Aut. servisy nepřijímají Siemensy !!

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod CHRISS1717 27. 10. 2006 12:21

benq-Siemens podla mna od svojho nastupu minuly rok este nesprvil dobry telefon
CHRISS1717
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 27. 10. 2006 13:05

bidak píše:mas recht, E71 byl prvni Siemens, kterej se mi libil, premejslel jsem ze ho poridim manzelce (ted ma A65...), toz jsem rad, ze jsem tak zatim neucinil

jak se jinak mas chlape? jak jezdi Eldo?

a helemese, kdo nam to sem prisel :)
Jak uz jsem rikal, klidne kup, dokud to nekdo prodava, az se neco stane, dostanes zpatky prachy (musis samozrejme u oficialnich vetsich firem) a muzes si zas koupit neco jineho :))

Eldo jezdi dobre, jen dela kraval skrze ten vyfuck....
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 27. 10. 2006 13:32

Nevím, jak vy, ale já jsem v klidu. Mám čerstvě koupenou E71 ze Cybexu a vůbec nelituju. Prodejce přece musí ze zákona poskytnout opravu (ze svého, samozřejmě), vrácení peněz či náhradu za jiný přístroj, a to Cybex sám potvrdil v diskuzi pod E71.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod AgentSvr 27. 10. 2006 13:39

Tak kamarád dával Siemens do servisu již 20. a už tehdy to v Autorizovaném na Smíchově nebrali. Tak jsme to šli hodit do Vodafonu, který to prý pošle do Britexu...
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 27. 10. 2006 13:43

Určitě, teď je třeba reklamovat přes prodejce.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod johnnym 27. 10. 2006 14:09

DavidT píše:
johnnym píše:
krtenek píše:Když vidím, jaké telefony teď dělá SB, tak mi ani nebude líto, že se u nás třeba i přestanou prodávat.u/quote]
To mě zas moc mrzí. Měl jsem vyhlídnutý S68 a takhle to tak nějak padá. Asi místo něj pořídím SE k510i.
"Citliví lidé hudbu milují."
Punk's not dead!
Mac user
johnnym
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod flemo 27. 10. 2006 14:33

Zachoval by som klud zatial a pockal na dalsi vyvoj. Benq predbezne nechce uplne skoncit s vyrobou telefonov, takze zarucne opravy nejakym sposobom vyriesit musi. Myslim, ze sa to v kratkej dobe vyriesi.
Huawei P20 Pro / Lumia 950
flemo
Junior

Odeslat příspěvekod DavidT 27. 10. 2006 14:35

Ale taková věc jako svižnost telefonu skoro nulová podpora(je to B-S to nejde plejts se SE nebo Nokii) svižnost javy myslim že za ty penize by se dal koupit lepší stroj....
DavidT
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod flemo 27. 10. 2006 14:46

DavidT píše:Ale taková věc jako svižnost telefonu skoro nulová podpora(je to B-S to nejde plejts se SE nebo Nokii) svižnost javy myslim že za ty penize by se dal koupit lepší stroj....t/quote]

Mam CX75, mal som na chvilu EL71 a so sviznostou som spokojny. Hravam sa s casto roznymi mobilmi, a nemam pocit, ze by boli vyrazne lepsie co sa sviznosti tyka. Je pravda, ze CX sa obcas "zamysli" na 2 sekudy, ale nestava sa to prilis casto. Obvykle ked nahle ukoncim hru alebo tesne po zapnuti.
Naposledy upravil flemo dne 27. 10. 2006 16:15, celkově upraveno 1
flemo
Junior

Odeslat příspěvekod bidak 27. 10. 2006 16:06

Caddy píše:Jak uz jsem rikal, klidne kup, dokud to nekdo prodava, az se neco stane, dostanes zpatky prachy (musis samozrejme u oficialnich vetsich firem) a muzes si zas koupit neco jineho :))

i kdepak, ja tedko vyhraju sportku, tak ji koupim nejakou peknou nokyji 8)
bidak
Nokia E60, Volvo 960, Volvo 240 DL
bidak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cesnek (novy) 27. 10. 2006 19:46

Každý tady má svůj názor na věc, ale zatím se nikdo nepodíval na stranu prodejce a prodejců. Servis se k tomuto problému postavil tak jak vidíte, ale prodejce se takto postavit nemůže... Není to spravedlivé už z toho důvodu ... jak myslíte že se s tím vyrovná prodejce??? prostě a jednoduše zkrátí plat všem zaměstnancům, ale to už nikoho nezajímá.... naštěstí je tady dočasné řešení ale to zatím ví jen prodejci a jejich zaměstnanci .... samozřejmě to padne na hlavu zákazníkům :lol: doufejme jen že se najde nějaké řešení pro všechny .....
cesnek (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slávek 28. 10. 2006 08:30

Jo, jo, oxidace se může najít, i když není.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mintro2 28. 10. 2006 08:57

Kolem Benq je prilis mnoho hysterie,nepamatuju se,ze by kolem Alcatelu nebo Sagemu hned kazdej zacal kupovat Nokii etc.
Mintro2
Junior

Odeslat příspěvekod Quo 28. 10. 2006 10:40

janalan píše:A já zase věděla proč jsem si koupila Sony Ericsson K750i :-D A to bylo 19.10! Mě se sekce Siemens už netýká, ale stejně ráda kouknu na muka ostatní Siemensovců... Siemens se neměl nechat zotročit BenQ... Ted se pohřbili obě firmy... Oni jim na sloučení řekly ano a nakonec to dopadne, tak že nejen skončí Evropskou výrobu, ale v Asii si teplý hnízdečko v tropech taky moc dlouho hřát nebudou... Siemens prostě spadnul do propasti a BenQ ho tam strhl když tam padal sám... Toť můj názor!a/quote]

:arrow:
Nikto sa nezotrocil. Siemens bola odjakziva kazova znacka, co myslis, preco bol Siemens v konkurze... :mrgreen:
quongo
Quo
Junior

Odeslat příspěvekod sramo 28. 10. 2006 15:40

Ja myslim, ze to meli vsichni dobre rozplanovane a o tomhle proste vedet museli. Prece nevyhodi nekolik miliard, aby pak kram zavreli nez udelaji poradnou studii. Navic posledni modely BQS jsou velice povedene a myslim, ze designove jsou na spici. Podle me je to jen prechodne obdobi (temna? :) ) a po presunuti firmy na vychod a utrepani situace to zase bude v cajku ;)
MotoMoto Gé, ou jééé
sramo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka