CX65-další problémy

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod misacek 3. 7. 2005 17:39

Dneska jsem přišla na to, že mi na CXku nejdou otevřít témata :cry: . Lze přepínat jen mezi standardem a birdy. Může za to zase firmware?(Mám 25ku)
Tenhle mobil nemám ani rok, takže je na něj ještě záruka a výměna fw by byla zadara.
Naposledy upravil misacek dne 3. 7. 2005 17:42, celkově upraveno 1
misacek
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymni 3. 7. 2005 17:41

zkus neco smaznout, nejspis bude plna pamet, me to delalo taky kdyz jsem do toho nacpal 15 temat tak mobil zacal neunavne stagnovat, jinak nevim co by to mohlo byt jineho???
Anonymni

Odeslat příspěvekod Frenky 3. 7. 2005 18:56

Čaute,já měl tento mobil 2x v servisu,poprvé mi chcípl a nešel nahodit,podruhe mi uplně zmizelo Menu,byla tam jen blankytná obloha a žádné menu,jinak dobrý mobil až na to že psal dost blbě ale už jsem ho prodal.
Frenky
Junior

Odeslat příspěvekod Bonfire 3. 7. 2005 18:57

u fw25 doporucuju prejit na 43, 50 nebo nejnovejsi 54. U Siemensu dela upgrade firmware hodne.
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Maruto 3. 7. 2005 19:00

Nejlepší je snim švihnout o zem!To vyřeší všechny problémy a nový nenastanou :D :wink: :wink: :wink: :wink: :D
SX1-SX1-SX1-SX1-SX1-SX1-SX1
Maruto
Junior

Odeslat příspěvekod NiceOne 4. 7. 2005 14:27

ja mam FW 12 a nemam zadne problemy. Absolutne nechapu Siemensmaniaky, kteri stale nahravaji nove a nove verze a nejsou porad spokojeni :)
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Junior

Odeslat příspěvekod misacek 4. 7. 2005 19:33

2 NiceOne: No tak co bys dělal, kdyby ti z ničeho nic přestal jít wap, nebo sis nemohl změnit téma? Jsou to prkotiny, ale závady.
misacek
Junior

Odeslat příspěvekod gomez 4. 7. 2005 20:20

Zdravim nechci nejak kritizovat a nikoho se dotknout, ale posledni dobrej siemens byl s45 a sl45. Ty dalsi silenosti s miniaturnima tlacitkama a hnusnejma displejema viz. napr. s55 je hruza a des . Siemens jsem mel vzdy rad ale rada 55 a 65 je uplne mimo... znam hodne lidi co si stezuji na ruzne problemy hlavne software. S timto si u me siemens nepolepsil a presel jsem na SE. Proto nechapu toho kdo si koupi neco z rady 55 a 65 ale kazdej si musi nabehnout jako ja s s55 a cx65 kterej sem mel cca 10 dni a letel. Siemes hodit ze skaly.

PS: ale musim rict ze ted novinky z rady 75 se mi moc libi budu cekat az si to nekdo koupi treba se siemens zlepsil. :D
gomez
Junior

Odeslat příspěvekod Fred(smazano) 4. 7. 2005 20:26

gomez: Ja se Siemensem nikdy problem nemel a ani ted nemam...
Siemens S6 Power => Siemens C35i => Siemens MT50 + Siemens CX70
Fred(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod J2 4. 7. 2005 21:27

To gomez:Nezapomeň na ME45, to byl geniální telefon, měl dokonce interní paměť (300Kb) a to je na nebarevnej telefon opravdu hodně...
externí redaktor nokiamania.cz
Stand up, speak up!
J2
Junior

Odeslat příspěvekod NiceOne 5. 7. 2005 08:24

misacek píše:2 NiceOne: No tak co bys dělal, kdyby ti z ničeho nic přestal jít wap, nebo sis nemohl změnit téma? Jsou to prkotiny, ale závady.
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Junior

Odeslat příspěvekod Bonfire 5. 7. 2005 09:05

gomez píše:Zdravim nechci nejak kritizovat a nikoho se dotknout, ale posledni dobrej siemens byl s45 a sl45. Ty dalsi silenosti s miniaturnima tlacitkama a hnusnejma displejema viz. napr. s55 je hruza a des . Siemens jsem mel vzdy rad ale rada 55 a 65 je uplne mimo... znam hodne lidi co si stezuji na ruzne problemy hlavne software. S timto si u me siemens nepolepsil a presel jsem na SE. Proto nechapu toho kdo si koupi neco z rady 55 a 65 ale kazdej si musi nabehnout jako ja s s55 a cx65 kterej sem mel cca 10 dni a letel. Siemes hodit ze skaly.

PS: ale musim rict ze ted novinky z rady 75 se mi moc libi budu cekat az si to nekdo koupi treba se siemens zlepsil. :D

presne s tebou souhlasim, jsem sice siemensmaniak a svoji S65 patchuju jak o zivot ale musim souhlasit s tim ze S45i a SL45i jsou ty nejlepsi siemensy (SL45i hrde lezi vedle moji S65) co kdy byly a lepsi uz siemens (krome SX1) neudelal. Rada 55 a 60 byla uplne utrpeni, v rade 65 se to zlepsilo (az na zacatky, tam mel problemy s prechodem na novou platformu) a myslim si ze x75 a 85 by urcite napravili povest siemensu. No co se da delat, uvidime co vymysli BenQ.
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bonfire 5. 7. 2005 09:10

NiceOne píše:ja mam FW 12 a nemam zadne problemy. Absolutne nechapu Siemensmaniaky, kteri stale nahravaji nove a nove verze a nejsou porad spokojeni :)

hmm tak zkus dat Card Explorer a kliknout na napisu MultiMediaCard na prave tlacitko (moznosti) a nasledne jit zpet cervenym tlacitkem. Telefon te vyhodi s hlaskou "Chyba v profilu". Takovych chyb je v nem tisice, je to bohuzel neduh Siemensu. Opravdu doporucuju prejit na bud oficialni fw43 nebo servisni fw50. Rozdil uvidis na prvni pohled (o hodne vetsi rychlost telefonu, vetsi stabilita, mene zasekavani a samovolneho vypinani telefonu).
Napul s tebou musim souhlasit, ja mam FW41 a jsem spokojeny, a taky nechapu ty kteri si nahravaji vzdycky nejnovejsi fw :) (fw41 je nejrychlejsi firmware -vim ze skusenosti :wink: )
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 6. 7. 2005 08:04

Když je málo paměti, tak nová témata nejdou rozbalit... Chce to konkretizovat daný problém. Kolik máš volně paměti v telefonu?
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod NiceOne 6. 7. 2005 17:52

Bonfire píše:hmm tak zkus dat Card Explorer a kliknout na napisu MultiMediaCard na prave tlacitko (moznosti) a nasledne jit zpet cervenym tlacitkem. Telefon te vyhodi s hlaskou "Chyba v profilu". Takovych chyb je v nem tisice, je to bohuzel neduh Siemensu. Opravdu doporucuju prejit na bud oficialni fw43 nebo servisni fw50. Rozdil uvidis na prvni pohled (o hodne vetsi rychlost telefonu, vetsi stabilita, mene zasekavani a samovolneho vypinani telefonu).
Napul s tebou musim souhlasit, ja mam FW41 a jsem spokojeny, a taky nechapu ty kteri si nahravaji vzdycky nejnovejsi fw :) (fw41 je nejrychlejsi firmware -vim ze skusenosti :wink: )

Kde je ten Card Explorer???? Ani po prepnuti jazyka na Anglictinu jsem to nenasel...takze chapes, ze toto me moc netrapi:) Jinak telefon se mi nezasekava ani nevypina. Je pravda ze hned po koupi jsem provedl format pameti, abych odstranil vsechny ty sracky, ktery tam Siemens dal.
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Junior

Další stránka