krtenek píše:Když vidím, jaké telefony teď dělá SB, tak mi ani nebude líto, že se u nás třeba i přestanou prodávat.u/quote]
To mě zas moc mrzí. Měl jsem vyhlídnutý S68 a takhle to tak nějak padá. Asi místo něj pořídím SE k510i.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
krtenek píše:Když vidím, jaké telefony teď dělá SB, tak mi ani nebude líto, že se u nás třeba i přestanou prodávat.u/quote]
Caddy píše:krtenek píše:Když vidím, jaké telefony teď dělá SB, tak mi ani nebude líto, že se u nás třeba i přestanou prodávat.u/quote]
no vidis, ja mam uplne opacny nazory, BenQ z toho udelal konecne pekne mobily, predtim to byly priserne a hlavne poruchove plecky...takova EF81, EL71, E71....atd...to jsou vsechno mobily, co bych si sam poridil..
johnnym píše:krtenek píše:Když vidím, jaké telefony teď dělá SB, tak mi ani nebude líto, že se u nás třeba i přestanou prodávat.u/quote]
To mě zas moc mrzí. Měl jsem vyhlídnutý S68 a takhle to tak nějak padá. Asi místo něj pořídím SE k510i.
- DavidT
- Kolemjdoucí
Tsunamisro píše:Co mám dělat když mi do konce záruky zbývá jenom měsíc s telefon nefunguje?Na Cybexu ho nechtěj.Do ted mi má SX1 fungovala celkem v poho.e/quote]
standa_pochcalpadlo píše:Přijde mi dost divný, že si to v Benqu neuměli spočítat kolik stojí výroba v Německu. Přece když něco kupuju za tolik peněz tak se zajímam o to co kupuju, co mě to bude stát, co s tim budu dál dělat a jaký jsou náklady na provoz.
To jaký jsou v Německu odbory a nároky zaměstnanců je přece všeobecně známá věc.. Přijde mi dost divný, ze by to v Benqu nevěděli, když prodej Siemense punktovali. Vyplývá mi z toho, že buď to v Benqu někdo dost pohnojil nebo to udělali schválně. Jestli to ale bylo schválně, jestli to byl záměr tak mi uniká důvod..l/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků