SX1 - umělé vyvolání poruchy

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod abuk 22. 6. 2006 19:37

Ty chceš snad říctže já navádim k "trestnýmu činu"?
abuk
Junior

Odeslat příspěvekod Ally 22. 6. 2006 19:43

To vůbec ne, ty ho právě upozorňuješ do čeho se žene. Já tohle úmyslné poškozování nechápu. To navádění je k tr.činu je s určitou nadsázkou, i když to co on chce udělat je v podstatě podvod.
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
Junior

Odeslat příspěvekod Patron 22. 6. 2006 22:05

no, já taky pár věcí znám :mrgreen: , ale jsem jen lama.Tyhle kousky mě zajímají už z principu.Můžeš se mi prosím ozvat na mail:coca.cola.cz@seznam.cz?
Patron
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kalfa 23. 6. 2006 18:10

Prašť s ním několikrát o zem, ale tak abys dyžtak jen odřel kryt a nerozbil nic násilně... ideální je když po pádu přestane funogovat diplej, ale ne tím že praskne... a nebo těma ránama něco odejde na desce... jen dávej bacha aby nezačal chrastit sluchátko ;) takhle jsem dodělal 4x CF62
Včera jsem umřel, dnes zase sedím v práci,
vždycky jsem tušil, že to tak bude,
že umřu a howno se stane....
05/01/09 pro mě skončil život :'(
Kalfa
Junior

Odeslat příspěvekod ziletka 7. 7. 2006 17:07

S reklamacemi u Siemensu mam hodne spatne zkusenosti. Shodou okolnosti jsem mel taky SX1-mimochodem vyborny telefon, ovsem byly s nim neustale problemy s FW-zamrzal,zasekaval se a jindy zase nesel vubec zapnout. Mel jsem ho uz 4x v servisu a tak jsem pozadoval vraceni penez. Stalo me to nekolik vasnivych telefonatu ( cybex.cz ). Nakone mi vratili vsechny penize ale dost mi to znechutilo nakupovani pres net. :(
ziletka
Kolemjdoucí

Předchozí stránka