nastavení wapu na M65

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod 5uch 24. 8. 2006 13:37

esquire píše:5uch: Tak to se omlouvám za nepřesnou informaci. :) Jo a špatně nic nastaveno nemám, jelikož T-Mobile vůbec nemám. :lol:l/quote]

Nic se neděje, ale u blokování WAPu přes Internet byla řeč o Vodafonu. A tam to jede.
Problém je obecně s přístupem přes WAP 1.2 (bez HTTP profilu), kde je to závislé na tom, zda žije a není blokován přístup přes server jiné strany (používá se jiné IP než uvádí operátor). Donedávna mi fungovalo na VF i toto, ale teď už to nepotřebuji a neřeším zda zemřel server druhé strany, nebo ho zablokoval operátor, už mám také M65 s WAPem 2.0. 8)

"quote="jirisvec"]pojede to pak za levno?

Opera pojede za cenu internetu (řádově 0.06 Kč/kb) - tedy pokud bude správně nastaven HTTP profil pro java aplikace, ale pokud jsi postupoval podle mého návodu, tak bude.
Velikost WEB stránky se znatelně smrskne, ale velká WEB stránka zůstane velkou stránkou (zejména, když se ponechá stahování obrázků). U mne typicky vychází objem přenesených dat v Opeře bez stahování obrázků řádově 2x větší, než při získávání stejných informací přes WAP. Ale na WAPu je zase publikováno docela málo informací.
Tak si vyber.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod esquire 24. 8. 2006 13:40

jirisvec: Pokud máš paušál T-Mobilu, kromě tarifu T1, tak bych ti doporučoval aktivovat si datové zvýhodnění Surf+, kde za 118 Kč máš neomezené surfování v mobilu přes Operu Mini. Ale je to opravdu jen pro Operu Mini, popř. prohlížeč web´n walk, což je ale jen T-Mobilem mírně upravená Opera Mini. 8)
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jirisvec 24. 8. 2006 13:54

jo tak opera mi jede, díky
jirisvec
Junior

Odeslat příspěvekod jirisvec 24. 8. 2006 13:57

jo a poradíte mi někdo ještě kde se dají stáhnout zdarma nějaké vyzváněcí tóny pro M65? to co tam siemens dal je fakt děs
jirisvec
Junior

Odeslat příspěvekod jirisvec 24. 8. 2006 13:59

a poradíš ještě kde stáhnout jimma pro m65?
jirisvec
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 24. 8. 2006 14:03

jiri svec: Tady http://www.jimm.org/

Ale pokud bys měl Surf+, tak se to nevztahuje na Jimma a podobné věci, čistě jen na Operu Mini. Tam by sis musel zaplatit za 236 Kč zvýhodnění SurfMail+, kde je navíc ještě 10 MB pro internet mimo Operu Mini, tedy i pro Jimma.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jirisvec 24. 8. 2006 14:17

tam jsou jimmové 3, kterého mám stáhnout? nechci přes wap, ale přes pc přes infra do m65
jirisvec
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 24. 8. 2006 14:20

jirisvec: Stáhni si ten zazipovaný soubor. Má to sice nákých 25 MB, ale v tom jsou snad všechny verze pro mobily, taže po rozbalení si pak vybereš to, co potřebuješ. :wink:
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jirisvec 24. 8. 2006 14:23

to jako vyberu m65 už v pc?
jirisvec
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 24. 8. 2006 14:32

jirisvec: Máš tam verzi pro Siemens, takže ten soubor si přetáhneš třeba na Plochu a poté už rovnou do telefonu. :wink:
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jirisvec 24. 8. 2006 14:48

prosím který je to soubor?
jirisvec
Junior

Odeslat příspěvekod krtenek 24. 8. 2006 17:48

jirisvec píše:prosím který je to soubor?r/quote]
Klidně mi písni SZ, můžu ti poslat verze:
0.4.1 CZ
0.4.3 EN
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Wir-jin 25. 8. 2006 12:30

0.4.1 CZ nefrčí na všechny Siemensy....probíralo se to na SiemensManii ale můžu ti poslat pětku česky pro Siemensy a frčí i na CX65 (odzkoušeno) takže na eMku nebude problém ;)
One of Djs Affair project
Siemens C35i->ME45->M55->S75->SE W880i->HTC HD2->HTC 8S->Lumia 925
HTC HD2 (Leo) Segal - Těžko ho zabít
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod krtenek 25. 8. 2006 12:54

Wir-jin píše:0.4.1 CZ nefrčí na všechny Siemensyn/quote]
Tuto verzi má přítelkyně na M65 snad dva roky, já ji měl taky dlouho a funguje.
Tý pětky bych se kapku bál, protože když jsem nahrál 0.4.3, tak jsem pozoroval zpomalení reakcí Jimma (FW 43).
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jirisvec 25. 8. 2006 14:12

už jsem si tam dal 5tku, ale díky.
Poradíš mi, kde by se daly stáhnout zdarma vyzváněcí melodie?
jirisvec
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka