HTC TyTN ~ Qtek 9600 ~ Orange SPV M3100 ~ MDA Vario II

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mareksvk 30. 8. 2006 23:28

zdarec, sorac, trocha moc busy, dam ti vediet za do 24 - 32 hodin, som v USA, a neni moc casu, ale tiez ma to zaujima, hoci, nepotrebujem do pdacka codec nejaky? ak mas , posli, odskusam a dam vediet...zatial
HTC TyTN + 2x 1gb micro SD, iGO 2006 Europe, nokia 6680 + 512mb MMC.
mareksvk
Junior

Odeslat příspěvekod mareksvk 31. 8. 2006 21:07

Matrix44 píše:nikto s tym nema skusenost :hm ???

Matrix44

zdarec, tak som to skusil, nahodil som tam 700mb film, ripnuty z DVDcka, a nejde to, vypisuje to, ze format nema podporu, ci nejaky taky bulshit, takze to bude otazka len playera (skusil som to len na WMplayer), takze ak ma niekto kodek pre pocket pc, nech posle, inak neporadim....pouzivam inak program DVD TO PDA, to ide v poho, ale skusim este SMARTMOVIE, s nim mam velmi dobre skusenosti na SYMBIANe, tak uvidim co to da na pocket pc...

dodajte mi kodek, staci link, a dam vediet znova...zatial. Jo, a ta karta mi este ani raz nevypadla...niekde sa to objavovalo,ze vypadava...
mareksvk
Junior

Odeslat příspěvekod will27 31. 8. 2006 21:24

Puzij The Core Pocket Media Player....
Take me to zajima....
http://tcpmp.corecodec.org/download
kdyz to budes stahovat,tak stahnes vsechny verze a musis pouzit tu spravnou... Pro PPC...
:wink:
TCPMP je mnohem lepsi,nezli Smartmovie a hlavne je to freeware :wink:
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mareksvk 1. 9. 2006 04:23

will27 píše:Puzij The Core Pocket Media Player....
Take me to zajima....
http://tcpmp.corecodec.org/download
kdyz to budes stahovat,tak stahnes vsechny verze a musis pouzit tu spravnou... Pro PPC...
:wink:
TCPMP je mnohem lepsi,nezli Smartmovie a hlavne je to freeware :wink:

tak som odskusal to TCPMP, a nejede to, uz som cital na jednej recenzii, ze mu to sekalo, tak to fakt seka, neviem ci je to tou micro SD kartou, alebo niecim inym, ale ani obraz som nevidel...zvuk bolo pocut trhane...ta najnovsia verzia tcpmp mi nesla nainstalovat, teda cab2, alebo cab3, ci co to je...ze to nepodporuje....hold, som novice v pouzivani pdacka...mozno robim ja niekde chybu...zatial
mareksvk
Junior

Odeslat příspěvekod mirin 1. 9. 2006 05:39

Je to použitým grafickým čipem v TyTNu,zatím si s tím nikdo neví rady.
mirin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod will27 1. 9. 2006 17:51

:pozor2 Tak to je hloupost,protoze na SmartManii bylo Vario 2 oskoro stejne rychle na prehravani,jako Universal.... A o dost rychlejsi nez Vario 1....
http://smartmania.mobilmania.cz/index.p ... w&iden=154
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mareksvk 1. 9. 2006 20:21

Tak ti to napisem INAK. Na windows media playeru neprehram film ktory som si neupravil pre PDAcko, *asi preto, bo nemam codec*, tak som si tam nahodil TCPMP ale to mi to proste neprehralo, sekane, a to sa nerata a este k tomu, ziadny obraz.

S PROGRAMOM "DVDTOPDA" prehrava filmy ako pomasle, bez problemov, vsetko to stiha, akurat to musim mat na windows media playeru...

pokial si s tym da niekto rady, tak nech mi da vediet, ja asi ale pojdem do smartmovie. zatial a uvitam rozne rady.
mareksvk
Junior

Odeslat příspěvekod Matrix44 4. 9. 2006 07:40

ta zalezitost s problemom pri prehravani videa je pre mna uplne nepochopitelna, ked predchodca to zvladal s o polovicu pomalsim procesorom :hm
A nechapem ako ho mohli vypustit do predaja, ked nedotiahli na multimedialnom zariadeni taku dolezitu vec.
Dufam ze sa to coskoro vyriesi :oboze

Matrix44
HTC Raphael(Touch Pro, MDA Vario IV)
ROM: 1.90.401.1 | Radio: 1.02.25.19 | SPL: 1.09 |
8GB MicroSDHC | BT HF SonyEricsson HBH-GV435 | GPS: Garmin nüvi 250W |
Matrix44
Junior

Odeslat příspěvekod mareksvk 4. 9. 2006 15:29

osobne to tiez nechapem a stve ma to, ale az dorazim do CR, cca 29.9. tak na to mrknem s kamosom, co snad aj spava s PDAckami, takze to snad nejak rozbehame.

Jo, a prave to, ma 2x rychlejsi processor a nic z toho, co uz...trochu ma to sklamalo...
mareksvk
Junior

Odeslat příspěvekod will27 4. 9. 2006 22:47

Myslim,ze to bude firmwarem... Graficky vykon a prehravani filmu je neco jineho... Vzdyt v tom testu mel vice snimku za sekundu,cili je urcite rychlejsi nez Vario 1... Jen se nekde dela neco spatne,nebo chybi plug-in... Chce to vyzkouset...
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mareksvk 7. 9. 2006 21:34

nazdarek, tak som si tam hodil xvid codec zo smartmovie, a BETAPLAYER, nie TMCPM, mi prehralo movie 700mb so sekanim obrazu ale s celkom dobrym zvukom, pokrok oproti TCPMP co nic nespravilo...ale ked som si ho encodoval, na nejakych 170mb tak to fici v pohode...akurat sem tam skacu stvorceky...musim to este nejak poupravovat, proste nieco s tym spravit a uvidim...pak sa ozvem, az bude nieco nove, co sa tyka SMARTMOVIE, tak to fici v poho, ale zatial sa mi 30 dolacov za to platit nechce...
mareksvk
Junior

Odeslat příspěvekod Matrix44 8. 9. 2006 07:42

ja tiez verim ze s vydanim novej ROM to uz vsetko bude minulostou, a bez nutnosti konverzie dokaze prehravat video.
Ak budes mat cas mohol by si napisat nejake svoje skusenosti s pouzivanim. Zaujima ma realna vydrz pri roznom pouzivani, tuhost vysuvnej klavesnice (vola), kvalita natoceneho videa, ovladanie, kvalita Wi-Fi anteny (dosah), zobrazovanie internetovych stranok, a este plno veci na ktore si v tejto chvilke ani nespomeniem.

Napis pre aku verziu SMARTMOVIE potrebujes seriove cislo :wink:

Dik,
Matrix44
Matrix44
Junior

Odeslat příspěvekod mvp 8. 9. 2006 08:33

Prehravani videa v .avi (DivX) nesouvisi s ROM , ale je potreba aby prehravac (treba TCMP) mel upravene ovladace - kodeky pro ATI chip v TyTNu ... na zadnou ROM nespolehejte .
mvp
Junior

Odeslat příspěvekod Matrix44 8. 9. 2006 09:00

nechcem sa hadat, ale vela ludi tvrdi ze je to aj problem ROM.
Takze, tu je lin na domovsku stranku SmartMovie a dole na stranke su codeky na prehravanie.
Pokusim sa pozhanat seriove cislo na verziu SmartMovie v3.22, alebo 3.25, aby si to mohol vyskusat.

Matrix44
Matrix44
Junior

Odeslat příspěvekod mareksvk 8. 9. 2006 15:13

tak to by som ti bol moc vdacny, keby sa ti podarilo zohnat SN na smartmovie... keby, tak icq 324705629.

PROBLEM s ROM to moze byt, ale smartmovie mi v skusobnej verzii facha nadherne a bez problemov, obraz, zvuk, vsetko supr, mozno je to len problem s firemnym nastavenim TCPMP playeru, teda, ze tam je mozno moc snimkov za minutu, ci co, nevyznam sa...ale ten processor a ram a rom zvladaju smartmovie v pohode...

Nezabudni na mna, ak budes mat to SN. diky,
mareksvk
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka