Tenhle mobil nemám ani rok, takže je na něj ještě záruka a výměna fw by byla zadara.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
misacek píše:2 NiceOne: No tak co bys dělal, kdyby ti z ničeho nic přestal jít wap, nebo sis nemohl změnit téma? Jsou to prkotiny, ale závady.Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
gomez píše:Zdravim nechci nejak kritizovat a nikoho se dotknout, ale posledni dobrej siemens byl s45 a sl45. Ty dalsi silenosti s miniaturnima tlacitkama a hnusnejma displejema viz. napr. s55 je hruza a des . Siemens jsem mel vzdy rad ale rada 55 a 65 je uplne mimo... znam hodne lidi co si stezuji na ruzne problemy hlavne software. S timto si u me siemens nepolepsil a presel jsem na SE. Proto nechapu toho kdo si koupi neco z rady 55 a 65 ale kazdej si musi nabehnout jako ja s s55 a cx65 kterej sem mel cca 10 dni a letel. Siemes hodit ze skaly.
PS: ale musim rict ze ted novinky z rady 75 se mi moc libi budu cekat az si to nekdo koupi treba se siemens zlepsil.
NiceOne píše:ja mam FW 12 a nemam zadne problemy. Absolutne nechapu Siemensmaniaky, kteri stale nahravaji nove a nove verze a nejsou porad spokojeni
Bonfire píše:hmm tak zkus dat Card Explorer a kliknout na napisu MultiMediaCard na prave tlacitko (moznosti) a nasledne jit zpet cervenym tlacitkem. Telefon te vyhodi s hlaskou "Chyba v profilu". Takovych chyb je v nem tisice, je to bohuzel neduh Siemensu. Opravdu doporucuju prejit na bud oficialni fw43 nebo servisni fw50. Rozdil uvidis na prvni pohled (o hodne vetsi rychlost telefonu, vetsi stabilita, mene zasekavani a samovolneho vypinani telefonu).
Napul s tebou musim souhlasit, ja mam FW41 a jsem spokojeny, a taky nechapu ty kteri si nahravaji vzdycky nejnovejsi fw(fw41 je nejrychlejsi firmware -vim ze skusenosti
)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků