Nástupce SX1 (OT z 'SX1 a Cybex.cz - už ji neprodávají!')

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ConPower 13. 6. 2005 16:50

radekm píše:Ne první kdo napsal SxG byl b]Bezy[/b]

Jo, ale tys jako první napsal, že bude mít Symbian... Koukni se sem.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BEZY 13. 6. 2005 16:53

CP> jedno tlačítko je "céčko" a to drhý vypadá na PTT (takovej telefonek s anténkou, ze který de signál)
Ne první kdo napsal SxG byl Bezyy/quote]

To sice jo, ale v souvislosti s tim, že wolf mít Symbian taky nebude
BEZY
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 13. 6. 2005 17:12

ConPower píše:. Koukni se sem.
A co tam je???
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 13. 6. 2005 18:08

radekm píše:A co tam je???

Blbější otázku jsem nečetl... Se na ten link podívej, ne? Je tam to, že SXG75 nebude mít žádný OS...

Měli bychom se ale vrátit k tématu :arrow: .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 13. 6. 2005 18:26

Já vím že to tam je, Siemensmanii sleduju denně, ale podle mě bude mít Os.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Riddick 14. 6. 2005 04:48

ConPower: Jen taková drobnost. Kdyby mobil neměl žádný OS tak to je jen hromada součástek. Spíš bych řekl že nemá otevřený OS.
"I tučňák je jenom člověk"
Riddick
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 14. 6. 2005 08:52

2 Riddick: Jo, jasně. Samozřejmě jsem myslel OS, jako je Symbian nebo Windows Mobile :wink: .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Leszek 14. 6. 2005 09:43

radekm: Hahaha, takze kdyz nam siemens rekl ze mit OS NEBUDE, tak to pro tebe znamena ze ho mit BUDE. Ok, ted si to musim srovnat v hlave, pac je to "mirne" nelogicky :wink:

Takze vlastne kdyz si na jidelnim listku prectu, ze zitra bude rizek, dostanu druhej den spenat? To asi ne, priste uvazuj logicky :wink:
Leszek
Junior

Odeslat příspěvekod Riddick 15. 6. 2005 04:48

Leszek píše:Takze vlastne kdyz si na jidelnim listku prectu, ze zitra bude rizek, dostanu druhej den spenat? To asi ne, priste uvazuj logicky :wink:

Hele a ty jsi asi kuchař, ne? Myslíš, že ti pojede něco tak složitýho jako je SXko, když tam bude jen pár gramů křemíku? OS musí mít i pošahaný digit. hodinky! Symbian nebo WM je OTEVŘENEJ OS (stejně jako normální Wokna na počál) to znamená, že si do toho můžeš doinstalovat aplikace podle libosti.
"I tučňák je jenom člověk"
Riddick
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 15. 6. 2005 06:02

Leszek píše:radekm: Hahaha, takze kdyz nam siemens rekl ze mit OS NEBUDE, tak to pro tebe znamena ze ho mit BUDE.

Bohužel nesmíš věřit všemu, co Siemensmania řekne, ono se to taky bohužel někdy nesplní.
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 15. 6. 2005 09:37

radekm píše:Bohužel nesmíš věřit všemu, co Siemensmania řekne, ono se to taky bohužel někdy nesplní. /quote]

Ne SiemensMania, ale Siemens-Mobile! Klikni na ten obrázek a jestli v rámečku, na který ukazuje šipka najdeš Symbian, Linux nebo Windows Mobile, jsi borec

Obrázek

A abys neřekl, že jsem si to vymyslel, dávám Ti odkaz přímo na to PDF.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Leszek 15. 6. 2005 09:48

Riddick píše:Hele a ty jsi asi kuchař, ne? Myslíš, že ti pojede něco tak složitýho jako je SXko, když tam bude jen pár gramů křemíku? OS musí mít i pošahaný digit. hodinky! Symbian nebo WM je OTEVŘENEJ OS (stejně jako normální Wokna na počál) to znamená, že si do toho můžeš doinstalovat aplikace podle libosti.v/quote]

Ne, priteli, zrejme jsi nepochopil, co jsem chtel timhle postem rict. Nebavime se tu totiz o zadnym doinstalovani software, ale o tom, ze SXG75 zadnej OS (tim myslim standardni OS, softwaru v klasickym telefonu se OS rict sice da, ale o tom se tady nebavime) mit nebude. A tim prirovnanim jsem chtel rict, ze by clovek mel verit oficialnimu vyjadreni vyrobce, proc by Siemens rikal, ze SXG75 mit OS nebude, kdyz by ho tam chtel dat? Vazne nechapu, co do toho michas otevrenej OS. SXko mam a samozrejme o moznostech OS vim...

EDIT: radekm celou dobu mluvil o tom, ze SXG75 bude mit Symbian OS, coz je otevrenej standardni operacni system. A ja reagoval na toto. A slysel jsi uz nekdy o tom, jakej mas v hodinkach OS? OS se v bezne reci oznacuje opravdovy operacni system, ne software, ktery ridi chod nejakeho digitalniho zarizeni.
Leszek
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 15. 6. 2005 13:24

ConPower píše:Ne SiemensMania, ale Siemens-Mobile! Klikni na ten obrázek a jestli v rámečku, na který ukazuje šipka najdeš Symbian, Linux nebo Windows Mobile, jsi borec .o/quote]
Dík, my se tady hádáme o SiemensMania. Potom to je docela smůla, myslím že by měl vydat co nejrychleji SmartPhone (např. Wolf nebo SX2)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 15. 6. 2005 17:27

2 radekm:
Leszek píše:radekm: Hahaha, takze kdyz nam siemens rekl ze mit OS NEBUDE, tak to pro tebe znamena ze ho mit BUDE. Ok, ted si to musim srovnat v hlave, pac je to "mirne" nelogicky :wink:

radekm píše:Bohužel nesmíš věřit všemu, co usize=150]Siemensmania[/size] řekne, ono se to taky bohužel někdy nesplní.n/quote]

Vidíš ty rozdíly?
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Peshi 15. 6. 2005 18:13

:pozor2 No ja to vidim tak, ze se zadnyho novyho smartphonu nedockate a nakonec vsichni skoncite u Nokie Series 60 ... (ty rozumnejsi u SE s UIQ) :mrgreen:
Peshi
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka