Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Samsonov píše:A pokud mam Siemense z Tesca? Bude oprava, nebo vrátí prašule?-/quote]
rulx píše:Nemyslím to škodolibě, ale jsem rád, že jsem oba moje mobily značky Siemens úspěšně prodal.Když vidím, jak BenQ krachuje, a s tím spojené problémy, jako je nefungující servis, není o co stát.
Určitě přejdu na jinou značku, ale zatím nevím na kterou.
e/quote]
Přesně tak. Měl jsem jich pět, ale nový mobil v budoucnu bude skoro určitě od jiného výrobce.standa_pochcalpadlo píše:Telefony Siemens nadobro zanikly, velká škoda.a/quote]
standa_pochcalpadlo píše:Je mi líto, že to musim říct, ale nejspíš taky přesedlam. Dost velká rána bylo už spojení s Benq, což znamenalo zánik skvělých telefonů a teď krach celý společnosti.. Telefony Siemens nadobro zanikly, velká škoda.n/quote]
kachel píše:Můžete mi poradit co mam dělat, když mi na SX1 nefunguje mikrofon a záruka vyprší 25.11? Když jsem volal na reklamace, řekli mi, abych to tam neposílal, že nemaj díly a poslali by mi to zpátky. A ještě bych prej musel zaplatit 400kč za poštovný.![]()
Kupoval jsem to v bazaru. /quote]
Standam píše:kachel píše:Můžete mi poradit co mam dělat, když mi na SX1 nefunguje mikrofon a záruka vyprší 25.11? Když jsem volal na reklamace, řekli mi, abych to tam neposílal, že nemaj díly a poslali by mi to zpátky. A ještě bych prej musel zaplatit 400kč za poštovný.![]()
Kupoval jsem to v bazaru. /quote]
Pokud mas zarucak(prodejni doklad), mas jedinou sanci a to reklamovat u prodejce.
Pro pripad, ze by se "cukal" si s sebou vezmi svedka a pripadne dokumentuj(audio nebo video zaznam).
Dle meho odhadu nemuzes delat nic jineho.
kachel píše:Jo mam orig. záručák. Ale nevim kde to kupoval původní majitel, takže mi zbejvá reklamovat jenom přímo u Siemensu. A ty mi právě řekli, že to nepřijímaj.
Nevim kolik může stát výměna mikrofonu, když tak bych to i zaplatil, ale jestli na to maj ještě někde díly?i/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků