Váš názor na Siemens S65

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 23. 6. 2005 18:09

Aby to umelo to co 6230 :)
a bylo to rychle a dobra konektivitia
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirk4 23. 6. 2005 18:10

Jo, o nové baterce jsem taky uvažoval, po nějaké době :-) Jinak jsem docela technoid, ale vyzkoušet to na mobilech jsem neměl příležitost :-) Umím dělat dobře grafiku (loga :D), zvuky a tak :-) Kdyby měl S75(S70) něco zasádního tak bych možná přemýšlel, ale ze začátku bude drahej... a vubec, no...
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirk4 23. 6. 2005 18:12

No, MP3 to neumí, to mi nevadí, Já zvoním si dám do wavu :-) EDGE nepotřebuju, 1.3Mpix fotky jsou super, vzhledem k ceně za jakou ho dokážu sehnat.. A o dalších věcech teď nevím.
Jirk4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fazolecz 23. 6. 2005 21:06

muj osobni nazor je ze novy siemensy vypadaji hur a hur.
Pex_Magellanics
|AOTmax->N5110->N3310->N7110->N7110->N7110->N8850->N3330->N9210i->Sa52->N7650->Ss55-> N7210|
fazolecz
Junior

Odeslat příspěvekod hamas 23. 6. 2005 21:16

1. Než jsem si koupil S65 chtěl jsem N6230 černou, ale ta cena je nehorázná, zas tak dobrý foun to není (no flame, mám Nokie rád, jenom jsou předražené).K N6230 je srovnání těžké. U ní zadní kryty vržou jak kdy a jak komu (nestabilní proces výroby krytů), displej má znatelně menší a že by byl jemný? - no má své mouchy. Zadám takovou otázku: Když ti někdo volá a ty se podíváš na dislej, jak dlouho ti trvá, než dokážeš přečíst všechny informace o valaném a zaostříš tak, aby sis uvědomil rastr mezi jednotlivými body displeje?
Jinak, před S65 jsem měl chvilku SET630. To je teprva brzda!! Vem si ho na deset minut do ruky a pak Siemens. Nemám s rychlostí naprosto žádný problém, maximálně při přehrávání videa z paměťovky.
Kdo hledá, najde...

Všechno možné, teď S65 fw 58+tunáč jak víno a jako spokojenost jak sv*ňa.
hamas
Junior

Odeslat příspěvekod M&K 23. 6. 2005 21:44

Hral jsem si s kamosovou S65kou a no problem.Moc peknej telefon,displej mi prisel naprosto v pohode - clovek nejaky hrubsi rastr ani nezachyti,pokud se na to nesoustredi.Jen klavesnice mi moc nevyhovovala,pac ma hrozne uzke klavesy a i kdyz mam celkem stihle prsty,musel jsem se hodne soustredit,abych nezmackl 2 najednou,ale casem si clovek asi zvykne...
M&K
Junior

Odeslat příspěvekod hamas 23. 6. 2005 21:47

M&K píše:Hral jsem si s kamosovou S65kou a no problem.Moc peknej telefon,displej mi prisel naprosto v pohode - clovek nejaky hrubsi rastr ani nezachyti,pokud se na to nesoustredi.Jen klavesnice mi moc nevyhovovala,pac ma hrozne uzke klavesy a i kdyz mam celkem stihle prsty,musel jsem se hodne soustredit,abych nezmackl 2 najednou,ale casem si clovek asi zvykne...

Ba jo, člověk si zvykne na všechno. Ty tlačítka mi, přiznávám, ze začátku dělaly problém, ale tak po prvním dnu, kdy jsem prolezl snad úplně všechno v menu a psal a psal, to bylo OK. :lol: Navíc časem si prsty zvyknou na drážku, která je na horní hraně každého z nich a při přemisťování prstů se orientuju a jistím právě podle těchto drážek, takže cítím, že nemačkám jen jedno tlačítko. :wink:
Kdo hledá, najde...

hamas
Junior

Odeslat příspěvekod spider.skret 23. 6. 2005 22:02

Mam jej a je dobrej, muzes posilat pres blutu a infrak i java hry a aplikace, rastr je trochu hosi,ale kdo to pozna, sice nema MP3, ale ma wavy a ty nahradi MP3 a hlavne si muzes nainstalovat novy sofware,aniz bys ztratil zaruku, oproti nokiim neni predrazeny a je vyborny
spider.skret
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hamas 23. 6. 2005 22:03

spider.skret píše:Mam jej a je dobrej, muzes posilat pres blutu a infrak i java hry a aplikace, rastr je trochu hosi,ale kdo to pozna, sice nema MP3, ale ma wavy a ty nahradi MP3 a hlavne si muzes nainstalovat novy sofware,aniz bys ztratil zaruku, oproti nokiim neni predrazeny a je vyborny

8) :lol:
Kdo hledá, najde...

hamas
Junior

Odeslat příspěvekod pietre 24. 6. 2005 13:36

Nevim jak chceš hodnotit něco co jsi neměl,já jsem měl oba telefony a fotky z 6230i se vůbec nedají přirovnat k megapixelu S65.Ato nemluvím o celkově omezených možnostech jednotlivých položek 6230i oproti Siemensu.Jen ten display, nebo lépeřečeno jeho rozlišení(protože rozměry mu Nokie opět nemůže konkurovat)mohlo být u S65 lepší. :wink:
pietre
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pietre 24. 6. 2005 13:47

:wink: Mám ho(S65)a jsem rád,že ho mám.6230i jsem se zbavil právě pro menší display i když má o něco jemější rastr,pro horší foťák-nemůže se měřit s megapixelem S65ky.A celkově se v menu dá se Siemensem v menu šíře pracovat než s omezenější Nokií.Ta zase trochu vede v multimediích.Záleží co preferuješ.Ve mě osobně, na rozdíl od jiných, samotný nápis NOKIA na telefonu nevyvolává obecně zakořeněné přesvědčení o nepřekonatelnosti.Lecktere statistiky, například servisních center ukazují něco jiného :lol:
pietre
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod t.tachy 24. 6. 2005 14:49

S65 jsem mel asi 3 mesice (nez mi ho ukradli). Byl jsem s nim naprosto spokojenej. Displej zas tak hrubej neni. Jediny co mi vadilo byla velikost mobilu a absence mp3 vyzvaneni. Prece jenom wavy nejsou nic moc. A kdyz dam vetsi hlasitost tak je to celkem des. Mlada ma 6230i takze muzu srovnavat. Fotky oproti S65 hruza. Je fakt ze ty barvy jsou lepsi kdyz se fotka povede. To je ale malokdy. Celkove se to neda ale srovnavat. 90% fotek je rozmatlanejch, S65 jasne vede. Ta nokia me po tydnu omrzela, coz se o S65 po trech mesicich rict nedalo. Ted se rozmyslim jestli koupit K750i nebo zase S65. Ta cena je ted fakt supr
t.tachy
Junior

Odeslat příspěvekod Jirk4 24. 6. 2005 15:22

Siemens vyrábí Mercedesy mezi mobily a prodává je za cenu Fábií, jsem někde četl..
Inu, moc díky za Vaše názory, to že je hrubý sisplay mi až zas tak nevadí, ale potěšilo mně že to jde hodně poznat jen při zkoumání. Jinak taky
proti Nokiím nic nemám, ale jak jsem psal nahoře, ...

Ještě se chci zeptat na výdrž baterky, co?
Jirk4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hamas 24. 6. 2005 15:27

N0k!w4r píše:Siemens vyrábí Mercedesy mezi mobily a prodává je za cenu Fábií, jsem někde četl..
Inu, moc díky za Vaše názory, to že je hrubý sisplay mi až zas tak nevadí, ale potěšilo mně že to jde hodně poznat jen při zkoumání. Jinak taky
proti Nokiím nic nemám, ale jak jsem psal nahoře, ...

Ještě se chci zeptat na výdrž baterky, co?z/quote]

No, originál baterka nic moc, to je asi kámen úrazu. On ten displej jak je velký, tak má i spotřebu. Já mám z jednoho internetového obchodu baterku s extra kapacitou. Řeknu to tak, nikdy jsem nechtěl stahovat podsvícení, protože jsem chtěl telefon využívat naplno, ale teď ho mám na 50 % a čitelnost naprosto v pohodě. Denně tak 15 minut volání a 30 sms, přes noc nevypínám a vydrží 3 dny, pak nabíjím, bo se bojím, že další den nevydrží. Ale když začneš smažit nějakou game, tak ti možná vydrží den. :mrgreen:
Kdo hledá, najde...

hamas
Junior

Odeslat příspěvekod Jirk4 24. 6. 2005 15:33

Tak díky, to stačí.. BTW nahhrál bys na http://imageshack.us nebo někdo jiný nejakou ukázkovou fotku? Díky.
Jirk4
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka