M55 prestava reagovat.

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ConPower 16. 6. 2005 12:54

Majk píše:Jen si ty siemensy kupujte kdyz vas to bavi reklamovat. Kamos si taky koupil na Vanoce C65 a uz ji asi 4* reklamoval ( a to sem s nim naposled mluvim nekdy v dubnu).
Ja sem mel nokii, pak philips a ted samsung a jeste sem ani jednou nic nereklamoval

Já jsem zas měl 3 Siemensy a reklamovat jsem nemusel ani jednoho. A všichni kámoši, co mají C65 (je jich kolem 6), s ním nikdy žádný problém neměli. :eh

P.S.: Oxidací tlačítek jsou známé levnější véčkové Samsungy.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod M&K 16. 6. 2005 13:27

2Majk : Ja mam druhy Siemens a az na tohle spokojenost...U kazde znacky se muze kdejaky model porouchat,staci cist diskuze na mnohem drazsi telefony od Nokie ci SE a take si lidi stezuji,ze se jim neco podelalo,takze bych Siemens nezatracoval.Uz jsem si sehnal nahradni foun,takze se ma M55 jiz brzy dostane do servisu:-/.Snad to pak bude aspon na pul roku,nez si koupim novej foun,v pohode.
M&K
Junior

Odeslat příspěvekod Frenky 25. 6. 2005 13:10

Já měl ten samý problém s M55.Když jsem jí koupil vloni v září tak měla zpočátku dost tuhé tlačítka ale jelikož hodně píšu tak mi pak změkly no ale pak,to byl děs psát s M55,některé tlačítka se hrozně mačkali nebo vůbec nereagoval a ten středové tlačítko to taky byla hrůza¨a navíc začalom podsvetlení klávesničky blikat divně.Psla jsem do Siemensu jestli se to dá reklamovat,ani mi neodpověděli :( :x :cry: pak mi mobil párkrát spadl na zem,při posldním spadnutí jsem zaslech jak něco v něm křuplo a od té události tlačítka jsou v pohodě a ani podsvětlení neblbne
Frenky
Junior

Odeslat příspěvekod M&K 25. 6. 2005 13:49

2Frenky : No tak to mas dobre,to ja si na nej davam pozor,takze mi nepada a proto sel do servisu.Po 4 dnech ho privezli,ale jeste jsem nebyl doma,takze az prijedu,doufam,ze s tim neco udelali,jinak budu pekne *****...
M&K
Junior

Odeslat příspěvekod Frenky 25. 6. 2005 15:49

JÁ HO MĚL DVAKRÁT V SERVISU ALE Z JINÝCH DŮVODŮ,PAK NAPIŠ JESTLI UŽ HO MÁŠ V POŘÁDKU JO.FRANKY
Frenky
Junior

Odeslat příspěvekod Frenky 25. 6. 2005 15:52

Pokud píšeš často na Oskara tak by se Ti hodil prográmek který mám v M55,dá se psát i na Tmobile pokud jsi registrovaný v T-Zones
Frenky
Junior

Odeslat příspěvekod J2 25. 6. 2005 22:09

Jednou jsem ho vypral, a to nějak nevydejchal... Chudák, byl to dobrej telefon...:-)
externí redaktor nokiamania.cz
Stand up, speak up!
J2
Junior

Odeslat příspěvekod Ares952 25. 6. 2005 22:51

M&K píše:Mam M55 neco pres rok a zhruba posledni 2 mesice prestavaji klavesy reagovat na mackani.Zacalo to u numericke klavesnice a ted se pridal i stredovy kriz.Psat SMS je utrpeni,pac kazde 5 zmacknuti vyjde naprazdno a nekdy tlacitko treba i 10x za sebou nezareaguje :x .Tak nevim,jestli je to fw (mam 11),ze by to treba vyresil fw 91 nebo to mam u Siemensu reklamovat a oni uz si nejak poradi :hm .U te reklamace me stve,ze budu buh vi jak dlouho bez telefonu :( .

mel jsem stejny problem, treikrat sem ho vyreklamoval a ted mam cx70:-)

pritelkyne (m55ku sem kupoval ve stejny den) ma uz druhou reklamaci, taky klavesnice, ted pujdeme kupovat novy telefon

m55ka je smejd podle emho nazoru, vcetne co se tyka rychlosti, funkce je naprosto dokonalej, mel sem ho rok a pul a byl sem z neho naprosto silenej:-)
Ares952
Junior

Odeslat příspěvekod Ares952 25. 6. 2005 22:51

Ares952 píše:mel jsem stejny problem, treikrat sem ho vyreklamoval a ted mam cx70:-)

s cx70 sem naprosto spokojenej, je to bozi foun

//ConPower: Upravena citace.
Ares952
Junior

Odeslat příspěvekod J2 25. 6. 2005 22:54

A nezdá se ti trošku pomalejší...? Mně tak Siemense nějak připadaj...
externí redaktor nokiamania.cz
Stand up, speak up!
J2
Junior

Odeslat příspěvekod Ares952 25. 6. 2005 22:55

J2 píše:A nezdá se ti trošku pomalejší...? Mně tak Siemense nějak připadaj...a/quote]

cx70ka je naprosto svizna, nemam sebemensi problem
Ares952
Junior

Odeslat příspěvekod SPSS 25. 6. 2005 22:58

Ares952 píše:cx70ka je naprosto svizna, nemam sebemensi problem
a uz si mel v ruce 6230? mel by si to srovnat
SPSS
Junior

Odeslat příspěvekod Ares952 25. 6. 2005 23:01

SPSS píše:
Ares952 píše:cx70ka je naprosto svizna, nemam sebemensi problem
a uz si mel v ruce 6230? mel by si to srovnat

6230 sem v ruce mel, (ne 6230i) a byl pomalejsi a navic ma dost tuhy joystick
Ares952
Junior

Odeslat příspěvekod SPSS 25. 6. 2005 23:05

Ares952 píše:6230 sem v ruce mel, (ne 6230i) a byl pomalejsi a navic ma dost tuhy joystick
sry ja prave myslel tu s tim "ickem"
SPSS
Junior

Odeslat příspěvekod Ares952 26. 6. 2005 08:08

SPSS píše:
Ares952 píše:6230 sem v ruce mel, (ne 6230i) a byl pomalejsi a navic ma dost tuhy joystick
sry ja prave myslel tu s tim "ickem"

tak to nedokazu posoudit, tu jsem v ruce nemel
Ares952
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka