2 IcemanCZ: To že mám jiné ikony dělám taky pro sebe, prostě se mi to líbí...a vždycky mě překvapí údiv lidí co používají Siemens a chytnou můj foun do ruky...to je pak spousta otázek typu "jaks to udělal, kde si to sehnal, já to chci dáš mi to tam?" Ty se třeba s telefonem neukazuješ, já teď taky už moc ne (mám starou M55) ale když si koupím nový tel tak mě to zas chytne trumfovat kamoše (u nás je to takový rituál - máme takový žebříček, ikdyž to působí pubertálně dokážem se o telefonech bavit hodně dlouho. Jsme takový mobil-maniaci

)...ty svůj tel bereš skutečně jen jako telefon a tečka, kdežto já se ho snažím využit maximálně
Je to nesmysl se o tom dohadovat protože je to dost individuální...někdo to využije a někdo zas ne.
Chtěl jsem jen tuhle možnost zvýraznit, protože mě se to líbí a s tím přehráváním FW je to jednoduché a užitečné a nemusíš do servisu.
No a k té Asii - možná jsou přednáma ale četls kolik technologií oni skutečně používají? Mě je jedno kde je Korea mě zajímá domácí trh. Já sem neřekl že si budu muset koupit Benq. Jen mě to namíchlo kvůli Siemensu. To je jako kdybys byl zapřisáhlej Sparťan a Sparta krachla a koupil by ji třeba Most...
Benq prostě nechci a proto mě to štve čistě jako fandu Sie.
2 ConPower: Tak to menu u CC75 to je opravdu šílenost...