Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
bidak píše:mas recht, E71 byl prvni Siemens, kterej se mi libil, premejslel jsem ze ho poridim manzelce (ted ma A65...), toz jsem rad, ze jsem tak zatim neucinil
jak se jinak mas chlape? jak jezdi Eldo?
DavidT píše:johnnym píše:krtenek píše:Když vidím, jaké telefony teď dělá SB, tak mi ani nebude líto, že se u nás třeba i přestanou prodávat.u/quote]
To mě zas moc mrzí. Měl jsem vyhlídnutý S68 a takhle to tak nějak padá. Asi místo něj pořídím SE k510i."Citliví lidé hudbu milují."
Punk's not dead!
Mac user
- johnnym
- Kolemjdoucí
DavidT píše:Ale taková věc jako svižnost telefonu skoro nulová podpora(je to B-S to nejde plejts se SE nebo Nokii) svižnost javy myslim že za ty penize by se dal koupit lepší stroj....t/quote]
Caddy píše:Jak uz jsem rikal, klidne kup, dokud to nekdo prodava, az se neco stane, dostanes zpatky prachy (musis samozrejme u oficialnich vetsich firem) a muzes si zas koupit neco jineho)
janalan píše:A já zase věděla proč jsem si koupila Sony Ericsson K750iA to bylo 19.10! Mě se sekce Siemens už netýká, ale stejně ráda kouknu na muka ostatní Siemensovců... Siemens se neměl nechat zotročit BenQ... Ted se pohřbili obě firmy... Oni jim na sloučení řekly ano a nakonec to dopadne, tak že nejen skončí Evropskou výrobu, ale v Asii si teplý hnízdečko v tropech taky moc dlouho hřát nebudou... Siemens prostě spadnul do propasti a BenQ ho tam strhl když tam padal sám... Toť můj názor!a/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků