Aut. servisy nepřijímají Siemensy !!

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod johnnym 27. 10. 2006 07:54

krtenek píše:Když vidím, jaké telefony teď dělá SB, tak mi ani nebude líto, že se u nás třeba i přestanou prodávat.u/quote]

To mě zas moc mrzí. Měl jsem vyhlídnutý S68 a takhle to tak nějak padá. Asi místo něj pořídím SE k510i.
"Citliví lidé hudbu milují."
Punk's not dead!
Mac user
johnnym
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ekim 27. 10. 2006 08:09

Skoda siemensu ale co nadelame. Hold jeste ze sem opustil potapejici se lod pred 3 mesicema. Mel sem siemense rad a hlavne jeho SX1cku...
ekim
Junior

Odeslat příspěvekod Vassilij 27. 10. 2006 08:22

hmm. ja si před měsicem koupil s75
Vassilij
Junior

Odeslat příspěvekod standa_pochcalpadlo 27. 10. 2006 09:11

Přijde mi dost divný, že si to v Benqu neuměli spočítat kolik stojí výroba v Německu. Přece když něco kupuju za tolik peněz tak se zajímam o to co kupuju, co mě to bude stát, co s tim budu dál dělat a jaký jsou náklady na provoz.
To jaký jsou v Německu odbory a nároky zaměstnanců je přece všeobecně známá věc.. Přijde mi dost divný, ze by to v Benqu nevěděli, když prodej Siemense punktovali. Vyplývá mi z toho, že buď to v Benqu někdo dost pohnojil nebo to udělali schválně. Jestli to ale bylo schválně, jestli to byl záměr tak mi uniká důvod..
Motorola AMIO (bez fw zásahu) -> Siemens m35i (kompletně fw přizpůsobený) -> Siemens m55 (začátek patchování) -> Siemens m65 (patches rulezzz), Twist -> Slyším Vás -> Odepiš + Twist
standa_pochcalpadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Pavelos 27. 10. 2006 09:29

Spíš bych rekl, ze se jim vyroba nakonec nevyplati kvuli malym trbam z prodeje. Spocitane naklady meli urcite dobre, jen doufali, ze se jejich telefony budou lepe prodavat. Navic si myslim, ze z Ceskeho pohledu tohle neni problem. Uz kdyz kvuli malym trbam z prodeju krachoval Siemens samotny, tak se vsichni divili, protoze u nas ho vlastnilo dost lidi. Troufal bych si rict, ze to byla po Nokii druha nejpouzivanejsi znacka.
Pavelos
Junior

Odeslat příspěvekod PEBE 27. 10. 2006 09:30

Jak se získá know how konkurence? Koupím ji (pohltím) získám know how a následně tuto část firmy zruším (důvod se vždy najde). A svět se točí dál.
Spočítané je to dobře, akorát v tom falíruje to násobení.
PEBE
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bidak 27. 10. 2006 09:58

Caddy píše:
krtenek píše:Když vidím, jaké telefony teď dělá SB, tak mi ani nebude líto, že se u nás třeba i přestanou prodávat.u/quote]

no vidis, ja mam uplne opacny nazory, BenQ z toho udelal konecne pekne mobily, predtim to byly priserne a hlavne poruchove plecky...takova EF81, EL71, E71....atd...to jsou vsechno mobily, co bych si sam poridil..

mas recht, E71 byl prvni Siemens, kterej se mi libil, premejslel jsem ze ho poridim manzelce (ted ma A65...), toz jsem rad, ze jsem tak zatim neucinil

jak se jinak mas chlape? jak jezdi Eldo?
Naposledy upravil bidak dne 27. 10. 2006 10:25, celkově upraveno 1
bidak
Nokia E60, Volvo 960, Volvo 240 DL
bidak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DavidT 27. 10. 2006 10:07

johnnym píše:
To mě zas moc mrzí. Měl jsem vyhlídnutý S68 a takhle to tak nějak padá. Asi místo něj pořídím SE k510i.
DavidT
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vencos 27. 10. 2006 10:30

Je to škoda, teď už je veškerej telefon značky Siemens na nic...
Ale mohli by jít dolu s cenama...
2ConPower: Teď seš asi v pr*eli co? Zkus jestli ti vrátěj Cash
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flemo 27. 10. 2006 10:33

Treba pockat, ako sa to vyvinie
Huawei P20 Pro / Lumia 950
flemo
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 27. 10. 2006 10:34

Tak třeba se odstěhujou do Asie, a až bude po všem(až zanikne mobilní diviz, třeba budou se servisem pokračovat...
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tsunamisro 27. 10. 2006 11:01

Co mám dělat když mi do konce záruky zbývá jenom měsíc s telefon nefunguje?Na Cybexu ho nechtěj.Do ted mi má SX1 fungovala celkem v poho.
Tsunamisro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 27. 10. 2006 11:06

To je ale škoda že nepřijímají... Já si chtěl koupit SXG75... Neznáte něco do 7 tisíc s podobnou výbavou? Díky :(
anonymni

Odeslat příspěvekod standa_pochcalpadlo 27. 10. 2006 11:31

Tsunamisro píše:Co mám dělat když mi do konce záruky zbývá jenom měsíc s telefon nefunguje?Na Cybexu ho nechtěj.Do ted mi má SX1 fungovala celkem v poho.e/quote]

Jak nechtěj? To přece nejde aby ho nechtěli. Musí ho přijmout ať chtějí nebo ne. Reklamaci prostě musí vyřídit. Můžou ji odmítnout s tim, že se nejedná o závadu opravitelnou v rámci záruky, ale přijmout telefon musí. A jestli nechtějí tak bych to chtěl písemně.
Motorola AMIO (bez fw zásahu) -> Siemens m35i (kompletně fw přizpůsobený) -> Siemens m55 (začátek patchování) -> Siemens m65 (patches rulezzz), Twist -> Slyším Vás -> Odepiš + Twist
standa_pochcalpadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Standam 27. 10. 2006 11:50

standa_pochcalpadlo píše:Přijde mi dost divný, že si to v Benqu neuměli spočítat kolik stojí výroba v Německu. Přece když něco kupuju za tolik peněz tak se zajímam o to co kupuju, co mě to bude stát, co s tim budu dál dělat a jaký jsou náklady na provoz.
To jaký jsou v Německu odbory a nároky zaměstnanců je přece všeobecně známá věc.. Přijde mi dost divný, ze by to v Benqu nevěděli, když prodej Siemense punktovali. Vyplývá mi z toho, že buď to v Benqu někdo dost pohnojil nebo to udělali schválně. Jestli to ale bylo schválně, jestli to byl záměr tak mi uniká důvod..l/quote]

V Benq si to spocitat umeli, planovali puvodne velice razatni utlum vyroby v Nemecku :!:

Na vine jsou odbory, ktere do smlouvy vnutily udrzeni vyroby za kazdou cenu po neumerne dlouhou dobu.

Pro Benq to byla jedina sance jak se zbavit nerentabilni casti firmy.

Benq-Siemens je typicky priklad toho jak mohou silne odbory "odrovnat" firmu (v tomto pripade nastesti jenom jeji cast). :tleskani
Standam
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka