Nástupce SX1 (OT z 'SX1 a Cybex.cz - už ji neprodávají!')

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod BEZY 12. 6. 2005 20:04

že by se očekával příchod SX2? :D
BEZY
Junior

Odeslat příspěvekod Popi 12. 6. 2005 20:09

ne

no flame
..?
Popi
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 12. 6. 2005 21:13

Taky mám ten telefon rád, ale pochybuju že vyjde v blízké době jeho nástupce (SX2). S tím by si Siemens-Benq měl pospíšit.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Leszek 12. 6. 2005 21:21

V souvislosti s SX2 se mluvilo o 1. ctvrtleti 2006, ted s prichodem Benqu se malinko bojim aby to nebyl stribrnej futuristickej telefon... Kazdopadne s SX1 jeste urcite vydrzim, a protoze jsem si jaksi uz zvykl na Symbian (N5110 je utrpeni :roll: ), uvidim co vykouzli Siemens-Benq a kdyz nic jinyho nezbude, zabrousim k Nokii Nseries :?
Naposledy upravil Leszek dne 12. 6. 2005 21:24, celkově upraveno 1
Leszek
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 12. 6. 2005 21:36

Jsem zvědav, když jsem se díval na smartfouny benq moc se mi nelíbily, zdá se mi to moc nadčasové a futuristické. Mělo by to vypadat jak SX1, to je přitažlivý telefon.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 13. 6. 2005 12:32

Model Wolf4 by měl být pravděpodobně nástupce SX1. Má i tak typický Symbianový displej 176 × 220 pix. (nebo alespoň ho taková má i SX1). Více info na SiemensManii.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Driver 13. 6. 2005 13:15

ConPower: Tak ten "nastupce" se mi teda vubec nelibi - ten povrch je uplne to nejhorsi co muze bejt, je to porad upatlany od prstu a hrozne rychle se to poskrabe. SX1 byl, je a jeste nejakou dobu bude hodne dobrej mobil, jedinej jeho handicap je ta klávesnice, která hodně lidí (jako třeba mě) odradí. Ne že bych si nezvykl, zvykl jsem si na 3650, ale SX1 se mi kvůli tomu vůbec nelíbí, navíc ten joystick děsně klouže
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 13. 6. 2005 14:02

Tu lesklost udělali spíš ti týpci z AllSiemens.com :wink: .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Leszek 13. 6. 2005 14:38

Ale co me nejvic s*re je to, ze se v mobilech prestavaj pouzivat klasicky MMC karty :? Co kdyz budu kupovat novej mobil, si mam kupovat i novou kartu? Kde na tio furt ma clovek brat? :hm :(
Leszek
Junior

Odeslat příspěvekod BEZY 13. 6. 2005 14:57

CP> jelikož wolf nemá tužtičku ani podobný tlačítko, tak to asi Symbian nebude. Podle mě to bude něco jako SXG
BEZY
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 13. 6. 2005 15:10

BEZY píše:CP> jelikož wolf nemá tužtičku ani podobný tlačítko, tak to asi Symbian nebude. Podle mě to bude něco jako SXG /quote]

Asi máš pravdu, ale nějaké spešl tlačítka tam jsou - pod telefonky :hm . To bude ale asi něco jako u FE75.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 13. 6. 2005 16:02

Ale jak se tak dívám na SXG, tak by měl mít Symbian, protože tyto tlačítka josu u symb. telefonů.
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod MASH 13. 6. 2005 16:20

Symbian mit nebude. Uz je to nejakou dobu oficialne potvrzeno (+ spousty screenshootu na webu). Nejak nechapu, co tu resite.
MASH
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 13. 6. 2005 16:22

MASH píše:Symbian mit nebude. Uz je to nejakou dobu oficialne potvrzeno (+ spousty screenshootu na webu). Nejak nechapu, co tu resite.

My řešíme Wolf4, s SXG vytasil radekm :wink: .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 13. 6. 2005 16:29

Ne první kdo napsal SxG byl Bezy
radekm (novy)
Junior

Další stránka