

Mam M55 neco pres rok a zhruba posledni 2 mesice prestavaji klavesy reagovat na mackani.Zacalo to u numericke klavesnice a ted se pridal i stredovy kriz.Psat SMS je utrpeni,pac kazde 5 zmacknuti vyjde naprazdno a nekdy tlacitko treba i 10x za sebou nezareaguje :x .Tak nevim,jestli je to fw (mam 11),ze by to treba vyresil fw 91 nebo to mam u Siemensu reklamovat a oni uz si nejak poradi :hm .U te reklamace me stve,ze budu buh vi jak dlouho bez telefonu :( .
M&K
Junior

Odeslat příspěvekod Dark_Healt 4. 6. 2005 22:03

Kamoska mela stejnej problem jako ty u C55 a dala to do servisu a vymnenily ji zakladni desku a uz ji to chodi normalne...Myslim ze Sof.to nebude!
Dark_Healt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Já Osobně 4. 6. 2005 22:39

Dark_Healt píše:Kamoska mela stejnej problem jako ty u C55 a dala to do servisu a vymnenily ji zakladni desku a uz ji to chodi normalne...Myslim ze Sof.to nebude!
Sákriš, já myslel, že je v kelu jenom klávesnice :?

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod M&K 5. 6. 2005 08:54

Take bych to tipoval na klavesnici,ale co ji proboha muze byt:)?Chova se stejne jako pred rokem (pocit pri mackani tlacitek),tak proc najednou nereaguje?Ach jo,to me teda stve:(.
M&K
Junior

Odeslat příspěvekod Tirol 7. 6. 2005 09:16

Presne stejny problem mel kolega v praci. Tak jsem telefon rozebral a zjistil jsem, ze mezi deskou klavesnice a zakladni deskou jsou kontakty, ktere na sebe ne uplne dolehaly, tak jsem je trosku prihnul a od te doby ma klid :wink:
N_3120 – GTI_DSG
Tirol
Junior

Odeslat příspěvekod monduha 7. 6. 2005 10:56

Hmm, já ho mám taky a teď už je potřetí v servisu. Desku mi měnili už 2x, jsem zvědavá, co provedou teď - jen mi problikává podsvícení klávesnice.
Nicméně, když ho máš teprve rok, tak na něj máš ještě záruku, ne? Tak šup s ním do servisu.
monduha
Junior

Odeslat příspěvekod cooler5 7. 6. 2005 18:54

taký problém má aj kamoš, červené tlačidlo nefunguje a tak isto aj 6,9,a # a poblikáva klávesnica.A celkovo M55 je šnek. :)
cooler5
Junior

Odeslat příspěvekod M&K 7. 6. 2005 21:35

2monduha : Zaruku samozrejme mam,ale nejsem z Prahy,takze se mi do servisu nechce (tel.mam z NETu,takze ho nechci posilat do Mobilhousu,kde to poslou do Siemensu,ti jim zpet a obchod mne - prilis zdlouhave) a zatim jsem nesehnal nahradni telefon...
2Tirol : Uz jednou jsem ho chtel otevrit kvuli prachu pod displejem,ale ty malinke sroubky proste nejdou uvolnit:(((
Klavesnice take obcas problikava (hlavne pri mackani 4ky),ale to mi nijak nevadi...
M&K
Junior

Odeslat příspěvekod bóďa 8. 6. 2005 06:36

M&K píše:2monduha : Zaruku samozrejme mam,ale nejsem z Prahy,takze se mi do servisu nechce (tel.mam z NETu,takze ho nechci posilat do Mobilhousu,kde to poslou do Siemensu,ti jim zpet a obchod mne - prilis zdlouhave) a zatim jsem nesehnal nahradni telefon...
2Tirol : Uz jednou jsem ho chtel otevrit kvuli prachu pod displejem,ale ty malinke sroubky proste nejdou uvolnit:(((
Klavesnice take obcas problikava (hlavne pri mackani 4ky),ale to mi nijak nevadi...

brácha má ten samej problém...už mu nejde ani zapnout. to je asi taky tlačítkem. dal ho do servisu. kalávesy taky blikaj,prostě má ten samej problém. napíšu jak to dopadlo. :wink:
N5110->cmd-j6->N5210->N6230
bóďa
Junior

Odeslat příspěvekod M&K 8. 6. 2005 08:03

2boda : To bys byl hodnej,nerad bych to tam dal,aby mi to vratili s tim,ze se zavada neprojevila,protoze to parkrat zmackli a ono to zrovna slo...
M&K
Junior

Odeslat příspěvekod Tirol 8. 6. 2005 08:09

M&K píše:2Tirol : Uz jednou jsem ho chtel otevrit kvuli prachu pod displejem,ale ty malinke sroubky proste nejdou uvolnit:(((

Musis na to pouzit sroubovak Torx 5 a pak to jde jedna radost :wink:
N_3120 – GTI_DSG
Tirol
Junior

Odeslat příspěvekod hary.jh 16. 6. 2005 10:22

tenhle problém mám taky, ale když M55 rozebereš, nic nevyřešíš klávesnice je na pevno přilepená na plošnej spoj
hary.jh
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 16. 6. 2005 11:20

hari píše:tenhle problém mám taky, ale když M55 rozebereš, nic nevyřešíš klávesnice je na pevno přilepená na plošnej spojl/quote]

Podle tohoto návodu ji můžeš vyměnit.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod anoli 16. 6. 2005 11:29

Ahojte. Ze svých zkušeností se dvěma M55 můžu říct, že je to oxidací, která vzniká třeba už změnou teplot ( přijdete v zimě do tepla atd. ) Tenhle model je na to velmi háklivý. Úplně nejvíc se mu nelíbí brát ho např. do koupelny. Sami to neopravíte. Je nutné navštívit servis, ale je skoro jisté, že to bude jen na nějaký čas. Oxidace je jako rez na autě. Tipuji, že i reakce telefonu je pomalejší než dřív. Luboš
anoli
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Majk 16. 6. 2005 11:36

Jo jo, kdo chce kam, pomozme mu tam :-)
Jen si ty siemensy kupujte kdyz vas to bavi reklamovat. Kamos si taky koupil na Vanoce C65 a uz ji asi 4* reklamoval ( a to sem s nim naposled mluvim nekdy v dubnu).
Ja sem mel nokii, pak philips a ted samsung a jeste sem ani jednou nic nereklamoval
Nokia 5110 -> Philips Azalis 288 -> Sam X450 -> Moto V360 -> Nokia N70 -> ZTE Blade -> Huawei G600 -> inew V3 -> Ulefone Be Touch 2 -> LG Flex 2 (+ nokia N3109 a Samsung Galaxy Nexus) -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Honor 8X
Majk
Mírně pokročilý

Další stránka