Dostupnost EL71

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Wolfov 13. 6. 2006 21:39

Mate nekdo blizsi informace o dostupnosti EL71?Siemens uvadi 7/06,nekde jsem ale videl 17.6.2006...
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod 4holy 13. 6. 2006 21:52

Když už jsme u těch datumů, tak na digipointu.cz píšou 12.6. :wink: ,ale stejně ho ještě nemají :?
... co jsem zaslechl od prodejců, tak do konce týdne by se měla konečně objevit zásilka nových modelů B-S (EL71, S88,....) ....ale kdo tomu má po tak dlouhé době slibování věřit :|
4holy
Junior

Odeslat příspěvekod Hafík398 13. 6. 2006 22:25

Muzu rict jediny.....s tim neustalym odkladanim me nas... tak,ze jsem znacku opustil(viz. muj podpis...)
BenQ vyvoj tahne tam,kam vetsina lidi(ja taky ne) nechce,vyrabet tuctove telefony jako LG a Samsung.
Jedinej solidni a hlavne dostupnej model je EF81,ktery ale stoji nad 10k,snazi se napodobit RAZRa a hlavne,"podedil" od siemense prisernou pomalost v menu....a S88 je v nedohlednu.

Takhle mam foun RAZR V3 ktery mi naprosto vyhovuje(fotak nema nic moc,to vim) a na foceni mam digital.
Kdybych chtel telefon taky kvuli fotaku,nebyla by jina moznost nez SE jenze ty se mi popravde receno trochu hnusi....

Je to fakt skoda,S88 mi pripadala nejpouzitelnejsi a i tato EL71 vypada slusne ale kde proboha jsou???????
Motorola RAZR V3 Silver,PDA ASUS MyPal A600
Hafík398
Junior

Odeslat příspěvekod Wolfov 13. 6. 2006 22:45

K teto diskusi to sice vubec nepatri,ale S88 a EL71 jsou naprosto odlisne telefony.S88 uz je cisty BenQ,EL71 vychazi z SXG75 - tudiz Siemens,ktery pomaly,rozhodne neni...Osobne mam momentalne taky Razra a ten je velmi pomaly...

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dragunov87 13. 6. 2006 23:40

ja si ho idem kupit do T-mobile za 1498,50 neni to super cena? Strasne sa tesim ze budem mat poriadne ruku spotenu! Este sa ozvem
Dragunov87
Junior

Odeslat příspěvekod Opaquit 14. 6. 2006 05:57

Možná se na první pohled kvůli rozlišení displeje zdá, že EL71 vychází z SXG75, ale doopravdy vychází z SL75, nepoužívá platformu BREW, ale standardní x75.
Opaquit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wolfov 14. 6. 2006 16:17

Brew neni platforma fw telefonu.Slouzi jako obdoba Javy(je vsak na vyssi urovni).Pokud vim,telefon je postaveny na kombinaci Linuxu a Javy...Motorola ma take telefony s timto systemem,rikaji mu Juix.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Opaquit 14. 6. 2006 18:59

Taky jsem si to dřív myslel, ale Brew může být opravdu softwarová platforma - telefony BenQ-Siemens založené na něm mají právě procesory Qualcomm a veškeré úpravy se provádějí právě přes servisní software od Qualcommu, viz poslední články na Siemensmanii.
A o zařazení EL71 mě nedávno přesvědčila tato diskuse: http://php.benqmobile.com/forum/viewtop ... light=#154 - EL71 je opravdu jenom x75 s vyšším rozlišením displeje.
Opaquit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wolfov 14. 6. 2006 20:17

Podivej se sem a das mi za pravdu.Brew je jen aplikacni prostredi,ne system na kterem bezi soft MT...

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hafík398 14. 6. 2006 23:00

For "Wolfov" nezbyva nez souhlasit,prekvapilo me ze mas taky "R"...s tou pomalosti to snad nemyslis vazne? Zalezi na tom jakou pouzivas verzi FW....ja nejnovejsi dostupnou a v menu to lita jak po masle.
Skoc do sekce Mot prispevek "Nejnovejsi FW pro Razr"

Ostatnim se omlouvam ze si tu predavame vzkazy....je to sekce SIEMENS a trochu to sem nepatri :wink: :wink:
Hafík398
Junior

Odeslat příspěvekod Peťula 16. 6. 2006 06:20

Ahoj,chtěla bych se zeptat,jestli budete dělat recenzi na BQ EL71?
Orange už ho nabízí,taky by mě zajímalo,kdy už bude konečně u nás :hm
Peťula
Junior

Odeslat příspěvekod Hafík398 16. 6. 2006 08:59

MM recenzi stoprocentne napise....ovsem az se vyrobce uraci a doda model na nas trh....
Hafík398
Junior

Odeslat příspěvekod Wolfov 17. 6. 2006 12:42

Tak dnes je 17.6.2006 a telefon by meli mit skladem na http://www.novymobil.cz ...nemuzu se tam ale dovolat.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod luba323 4. 7. 2006 12:38

nevite nekdo, kde se da ten mobil koupit? diky
luba323
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wir-jin 4. 7. 2006 12:59

Wolfov píše:Podivej se sem a das mi za pravdu.Brew je jen aplikacni prostredi,ne system na kterem bezi soft MT...

Máš pravdu že BREW je pouze aplikační prostředí (lepší java), ale u Siemensu (SXG) se BREW právě opírá a Linux-javový systém (dost základních neoddělitelně vestavěných věcí v telefonu je vytvořeno právě přes BREW)...je tam tak zapasovaný že veškeré úpravy FW musí spolykat právě i BREW...proto je BREW víceméně součástí systému tohoto telefonu. Jinak v jiných případech je BREW (jako všeobecný standart) vývojové aplikační prostředí...
One of Djs Affair project
Siemens C35i->ME45->M55->S75->SE W880i->HTC HD2->HTC 8S->Lumia 925
HTC HD2 (Leo) Segal - Těžko ho zabít
Wir-jin
Mírně pokročilý

Další stránka