Dostupnost EL71

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod samuelx8 4. 7. 2006 14:12

[quote="Hafík398";Muzu rict jediny.....s tim neustalym odkladanim me nas... tak,ze jsem znacku opustil(viz. muj podpis...)
BenQ vyvoj tahne tam,kam vetsina lidi(ja taky ne) nechce,vyrabet tuctove telefony jako LG a Samsung.
Jedinej solidni a hlavne dostupnej model je EF81,ktery ale stoji nad 10k,snazi se napodobit RAZRa a hlavne,"podedil" od siemense prisernou pomalost v menu....a S88 je v nedohlednu.

Takhle mam foun RAZR V3 ktery mi naprosto vyhovuje(fotak nema nic moc,to vim) a na foceni mam digital.
Kdybych chtel telefon taky kvuli fotaku,nebyla by jina moznost nez SE jenze ty se mi popravde receno trochu hnusi....

Je to fakt skoda,S88 mi pripadala nejpouzitelnejsi a i tato EL71 vypada slusne ale kde proboha jsou???????[/quote]

Nepletl bych dve veci dohromady... S88 uz na ceskem trhu oficialne je (napr. x-store.cz ji ma uz asi tyden skladem), ale EL71 na kterou mam pocit se tesi asi nejvice lidi stale neni. Snad uz se Benq-Siemens vzpamatuje a nejaky ten kamion se dotlaci..
T18>8210>S38>V3690>CMD-Z5(best mobil)>Acompli 008>T68i>E700>CX75>6600 + SL65>SL65 + P910i
samuelx8
Junior

Odeslat příspěvekod ZID 16. 7. 2006 17:00

Chci se zeptat....
protoze telefon stale neni na skladech, uvazoval jsem ze si pro nej zajedu na slovensko a koupim u orange...
v prepoctu to vychazi na 6000kc a navic budu mit sluchatka ktere se standartne k mobilu asi nedodavaji...
jen me zajima jestli taakhle koupeny mobil bude mit cestinu a hlavne teda ceskou T9
A blokuje orange sve telefony?
ZID
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lahab 28. 7. 2006 10:24

ZID píše:Chci se zeptat....
protoze telefon stale neni na skladech, uvazoval jsem ze si pro nej zajedu na slovensko a koupim u orange...
v prepoctu to vychazi na 6000kc a navic budu mit sluchatka ktere se standartne k mobilu asi nedodavaji...
jen me zajima jestli taakhle koupeny mobil bude mit cestinu a hlavne teda ceskou T9
A blokuje orange sve telefony?

na siemensmanii se to docela probírá. Telefon má dokocnce ORANGE firmware, které přidalo ze strany jednu extra lištu navíc, je založeno na starém FW a je hodně chybový. Dle vyjádření ORANGE se při přehrání FW doma jedná o porušení záručních podmínek, a servisy BS toto neprovádí bez souohlasu ORANGE, který se odvolává na aktuální ORANGE verzi FW, takže uzavřené kolečko a uprostřed je ve smyčce zákazník.

Sice je to pěkné, že jsou k tomu hluchátka, ale asi bych je vzhledem k problémům oželel. Už jenom týden, už jenom týden..., dá-li Bůh...
Gigabyte GA-EX58-UD4, i7 920, 6x4GB RAM , Gigabyte ATI HD4550 SilentPipe2 (stačí mi), 2x WD6400AAKS, Thermaltake M9
lahab
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod McZerro 2. 8. 2006 11:26

mají čas už jenom 5 dní, pak mi vrati penizky za reklamovany mobil (doufejme) a budu hned chtit novej. A sice EL71
-Vykouřená cigareta zkracuje život o 2 minuty. Vypitá flaška rumu zkracuje život o 4 minuty. Pracovní den zkracuje život o 8 hodin.
-Chovej se k lidem tak jak bys chtěl, aby se ty ku*vy chovaly k tobě
-Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
McZerro
Junior

Odeslat příspěvekod janule (novy) 2. 8. 2006 12:25

u mě už B-Q EL71 prohrál ... potřebuju novej mobil, starej stávkuje, nezáleží mi až tak na tom, co umí, jsem ženská co u mobilu kouká na vzhled - a teď mám možnost mít novou Nokii 6111 za 3500,- takže je rozhodnuto - jen doufám, že až uvidím někde na vlastní oči EL71, nebudu moc litovat ...
janule (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod McZerro 2. 8. 2006 12:28

budeš :mrgreen:
-Vykouřená cigareta zkracuje život o 2 minuty. Vypitá flaška rumu zkracuje život o 4 minuty. Pracovní den zkracuje život o 8 hodin.
-Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
McZerro
Junior

Odeslat příspěvekod PaliG 2. 8. 2006 14:26

McZerro píše:budeš :mrgreen:>/quote]

uz si cital ake ma ten mobil problemy? odporucam siemensmania.cz
PaliG
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod deglaser 2. 8. 2006 17:31

Kód: Vybrat vše
http://www.citymobil.cz/produkt-mobil.php?prod=3440&PHPSESSID=1

Na citymobil ho uz prodavaj za 6299kc. Prvni vlastovka.
Samsung Galaxy S10e
deglaser
Junior

Odeslat příspěvekod McZerro 2. 8. 2006 17:33

PaliG píše:
McZerro píše:budeš :mrgreen:>/quote]

uz si cital ake ma ten mobil problemy? odporucam siemensmania.cz

četl sem akorát recenzi a tam ho jen vychvalovali. Jake ma problemy?
McZerro
Junior

Odeslat příspěvekod evžen 3. 8. 2006 09:02

Tady je jeden odkaz (foto, 4x video), sice je to anglicky, ale to přežijete. EL71 je muj budoucí mobil.......
http://www.mobile-review.com/review/ben ... 1-en.shtml
evžen
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PaliG 3. 8. 2006 09:30

McZerro píše:četl sem akorát recenzi a tam ho jen vychvalovali. Jake ma problemy?y/quote]

viac najdes tu http://siemensmania.cz/forum/viewforum.php?f=57
PaliG
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kiny 4. 8. 2006 07:46

Ví už prosím vůbec někdo,kdy se El71 dostane na cybex.cz a kdy je začnou rozesílat,nebo-li expedovat domů??mám ho objednaný už od 22.5. a nemůžu se dočkat,ale 20.8. odjíždím pryč,tak doufám,že do té doby,už ho budu mít doma. :roll: :hm
kiny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod deglaser 4. 8. 2006 13:39

V Čechach se oficialne prodavat nebude. :twisted: Nejprve psaly kveten naposledy slibovaly ze zacatkem srpna a ted zase koncem srpna. :oboze Od benq siemens ruce pric co taky cekat od firmy z Koreje. :?:
Samsung Galaxy S10e
deglaser
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 4. 8. 2006 14:36

BenQ je firma z Taiwanu, jen pro upřesnění.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod deglaser 4. 8. 2006 16:58

Prašt jak uhod to je skoro stejny. :oboze
Samsung Galaxy S10e
deglaser
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka