Mini Recenze El71

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Wir-jin 22. 8. 2006 12:54

2 ..::AcHeRoN::.. : Co se týče těch filmů....bitrate zvládá ELko solidní ale musíš trošku snížit framerate ;) to by mělo pomoci...
One of Djs Affair project
Siemens C35i->ME45->M55->S75->SE W880i->HTC HD2->HTC 8S->Lumia 925
HTC HD2 (Leo) Segal - Těžko ho zabít
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ..::AcHeRoN::.. 22. 8. 2006 23:25

Wir-jin píše:2 ..::AcHeRoN::.. : Co se týče těch filmů....bitrate zvládá ELko solidní ale musíš trošku snížit framerate ;) to by mělo pomoci...
..::AcHeRoN::..
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ..::AcHeRoN::.. 23. 8. 2006 01:43

McZerro: kupoval som ho na slovensku v T-mobile. Mimochodom mal prednastavenu cestinu :)
ad stereo a data kab.: jasan ze sa da kupit a dokonca original ani neni drahy (ako som cakal) mne povedala okolo 600 sk na stereo kabel a okolo 800 na data kab. Ja som bol v Orange a na buduci tyzden by im mal prist (na objenavku). Totiz aj ja si xem kupit stereo a data kabel. Ale uz som si tym data kablom neni isty lebo som si kupil bluetooth adapter do kompu a teraz vsetko posielam bluetoothom, ale ma to nevyhody (rychlost a kompatibilita so softwerom) a preto rozmyslam o usb kabli, ale najprv musim vediet ako rychlo vie mobil komunikovat cez usb kabel.

ConPower: jasne ze 6280 :) to bola tlacova chyba ;)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ..::AcHeRoN::.. 23. 8. 2006 13:59

myskyn: ako si cisla zo SIM do tel. presuval??? ja tam dokonca nemam ani moznost "presunut" a nieco ako "zkopirovat" som uz vobec nevidel...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myskyn 23. 8. 2006 15:18

Chod napr.na prvy kontak co mas na karte>volby>oznacit>volby>oznac.vsetky>volby>viac...>miesto>a tam mas moznost kopirovat alebo presunut do telefonu.
myskyn
Junior

Odeslat příspěvekod Wir-jin 24. 8. 2006 01:16

Zkus vložit do telefonu jinou SIM a telefon by se tě měl automaticky zeptat jestli chceš zkopírovat kontakty na SIM do telefonu....dej ne a pak vlož svoji SIM a až se zeptá znovu dej ano ;) U posledních Siemensů mi to frčelo ;)
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ZID 24. 8. 2006 11:07

Chci se zeptat...
mam doma pouze infra port ale ten se z novych mobilu bohuzel ztraci... tak se chci zeptat jestli bude lepsi k EL71 koupit bluetooth adapter nebo si vystacim s pametovou kartou a cteckou... jde mi o to, kdyz na kartu pres ctecku nahazim data poradi si s nimi mobil...? k cemu by jste se priklonili vy? diky
ZID
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wir-jin 24. 8. 2006 12:10

Já bych volil čtečku...Telefon z karty přečte vše a otevře soubory pro které jsou v telefonu aplikace. Mimo to čtečka je nejrychlejší způsob přenosu dat. Takže čtečka má odemne zelenou! To stejné můžeš udělat i s IrDA a BlueTooth jen o hodně pomaleji ;) zkrátka je jedno co zvolíš....se všema budeš přesouvat data mezi PC a Telefonem jen se můžeš setkat s problémy s instalací a spojením přes BT nebo IrDA. U čtečky jako standartu tyto problémy odpadají. Navíc ta několikanásobně vyšší rychlost přenosu dat. Za dobu jakou bys přes IrDA natahal jednu MP3ku, na kartu jich přes čtečku hodíš minimálně 40 jestli ne víc ;) takže asi tak...
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod McZerro 24. 8. 2006 12:27

já osobně používám jak čtečku, tak i kabel. Irda a modremu zubu moc nevěřím. Přez čtečku nahrávám obrázky, filmy a hudbu na kartu a přez kabel potom zálohuju data přímo z mobilu a zpravuji tu malou paměť co má :wink:
-Vykouřená cigareta zkracuje život o 2 minuty. Vypitá flaška rumu zkracuje život o 4 minuty. Pracovní den zkracuje život o 8 hodin.
-Chovej se k lidem tak jak bys chtěl, aby se ty ku*vy chovaly k tobě
-Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
McZerro
Junior

Odeslat příspěvekod Wir-jin 24. 8. 2006 12:38

Taky vlastním kabel, ale spíš pro patchování a servisní operace...spravování 20MB přes DCA-510 je na dvě hodiny, takže spíš kopčím věci na kartu a přesouvám potom z karty do mobajlu a naopak. Mno a záloha jinak ani nejde než přes kabel...páč nemám BT ani IrDA adaptér...
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ZID 24. 8. 2006 13:04

Moc diky za odpovedi...
ctecku mam.... jen jsem nevedel jestli drive koupit kartu nebo bluetooth... asi se priklonim k te karte
ZID
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myskyn 24. 8. 2006 13:04

Citacka je sice ovela rychlejsia ako BT ale pri vyberani karty treba rozoberat telefon co je dost neprakticke.
myskyn
Junior

Odeslat příspěvekod ..::AcHeRoN::.. 24. 8. 2006 19:21

ja mam aj citacku a BT. Citacku pouzivam na filmy a video a BT na mensie veci. Ale este sa mi nepodarilo zalohovat veci z telefonu lebo pomocou programu (od benq simensu) som to nerozchodil cez BT.

Akurat by ma zaujimalo aky rychly je datovy (usb) kabel? Neviete to niekto?? Ale k EL71 je kabel DCA-140.

Ako je to s tym nabijanim, prvy krat, kolko hodin ste to prvy krat nabijali (resp. prve tri nabijania) ??

A mam este jednu otazku, ked pride sms alebo nejaky subor a date "citat" tak sa vam to zobrazi v takom peknom zozname kde mate nielen prijate sms, ale aj telefonne cisla, subory, mms, emaily, a medzi nimi sa da prechadzat pohybom kurzora do prava, do lava. A neviem ten zoznam "vyvolat" z telefonu(lebo ho neviem najst ako volbu), lebo som si ju xel dat do skratky. Na zaciatku prve dni ten zoznam zobrazovalo vzdy, aj ked som dal prijate sms. a dalo sa to dat aj to rychlej volby (skratky) a uz to tam neni :/
Neviete s tym pomoct??
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vozym 25. 8. 2006 08:26

nevypadá špatně
vozym
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wir-jin 25. 8. 2006 12:18

..::AcHeRoN::.. píše:A mam este jednu otazku, ked pride sms alebo nejaky subor a date "citat" tak sa vam to zobrazi v takom peknom zozname kde mate nielen prijate sms, ale aj telefonne cisla, subory, mms, emaily, a medzi nimi sa da prechadzat pohybom kurzora do prava, do lava. A neviem ten zoznam "vyvolat" z telefonu(lebo ho neviem najst ako volbu), lebo som si ju xel dat do skratky. Na zaciatku prve dni ten zoznam zobrazovalo vzdy, aj ked som dal prijate sms. a dalo sa to dat aj to rychlej volby (skratky) a uz to tam neni :/
Neviete s tym pomoct??

Já na svojí S75 mám "doručené" (ten seznam o kterém píšeš) napevno nastavené na levé dialogové tlačítko. Tzn. na hlavním displeji stisknu jen to a je to...jako volba se to dá taky nastavit, dej nastavení telefonu/zkratky (vyber tlačítko) a najdi "doručené" ;) ELko se mi zdá jako Sko s lepším displejem takže by to mohlo jít taky... ;)
Wir-jin
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka