C35 - Jak znicit?

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod viper.aa 15. 6. 2006 14:21

to quido.speedy přestan tu řvát a nadávat,nejseš doma v jeskyni,tak klídek jo. Měl by sis jít léčit svoje mindráky někam jinam ale rozhodně né tady :pozor2 když někdo chce zničit telefon tak at ho zničí. je to každýho věc
Motorola Amio--> C35i--> S45--> Samsung SGH A800--> CX70 fw56 --> se uvidí ... od 15.7.2006 SE K750i
už nikdy víc Motorolu
přešel jsem po 7 letech k SE z důvodu zániku Siemense,zatím spokojenost a doufám že to tak zůstane :-)
viper.aa
Junior

Odeslat příspěvekod Motyll 15. 6. 2006 15:25

quido.speedy píše:Ty seš ale malej kret*n viď?
Tohle je novej sport nebo co???..
******t to jen tak telefony???

To máš asi prachů dost co?
:arrow: Tyhlety zhejčkaný zazobaný haranty nesnáším...
někdo by jim měl rozbít hubu...všem...a pořádně... :!: :!: :!:

...kdyby radši dělali něco užitečnýho....cokoli...aby je přešla chuť na tyhle hovadiny...fakt mi zvedli mandle...já totiž takhle starý a uměle z*urvený telefony opravuju... :wink: /quote]

No toto jsi doufam nemyslel vazene a pricitam to jen dnesnimu tropickemu vedru.
Na druhou stranu, kdyz je opravujes, by jsi mohl poradit, jak ho nejsnaze rozbit?
Motyll
Junior

Odeslat příspěvekod mirek6600 16. 6. 2006 15:27

No stacilo by kouknout jaka verze je ta softwaru a pak sehnat nizsi a podehrat ho pres kabel a c35tka je mrtva :D
A nebo ho sikovne upustit nebo do nej prastit aby prasknul display a je vyrizeno.Nebo ho hodit zapnutej do vody a on se vypne jak dojde ke zkratu a pak ho zapnout z nabitou baterkou hned jak ho vyndas z vody a dojde k mega zkratu a vyhori cesty na desce hlavne + pol a jine a uz ten foun nikdo nenahodi.
:)
mirek6600
Junior

Odeslat příspěvekod PC-Zbyněk 19. 6. 2006 14:04

Co takhle nahrát nový firmware a uprostřed procesu odpojit datovy kabel :wink: mohlo by to klapnout, pokud nas k dispozici datovy kabel :idea: Melo by se to pak chovat tak že ti telefon jen blikne a vypne :) aspoň by ti nikdo nemoh říct že si ho zničil úmyslně :eh
PC-Zbyněk
Junior

Odeslat příspěvekod PC-Zbyněk 19. 6. 2006 14:09

Teda mě se to podařilo a pak sem asi dva měsice koumal jak to zpravit :roll: Ale nakonec fičí dodnes :)
PC-Zbyněk
Junior

Odeslat příspěvekod jamal 19. 6. 2006 14:20

prašti do displeje at praskne nebo ho dej na třeba dva dny do vody,nebo ho rozeber a spal mu základovku :wink: ale já bych ho radši prodal nebo někomu dal :roll:
JAMAL for MM
jamal
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod Ladislav Beneš 19. 6. 2006 14:49

sežeň si silnější nabíječku a je to
Moje mašinka
Dell INSPIRON 6400 Core Duo T2300 1.66 GHz, paměť 2048 MB (2×1024 MB) DDR2 533 MHz, pevný disk 80 GB 7200 otáček, grafická karta ATI MOBILITY RADEON X1300 128MB, Bluetooth, Wi-Fi atd.

Omlouvam se za drobné překlepy
Ladislav Beneš
Junior

Odeslat příspěvekod mi5 20. 6. 2006 14:31

radši ho prodej nebo řekni že ho někdo ukrad ničení je kravina a bude se určitě ještě někdy hodit.
mi5
Junior

Odeslat příspěvekod Lukas063 20. 6. 2006 14:50

Každý se zajímá jak telefon nevodpálit a aaby vydržel co nejdýl a tady se pro změnu likvidujou...jen tak dál . :tleskani
Lukas063
Junior

Odeslat příspěvekod Ladislav Beneš 20. 6. 2006 16:54

neřikej mi, že když ti na něj spadne omylem dvakrát kladivo, že to ten telefon vydrží
Moje mašinka
Dell INSPIRON 6400 Core Duo T2300 1.66 GHz, paměť 2048 MB (2×1024 MB) DDR2 533 MHz, pevný disk 80 GB 7200 otáček, grafická karta ATI MOBILITY RADEON X1300 128MB, Bluetooth, Wi-Fi atd.

Omlouvam se za drobné překlepy
Ladislav Beneš
Junior

Odeslat příspěvekod Ally 20. 6. 2006 18:01

Tady je asi lepší říct, že ho ztratil, pak ho může jako najít a bude ho mít jako rezervní nebo ho prodá.
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
Junior

Odeslat příspěvekod charwy 20. 6. 2006 21:16

Moje rada:Já sem to udělal tak že sem si stoupl na postel a pouštěl sem ho na zem anténou dolů...párkrát sem i hodil :oops:
"Kouřím tedy jsem"*zahodil va?an a zmizel*

Odeslat příspěvekod zivan (novy) 21. 6. 2006 10:03

No quido.speedy na to sel drsne, ale musim s nim castecne souhlasit.

Taky nemam rad lidi, kteri se snazi podvadet a jeste se drze verejne ptaji, jak to maji nenapadne udelat. Jestli chce lepsi mobil, tak at si na nej vydela a koupi si ho. Ma ten sluzebni mobil na volani a na to nepotrebuje novy. Podobni vychcankove likviduji zakladni desky, graficke karty a dalsi veci chvili pred zarukou a chteji zpatky penize.

Vsichni radci s timhle pristupem vlastne souhlasi a podileji se na nem.

2 viper.a > "když někdo chce zničit telefon tak at ho zničí. je to každýho věc"
Pokud je to jeho mobil, tak at do nej mlati treba kladivem, ale jestli ho dostal u zamestnavatele, tak bych mu pri zniceni strhnul cenu noveho mobilu z dalsi vyplaty.
zivan (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod viper.aa 21. 6. 2006 11:09

to zivan : jasně že to bylo myšleno že když je jeho a né když ho dostal. Ale pokud sis všiml tak jsem před tím než jsem to napsal a byla to jen reakce na přemrštěnou odpověd quido.speedy tak jsem psal že at ho si ho radši nechá a nebo někomu věnuje. Sám mám doma C35i + Alcatel 302 takže se ke starším telefonům chovám s ohledem. :wink:
Motorola Amio--> C35i--> S45--> Samsung SGH A800--> CX70 fw56 --> se uvidí ... od 15.7.2006 SE K750i
už nikdy víc Motorolu
přešel jsem po 7 letech k SE z důvodu zániku Siemense,zatím spokojenost a doufám že to tak zůstane :-)
viper.aa
Junior

Předchozí stránka