Aut. servisy nepřijímají Siemensy !!

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Johny Fontane 28. 10. 2006 18:54

Mno, a kolik prodejců myslíš že je bude prodávat?
A pokud to fakt byl plán (což asi fakt byl), tak doufám, že i prodejci ostatních produktů BenQu (teď mám na mysli IT) tuto značku budou míň podporovat. Tohle se prostě nedělá. Značku Benq sem nikdy nepoužíval, ale teď do ní nepůjdu z principu. Takovou firmu nehodlám podporovat.
Jen tak mimochodem, jsem dlouholetýmn uživatelem Siemensu a plánoval jsem si pořídit S68. ALe teď na ně kašlu.
Johny Fontane
Junior

Odeslat příspěvekod Paulis3 28. 10. 2006 19:36

Mohl by někdo odpovědět? Jakto tedy opravdu je, když donesu na reklamaci můj Siemens k operátorovi (O2) tak jak to bude řešit? prostě ho tam pošle a až telefon příjde neopraven tak to budou se mnou řešit jinak. Jak to tedy je? :hm
Díky za odpověď.
Paulis3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Johny Fontane 28. 10. 2006 19:44

Ty přineseš svůj mobil k O2 a O2 ti to na svý náklady opraví.
Ono u operátorů a velkých prodejců by obecně neměl být problém, protože ti mají peníze na to ty opravy zaplatit.
Horší je to když je to koupený u menších firem. Ty by ta situace položila, a tak logicky budou dělat vše pro to, aby reklamaci neuznaly...
Johny Fontane
Junior

Odeslat příspěvekod cesnek (novy) 28. 10. 2006 19:50

Nechci být škodolibej, ale doufám, že se z toho Siemens pořádně po.... Měl to nějak ošéfovat a nenechat prodejce aby si to nějak vyřešili... chtělo by to opravdu hodně žalob :lol:
cesnek (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Leopard 28. 10. 2006 19:59

takze to znamena kdyz mi prodejce nebude chtyt uznat reklamaci tak to dokaze udelat? :shock:
Leopard
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Johny Fontane 28. 10. 2006 20:07

Ano. Prakticky to funguje tak, že se pokusí nejprve vyřadit tě v prvním kole, tzn. třeba kvůli neorig krytu, baterce, že je někde něco prasklý apod. A pokud bude tvůj mobil ok, tak ho třeba úmyslně vytopí. A mobil ti vrátí s tím, že byl zoxidovanej a tím pádem nemohl uznat reklamaci.
Johny Fontane
Junior

Odeslat příspěvekod (CZ)Mirek 28. 10. 2006 23:10

Johny Fontane: Tak potom se pojistit tak, že napřed dát mobil soudnímu znalci na posouzení a teprve prodejci s tím znaleckým posudkem. Nebo ještě lépe - o znaleckém posudku nic neříkat a v případě že by ho prodejce utopil tak na něj podat trestní oznámení pro poškozování cizí věci, pokus o podvod a pro bezdůvodné obohacení.
mobily: T2288R > OT311 > T192 > S25 > MT50 > M55 > MC60 > CT65 > OT303 > K300i > ME75 > K750i
Internet: garantovaná linka 4 Mbps
Disky: 200 GB Seagate, 250 GB Seagate, 640 GB Western Digital
(CZ)Mirek
Junior

Odeslat příspěvekod johnnym 29. 10. 2006 07:14

tak jestli to je tak, jak řikáte, tak se ta "bezplatná" reklamace v rámci záruky slušně prodraží kvůli soudímu znalci
"Citliví lidé hudbu milují."
Punk's not dead!
Mac user
johnnym
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Leopard 29. 10. 2006 08:45

tak to uz jde jenom o to jakej je te prodejce co?
kolik stoji ten znaleckej posudek?
Leopard
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tsunamisro 29. 10. 2006 18:47

standa_pochcalpadlo píše:
Tsunamisro píše:Co mám dělat když mi do konce záruky zbývá jenom měsíc s telefon nefunguje?Na Cybexu ho nechtěj.Do ted mi má SX1 fungovala celkem v poho.e/quote]

Jak nechtěj? To přece nejde aby ho nechtěli. Musí ho přijmout ať chtějí nebo ne. Reklamaci prostě musí vyřídit. Můžou ji odmítnout s tim, že se nejedná o závadu opravitelnou v rámci záruky, ale přijmout telefon musí. A jestli nechtějí tak bych to chtěl písemně.k/quote]

Ted už se se mnou baví ale osobně si myslím že do konce záruky se to nevyřeší - a co já? Mám se jít klouzat? Takhle by to ale nemělo dopadnout.
Tsunamisro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mc Woody 29. 10. 2006 18:47

tak to aby si zacal ConPower hledat jinej flek na moderovani , protoze brzy asi nebude co v tehle sekci moderovat, jen sem ted rad ze sem si ten foun ( S88 ) nekoupil !!!
benq-siemens je mrtev, at zije siemens ...
N 6681 + 512 MB
Mc Woody
Junior

Odeslat příspěvekod Johny Fontane 29. 10. 2006 20:06

(CZ)Mirek:
No, řešení by to samozřejmě bylo, ale komu by se chtělo dávat prachy za soudního znalce, kdyby náhodou ho chtěl obchodník odrbat...
Johny Fontane
Junior

Odeslat příspěvekod standa_pochcalpadlo 29. 10. 2006 20:21

Tsunamisro píše:Ted už se se mnou baví ale osobně si myslím že do konce záruky se to nevyřeší - a co já? Mám se jít klouzat? Takhle by to ale nemělo dopadnout.l/quote]

Do konce záruky? Tomu moc nerozumim.. Nezapomeň, že záruka se prodlužuje o tu dobu, když nemůžeš výrobek řádně užívat, což je právě doba kdy je v záruční opravě a nezáleží na tom jestli bude záruka uznaná nebo ne. Čili když dáš mobil prodejci na reklamaci a on ti ho po třech týdnech vrátí ( a nezáleží jestli reklamaci uznal nebo ne) tak tobě se o ty 3 tejdny prodlužuje záruční doba.
Motorola AMIO (bez fw zásahu) -> Siemens m35i (kompletně fw přizpůsobený) -> Siemens m55 (začátek patchování) -> Siemens m65 (patches rulezzz), Twist -> Slyším Vás -> Odepiš + Twist
standa_pochcalpadlo
Junior

Odeslat příspěvekod AiR 30. 10. 2006 10:45

tak mame doma C62, poradne ji schovam, za par roku, bude dosti cenena ;)
AiR
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Carismatico 30. 10. 2006 11:08

Ja jsem si chtel koupit tu E71 je mozny ze v prosinci uz treba nebude kvuli tomu, ze by ji nemel kdo vyrobit ? ale asi ji koupim od TMka nechci se pak nervovat, ze mi neuznaji reklamaci :((
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Předchozí stránkaDalší stránka